Játéknet telefonszám ha játékot rendelnénk, vagy panasszal élnénk

Rate this post

Az egyik legnagyobb játék webáruház a játéknek telefonszám tekintetében a ma megszokott sémát követi. Egyetlen ügyfélszolgálati számot tart fenn, ezen belül automata menüvel irányít a megfelelő almenübe vagy ügyfélszolgálatos kollégához. Ma már minden kapható webáruházban, még szolgáltatások, eseményre jegyek is, így nyilvánvaló, hogy a játékwebáruházak is elárasztották a világhálót.

hirdetes

A Játéknet hatalmas kínálata, különböző életkorú gyerekeknek szinte mindent kínál, amit a hagyományos játékboltok átlag árukészlete adhat, ne meg még egy kis pluszt, hiszen egy helyen, otthonról ülve bármit beszerezhetünk.

Ha kérdésünk van, vagy reklamálnánk, akkor az ügyfélszolgálat áll rendelkezésünkre, melyet telefonos úton, e-mailbe, vagy a Játéknet hivatalos weboldalán keresztül (www.jateknet.hu), az „Üzenet küldése nekünk” kék színű gombra kattintva, chatfalon keresztül érhetünk el. Természetesen ezeken kívül a postai út és a személyes megkeresés is az alternatívák között szerepel.

Játéknet elérhetőség, telefonszám

Játéknet telefonszám és elérhetőségek pontosan

Az ügyfélszolgálat a +36 1 700 4230-as telefonszámon érhető el. A sztenderd szöveg meghallgatása után automata menüből válaszhatjuk ki, mit szeretnénk:

1-es gomb – folyamatban lévő rendelések:
1.1. – megrendelésed állapota
1.2. – rendelés módosítása

2-es gomb – átvett rendelések:
2.1. – hibás, sérült termékek
2.2. – garanciális problémák
2.3. – elállás, cserejog
2.4. – kiszállítással kapcsolatos ügyintézés

3-as gomb – megrendelés, általános információk:
3.1. – nyitvatartásunk
3.2. – új rendelés leadása
3.3. – termékeinkkel kapcsolatos információk
3.4. – tájékoztató a személyes átvétellel kapcsolatban
3.5. – kiszállítási módok
3.6. – fizetési lehetőségek

Ha nem a telefonos megkeresést választjuk, akkor írhatunk elektronikus levelet a Játéknetnek, mégpedig az info@jateknet.hu e-mail címre. Az elérhetőségeknél, a weboldalon legalulra görgetve az e-mail címre rá is kattinthatunk, mert ha tudjuk használni az Outlook lehetőséget, akkor azonnal írhatjuk is, amit szeretnénk kommunikálni a Játéknet játékwebáruház felé. Ha nem Outlookozunk, akkor egyszerűen csak másoljuk kis a címet és járjunk el a hagyományos e-mailírási módon.

Ha még ennél is egyszerűbb megoldásra vágyunk, akkor kattintsunk az e-mail cím alatt látható kék színű „Üzenet küldése nekünk” Messenger gombra. Új ablak fog megnyílni, melyen lehetőségünk van facebook fiókunkba bejelentkezni és a Messenger szolgáltatást használva kommunikálni a webáruház ügyfélszolgálatával.

A postai úton való megkereséshez a 1117 Budapest, Hunyadi János út 4. címre van szükségünk, de ugyanezen a címen fogjuk megtalálni magát a személyes ügyfélszolgálatot is, melyet felkeresve személyesen kérhetünk segítséget. Játéknet telefonszám felhívásával egyébként ez ügyben is adnak felvilágosítást, de a weboldalon térkép és utcaképek, jól látható nyilakkal segítik az odajutást.
Üzenet küldése űrlap kitöltésével a játéknet számára

A Játéknet weboldalán a „kapcsolat/elérhetőség/ útvonalon megtalálhatjuk az online kitölthető űrlapot, mely szintén alkalmas kérdések felevésére vagy reklamáció küldésére. Egy legördülő menüből választhatjuk ki, hogy milyen témában keressük a Játéknetet: általános kérdések/Technikai segítség kérése/”Hogy áll a megrendelésem?”/Termék reklamáció.

Ezt követően adjuk meg nevünket, majd E-mail címünket, végül pedig írjuk mega nagyobb rubrikába az üzenetet. Itt megadhatjuk a telefonszámunkat is, melyen az ügyfélszolgálat munkaidőben mielőbb felhív minket. Természetesen ez utóbbi csupán opcionális. ha kipipáltuk és bizonyítottuk, hogy emberek vagyunk és nem robotok, kattintsunk a nagy kék „ÜZENET KÜLDÉSE” gombra és nincs más dolgunk, csak várni a választ.

Share Button