Ezért hívhatnak a Raiffeisentől telefonon +3614865436

Rate this post

A mai világban, főleg felnőttként a hitelnek már csak a gondolata is elkerülhetetlen. Rengeteg olyan célunk lehet az életben, amit egy átlagos munkával megszerzett jövedelemmel szinte lehetetlen elérni, legalábbis emberi életen belül. Például saját családi ház vásárlása, egy családi vagy éppen ennél nagyobb vállalkozás elindítása, de még sajnos a gyerekvállalást sem lehet sokszor megoldani plusz pénz nélkül. A hitel ezekben a problémákban segíthet, de persze továbbiakat is gyárthat, ha óvatlanok vagyunk és nem gondoljuk végig pontosan a dolgokat.

hirdetes

A Raiffeisen akár segíthet ezekben a gondokban.
Az osztrák Raiffeisent Bank International AG leányvállalata a Magyarországon fontos szerepet betöltő Raiffeisen Bank. Ez a domináns kereskedelmi bank teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújt már 1986 óta. Mindenki megtalálhatja itt az igényeinek megfelelő megoldást, hiszen nem csak magánszemélyek számára nyújt financiális praktikákat, hanem kisvállalkozásoknak, közép- és nagyvállalatoknak, társasházaknak és intézményeknek is, többek között önkormányzatoknak.

Érdemes használni a Raiffeisen mobil applikációját!

Az itthoni Raiffeisen Bank nem csak tőkeerős tulajdonosi háttérnek köszönheti eddigi meghatározó szerepét és sikerességét, hanem a hozzáértő szakembereinek és az ügyfelek jó kiszolgálásának. Az országban a legsűrűbb lefedettséget biztosítja a többi bankhoz képest. Jól működő háromszintű struktúrát figyelhetünk meg náluk, a helyi Raiffeisen Bankok magánkézben vannak. Ezek szövetkezeti hitelintézetek, a tulajdonosaik birtokában állnak a tartományukban elhelyezkedő regionális Raiffeisen bankok is.

Ráadásul a Raiffeisen Bank eddigi talán elavultnak mondható mobil applikációja most megújult és tengernyi pozitív megoldást tud ajánlani a felhasználóinak. A Raiffeisen Bank mindenkinek tudja ajánlani ezt az alkalmazást, aki helytől és időtől függetlenül könnyedén szeretné a pénzügyeit intézni, nem csak az otthonából vagy a Bankban. Stabil internetkapcsolattal megkönnyítheti az életünk. Ha esetleg szeretnénk az életünkben valami szisztémát teremteni és a költekezéseinkre is szeretnénk jobban odafigyelni és rendszerezni azokat, az app remek megoldás lehet nekünk. Nem csak a költéseink összegét láthatjuk, de a program rendszerezi nekünk a tranzakciókat, ennek segítségével láthatjuk, hogy mire mennyi pénzt költünk, például élelmiszerekre és szórakozásra.

A felhasználófiókunkkal nem csak a bankkártyánk ügyeit intézhetjük és figyelhetjük az állapotát, de a hitelkártyáinkat és a betéti kártyáinkat is könnyűszerrel elérhetjük. Már nem kell a böngészőben bejelentkeznünk az internetes bankunkba, elég, ha az applikáció megtalálható a telefonunkon, onnan könnyedén intézhetjük a pénzügyeinket. Az átutalás sokkal átláthatóbb lett, a limitmódosítás csak pár tapintásra van, a bankszámlaszámot pillanatok alatt elküldhetjük, a hitelkártya-egyenlegünket könnyedén feltölthetjük. Még a QR kódos átutalás is a lehetőségek között van! Az alkalmazást állandóan frissítik, hogy mindig naprakész legyen.

Ki és miért hívhat erről a számról: +3614865436 ?

Az elmúlt időszakban azonban többen kezdtek hívásokat kapni a +3614865436 számról és felmerült a kérdés, hogy kié ez a szám is mi lehet a célja. Többen gondoltak pénzes lehúzásokra, sőt olyan automatizált hívásra, ami az élő telefonszámokat keresi. Ám ezek közül egyik sem igaz, a választ a Raiffeisen Banknál kell keresni.

Mindenképp fontos megjegyezni, hogyha egy idegen szám hív minket, elkéri az adatainkat és valamilyen banki dolgozónak adja ki magát, kérjük el a nevét és a mellékszámát. Így, ha felhívjuk a Raiffeisen Bankot például és bediktáljuk az adatokat, akkor ugyanahhoz az emberhez fogunk visszakerülni. Innen tudhatjuk például, hogy ezek a Raiffeisenes hívások nem szeretnének nekünk rosszat. Ezek a hívások általában tájékoztatók, akár személyre szabottak, akár értesítések.

Azonban, ha valamit telefonon szeretnék intézni, nem ezt a számot kell hívjuk, ezt hagyjuk meg a bank marketingeseinek, vagy azoknak, akik éppen ezt a telefont kezelik. Pár másik telefonszám áll a rendelkezésünkre, ha az ügyeinket szóban, mégsem helyben szeretnénk elintézni.

A legjobb, ha a frissült Raiffeisen Bank appot használjuk, azonban, ha ez nem áll a lehetőségünkben, akkor érdemes megnézni a bank weboldalát, ahol több 80-as szám van felsorolva, kiválaszthatjuk a nekünk kellő pontot és annak megfelelően kérhetünk segítséget. Foglalhatunk időpontot, ha nem szeretnénk a bankban várni, de több telefonos szolgáltatást is igénybe vehetünk. A bankkártyánkkal kapcsolatos akciókat végrehajthatjuk így, például aktiválhatjuk, de be is fagyaszthatjuk. Változtathatunk az adatainkon, ha erre lenne szükség, és átutalást is intézhetünk.

Share Button