Currently set to Index
Currently set to Follow

Ez a Vodafone Red a sokat nettezőknek jó

Rate this post

A sokak által kedvelt Vodafone-nak számtalan netezéshez használható csomagajánlata van. Sokszor problémát okoz a fiataloknak, hogy hiába szeretnének internetezni a mobiltelefonjuk segítségével, mert a rendelkezésre álló adatforgalom mennyisége nagyon korlátozott. Egy fiatalnak olyan megoldás kell, ahol az adatmennyiség is elfogadható. Mobil Net Start, Mobil Net Medium, Mobil Net Extra csomagok közül válogathatunk. Jelenleg a Vodafonnál hatalmas akció keretében az első 6 hónapban 50 % kedvezménnyel lehet használni a csomagokat.

hirdetes

A Vodafone Redes csomagokról általában

A Mobile Net Start, ahogy a nevéből is sejteni lehet az alapverzió. Mobil mini routerrel, vagy készülék nélkül és 2 éves hűség szerződés aláírása mellett, e-Packel már 1745 Forinttól megköthető a szerződés. A 7. hónapban a havidíj a kedvezmények nélkül 3490 Ft/hóra módosul. A havonta felhasználható adatmennyiség 4GB, amelyhez 75 Mbit letöltési sebesség társul.

A Vodafone Rednek ez a legkisebb csomagja a netezők részére. Lehetőséget adnak arra is, hogy ha az adatmennyiség felhasználásra kerül, akkor további adatmennyiséget lehet megvásárolni, amellyel a fiatalok kitarthatnak a hónap végéig. 1GB adatmennyiség 930 Ft-ba kerül havonta. Ezt szintén elő lehet fizetni, hiszen ahogy elfogy a havi keret, ez úgy aktiválódik. Arra is van lehetőség, hogy saját magunk válasszuk ki, mekkora adatmennyiséget szeretnénk még megvásárolni, ilyenkor kiegészítő adatopció vásárlását kínálja fel a Vodafone.

A Mobile Net Medium csomagban már 10 GB a havonta felhasználható adatmennyiség, amely mellé ugyan úgy 75 Mbit letöltési sebesség tartozik. Az első 6 hónapban havi 2245 forintért lehet netezni. Az automatikus 1GB ugyanúgy 930 forintba kerül havonta és lehetőség van itt is egyéb adatmennyiség vásárlására. A Mobil Net Extra csomag a nagyágyú, amely havonta 20 GB adatmennyiséget rejt. Már 3495 forintért el lehet indítani a csomagot, amely 6 hónapon keresztül változatlanul ezen az áron kínálja a netezés lehetőségét.

A 7. hónaptól a havi díj 6990 Ft lesz. A letöltési sebesség ugyanaz, mint az előző csomagoknál. A havi díjban rögzített adatmennyiség időkorlátozás nélkül felhasználható, a nap bármely szakában. A kiegészítő Éjszakai adat azonban csak 00:00 és 06:00 óra között, hiszen a neve is sejteti, hogy a kedvezményes ár az éjszakai használatra lett kitalálva. Amennyiben elfogy az 1 GB automatikus extra adatforgalom, úgy érdemes az extra adat opciót kiválasztani a Vodafone weboldalán és ott megvásárolni a hónap végéig szükséges plusz mennyiséget.

Milyen kérdések merülhetnek fel Red használata közben?

A Vodafone Reddel bárhonnan és bármikor lehet netezni, de pár dolgot nem árt tudni a használatához. Használat közben sokan szeretnék tudni, hogy mennyi adatforgalom áll még rendelkezésre, hiszen a meglepetéseket senki sem szereti. Az alkalmazás letöltése után a kijelzőn automatikusan meg fog jelenni egy adatforgalom számláló, amely segít a folyamatos kontrollban. Itt azonnal látható, ha azonnali utántöltésre van szükség. Ilyenkor vagy automatikusan aktiválásra kerül, az 1GB vagy külön lehet vásárolni adatmennyiséget.

Az egyenlegfeltöltést a telefonon keresztül nagyon egyszerűen el lehet végezni. Meg kell adni a telefonszámot és ki kell választani azt az összeget, amellyel fel szeretnénk tölteni az adatforgalmunkat. Ez lehet 2000, 3000 vagy 5000 Ft és egy általunk kiválasztott összeg is. A számlákat akár egyetlen gombnyomással ki lehet fizetni, hiszen értesítést kapunk, hogy hol áll az egyenlegünk.

My Vodafone alkalmazás is segít

A My Vodafone alkalmazás letöltésével nagyon gyorsan elvégezhetünk minden vásárlást, számla kifizetést és az egyenleget is nagyon gyorsan feltölthetjük. A netes csomagokat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének havonta fix összeget fizetni csak annyit, amennyit biztosan el is használnak adatforgalomban. Amennyiben mégis több adatforgalom van egy hónapban, úgy azt igény szerint lehet variálni.

Így mindig pontosan annyit fizetünk A Vodafone Rednél amennyit feltétlenül szükséges. A közlekedési eszközökön, a nyaralások ideje alatt, az iskolában, a munkahelyen, mindenhol elkél a net az okostelefonokon, hiszen soha nem tudhatjuk, mikor szeretnénk a világhálóra felnézni vagy esetleg elcsípni egy nagyon akciós vásárlást. Közeledik a karácsony, így mindenkinek egyre nagyobb szüksége van a netes kapcsolatra.

Share Button