E-jegyiroda telefonszám

Rate this post

Az e-jegyiroda szolgáltatás napjainkban egyre közkedveltebbé vált, mivel a felhasználóbarát weboldal nagy segítséget nyújt a dolgos hétköznapok közepette a szórakozáshoz szükséges belépőjegyek megvásárlásában. A jegyiroda honlapjára belépve számos ajánlat és lehetőség tárul a szemünk elé, melyek közül válogathatunk.

hirdetes

JEGYVÁSÁRLÁS

Nem kell mást tenni, csupán kiválasztani az Önnek tetsző rendezvényt, legyen az családi esemény, koncert, vagy fesztivál. Az adott programra kattintva minden információt megtalál róla, olvashat a rendezvény helyszínéről, időpontjából, típusáról, fellépőkről, avagy a jegyárakról.

Ha valóban tetszik az adott program, a jegyvásárlás fülre kattintva egy-két kattintással elintézheti azt online, így nem kell jegyátvételi helyszíneket keresnie, könnyedén megszerezheti otthona kényelméből is.

JEGYTÍPUSOK

Koncertek esetében különböző jegytípusokból válogathat, ez függhet a nézőhelytől, a jegyre vonatkozó kedvezményektől, mint a rokkant jegy vagy a diákjegy; a vásárlás idejétől. Az interaktív ülésrend funkció nagyban segít a megfelelő nézőtéri hely kiválasztásában, hiszen felülnézeti képből mutatja a koncert elhelyezkedését, a szektorokat, az ülő és az állóhelyeket. Ezen szolgáltatáson belül szűrheti a lehetséges helyeket árkategória alapján is.

AJÁNLATOK

Ha valamiféle szórakozásra vágyik, érdemes nézelődni a weboldalon, hiszen különböző kategóriák alapján csoportosított számos programajánlat közül válogathat, melyekre kattintva minden leírást megtalálhat az adott rendezvényről.

Magyarországon a cég közel 350, míg külföldön több száz alvállalkozóval dolgozik együtt. Magasan képzett és tapasztalt szakemberek dolgoznak azon, hogy a rendszer folyamatosan megfeleljen az elvárásoknak.

Törekednek arra, hogy a különböző műfajok minél szélesebb skáláját (pop/rock koncertek, próza, opera, operett, musical, jazz, blues, népzene, balett, kortárs tánc, klasszikus koncert, kiállítás, sport, egyéb) kínálja a nagyközönség számára.

Erre számos platformot biztosít, így az internetes áruház, kiterjedt jegyértékesítő hálózat, vagy call center. (06 30 505 0666)

Választhat kulturális programok, mint például színház, kabaré, vagy tánc előadások; minden zenei műfaj koncertjei; sportesemények és családi rendezvények; vagy egyéb könnyed szórakozási lehetőségek közül. Ha viszont már kinézett másutt magának egy programot, itt arra is könnyedén rákereshet és megvásárolhatja rá a jegyeket.

KÜLFÖLDI PROGRAMAJÁNLATOK

Nem csupán belföldi programajánlatokat tüntet fel az oldal, rengeteg határon túli, változatosabbnál változatosabb rendezvények közül válogathat a felhasználó. (Ausztria, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Szerbia és Montenegró) Neves énekesek, együttesek eseményeire találhat jegyet bel- és külföldre egyaránt, mint többek között a Metallica, Ed Sheeran, Elton John, vagy Lana Del Rey koncertjeire is vásárolhat belépőt.

MEGTALÁLHATÓ FACEBOOKON IS

Az e-jegyiroda honlapja mellett facebookon is elérhető az oldal, így könnyedebben elérhető mindenki számára a felület, akár a közösségi oldalon történő szörfözés során is. Facebookon meghirdetett programokra kattintva bőséges leírást találhat róluk, ajánlhatja barátainak, meghívhatja őket az eseményekre, vagy jelezheti ismerősei számára, hogy ott lesz a rendezvényen. Az eseményen természetesen megtalálhatja az e-jegyiroda linket, ahol a belépőjegyeket megvásárolhatja.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Ha nem szeretne lemaradni a legfrissebb programajánlatokról, iratkozzon fel hírlevelükre, ahol akár hetente kaphat újabbnál újabb javaslatot és válogathat közülük kedvére.

Ha elnyerte a tetszését a szolgáltatás és bármilyen kérdése van vele kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a +36-30 505 0666 telefonszámon.

Share Button