Vodafone így kedveskedik Valentin napon és utána is még egy kicsit

hirdetes
Vodafone így kedveskedik Valentin napon és utána is még egy kicsit
Kérjük értékelje az olvasottakat!

Februárban bármelyik nap lehet Valentin nap a Vodafonnak köszönhetően, hiszen különleges ajánlattal rukkoltak elő. A Vodafone ügyfelek február hónapban bármelyik napon aktiválhatják a plusz 90 GB díjmentes adatopciót. Ennél jobb Valentin napi ajánlatra talán nem is számíthatunk.

Mit kell tennünk, hogy a plusz 90 GB adatopció a rendelkezésünkre álljon?

A MyVodafone alkalmazáson keresztül pillanatok alatt aktiválhatjuk a 90 GB adatopciót, amelynek segítségével kedvesünket ebben a hónapban sokkal többször elérhetjük a neten keresztül is. Egészen az aktiválást követő nap éjfélig fel lehet használni a plusz adatmennyiséget, amelyet a cég kínál minden ügyfelének. Az is nagyon jó hír, hogy nem csak belföldön, de az EU területén is felhasználható ez a plusz szolgáltatás.

Aki éppen munkaügyben külföldön tartózkodik, az is eléri szeretteit a Vodafone segítségével. Első lépésben le kell tölteni a My Vodafone applikációt az App Store-ból vagy a Google Play áruházból. Ezután be kell lépni az applikációba és a Te ajánlatod menüpontban lehet elvégezni az aktiválást, amelynek segítségével 90 GB plusz díjmentes adatot kaphatunk.

Milyen tarifák mellé lehet aktiválni a 90 GB adatot?

A Vodafone csak meghatározott előfizetések esetén tudja garantálni a Valentin napi kedvezményes ajánlatát. Ezek a következők: Red vagy Go tarifák. Red Smart, Red Platinum, Red Medium, Red Prime, Red Basic EU+, Red Extra EU+, Red Basic EU, Red Medium EU, Red Extra EU, Red Basic, Red Plus, Red Standard, Red Standard Go, Go Extra, Go Start+, Go+ EU, Go Medium EU.

Meddig használható fel a Valentin napi kedvezmény?

A Vodafone a kedvezményes ajánlatot 2018. február 2 és 28 közötti időszakra hirdette meg. Az aktiváláshoz mindenképpen okostelefonnal kell rendelkeznie minden ügyfélnek. A pre-aktív instant kártyák esetében csak azok végezhetik el az adatforgalom ingyenes növelését, akik január 31-ig aktiválják kártyájukat.

Az előfizetőknek még nagyobb kedvezményt kínál a telekommunikációs cég, hiszen nekik 100 GB ingyenes adatforgalmat kínálnak fel. Talán érdemes a kártyás feltöltés helyett áttérni az előfizetésre, hiszen így legközelebb még nagyobb kedvezményt lehet elérni az akciós időszakokban.

A feltöltésről minden esetben sms értesítést küldenek, így biztosak lehetünk abban, hogy a szolgáltatás aktiválásra került. Azok az ügyfelek akik, már eleve korlátlan internet használattal rendelkeznek, az akcióban nem tudnak részt venni, hiszen számukra nem szükséges a plusz 90 GB adat biztosítása a korlátlan használat miatt.

A Vodafone egész évben különleges akciókkal kedveskedik

Nem csak most érdemes Vodafone-hoz csatlakozni, hiszen egész évben számtalan akcióval kedveskednek ügyfeleiknek. Nem csak a Valentin napot, de a karácsonyt is jó Vodafonos ügyfélként tölteni, hiszen ez az időszak is kiemelt időszaknak számít a cégnél.

A Vodafone odafigyel arra, hogy ügyfeleinek időszakosan különleges kedvezményekkel kedveskedjen. Nem kell mást tenni, mint a legközelebbi Vodafone kirendeltségre befáradni és megkötni az új szerződést. Kártyás valamint előfizetéses szerződést is pillanatok alatt meg lehet kötni, hiszen a szakképzett munkatársak mindenben segítségünkre lesznek.

A különleges ajánlatok között számtalan olyan is létezik, amely kimondottan azoknak az ügyfeleknek szól, akik nem akarnak sokat költeni sem a havi telefonszámlájukra, sem pedig az internetezésre. Figyeljünk oda, hogy mindig azt az opciót válasszuk, amely a legmegfelelőbb internetezési és telefonálási szokásainkhoz.

Share Button