Feltöltőkártyás mobilinternet összehasonlítás

Rate this post

Amennyiben feltöltőkártyás mobiltelefonnal, készülékkel rendelkezünk, akkor sem kell lemondanunk a mobilinternet előnyeiről. Hiszen manapság már nem csak az előfizetős ügyfeleknek teszik lehetővé azt, hogy internetezzenek, böngésszenek vagy éppen közösségi oldalakat látogassanak a mobiltelefonjukon. A Magyarországon található szolgáltatók közül mindhárom, azaz a Vodafone, a T-mobile, és a Telenor is lehetővé tették már, hogy a feltöltőkártyás készülékhasználók is internetezzenek.

hirdetes

Feltöltőkártyás mobilinternet jellemzői

Habár az megegyezik mindhárom kiszolgálónál, hogy biztosítanak különböző típusú, illetve különböző nagyságú és forgalmú mobilinternet csomagokat feltöltőkártyás felhasználók részére. Tehát az biztos, hogy akárhol van feltöltőkártyás telefonunk, mindhárom helyen megtehetjük azt, hogy először csak kipróbáljuk a szolgáltatást, egy alapfokú csomaggal, ami valahol ingyenes, valahol pedig nem, de az elmondható általánosságban, hogy nem sok adatforgalmat garantál a legkisebb csomag.

Persze ami szintén biztos, hogy ha nem vagyunk megelégedve a kezdőcsomaggal, vagyis ezzel a kis adatforgalommal, akkor egy sms-, vagy egy telefonhívás után máris átválthatjuk a díjcsomagunkat egy nagyobbra. Az egyes szolgáltatóknál szintén különbözik az, hogy ha túlléptük a megállapított adatforgalmat, akkor kell e fizetni plusz túllépési díjat, vagy sem.

Egyes szolgáltatók csak lelassítják ilyen esetben az internetsebességet, míg mások plusz díjat számítanak fel. Tehát amint láthatjuk, mindhárom szolgáltatót illetően vannak bizonyos különbségek, de azért hasonlóságok is a feltöltőkártyás mobilinternetet illetően.

Share Button