Currently set to Index
Currently set to Follow

K&h szép kártya egyenleg lekérdezés telefonon is lehetséges

Rate this post

Ez a lehetőség abban az esetben a legfontosabb, amikor ügyeinket gördülékenyen és minél kevesebb sorba állás mellett szeretnénk elintézni. A K&h szép kártya igénylését bármelyik K&h bankfiókban belehet nyújtani majd a kártya postázása után máris következhet a K&h szép kártya egyenleg lekérdezés telefonon.

hirdetes

Hogyan történik meg az igénylés és az aktiválás?

Miután a kártya igénylést benyújtottuk a bankfiókban a K&h szép kártya kipostázása után első dolgunk a kártya aktiválása legyen. A kártya természetesen arra a címre érkezik, amelyet a bankfiókban megadtunk. Az első használat előtt a kártya még inaktív állapotban lesz, ezért szükséges annak aktiválása. Interneten keresztül a kártyabirtokos felület alatt lehet aktiválni a kártyát vagy telefonon keresztül a Telecenteren keresztül a +36 1/20/30/70 335 3355-ös számon és azon belül is a 7-es menüpontban.

Hány évig használhatjuk a kártyát, mi a lejárata?

Magának a kártyának van egy érvényességi ideje, ami jelenleg 5 év. Az időpont a banki kibocsátástól számít és ha ez a kártya lejár, akkor a kártyát kicserélik és azt újra kell aktiválni. Fontos tudni, hogy ha a kártya egyenlege nulla, akkor a bank a kártyát inaktívvá is teheti. Minden egyes munkáltatói feltöltés után a kártya újra aktívvá tehető. A kártya lejáratát figyelni kell, mert lejáratkor új kártyát kell igényelni. Az új kártya is postán érkezik, így érdemes odafigyelni a megadott adatok pontosságára, nehogy véletlenül egy régi lakcímre postázzák ki az új kártyát.

A K&h szép kártyával kapcsolatos adatokat és információk, valamint a belépés hol található meg a weboldalon és mit intézhetünk a webes felületen?

A K&h oldalára belépve keressük meg a kártyabirtokos felületet, majd adjuk meg a kártyaszámot és a jelszót. Mint minden webes felületen, itt is nagyon fontos, hogy személyes adataink jó kezekben legyenek. Az oldalon lehetősség nyílik a jelszó megváltoztatására. A jelszó minimum 8 karakter hosszú kell legyen és tartalmaznia kell nagy, valamint kis betűt is és számokat. Első alkalommal a postán kiküldött kártyatájékoztató szerint kell eljárni, de a jelszót érdemes azonnal megváltoztatni. A felületre belépve már minden személyes adatunk látható és itt megtekinthetjük azonnal az egyenlegünket is.

K&h szép kártya egyenleg lekérdezés telefonon szép kártya zsebek szerint

A K&h szép kártya egyenleg lekérdezés telefonon elérhető a nap bármely pillanatában és itt le tudjuk kérdezni az egyes zsebek szerint is az egyenlegünket. Nincsen más teendő, mint hívni a +361/20/30/703353355 telefonszámot majd a 7-es menüpont alatt az utasításokat végrehajtva máris hozzáférhetünk az egyenleghez. A 3 zseb mindegyike más és más szolgáltatások kifizetésére nyújt lehetőséget. A szállás zsebből jellemzően a szállodák számláit lehet kiegyenlíteni a belföldi utazások során. A vendéglátás zsebből lehet fizetni szállást és vendéglátást, valamint étkezést is. A szabadidő zseb az előzőekre nem használható. Ebből a zsebből színházjegyeket, fürdő belépőket, állatkerti és kalandparki belépőket stb. lehet vásárolni. Tehát mindent, ami a szabadidő kellemes és egészséges eltöltését szolgálja.

Mit tegyünk elfelejtett jelszó esetén és akkor, ha a K&h szép kártya egyenleg lekérdezés telefonon sem működik?

Ha sajnálatos módon elfelejtjük a jelszót, akkor a webes felületen keresztül 3 egyszerű lépésben tudunk új jelszót igényelni. Az azonosítót emailben fogják megküldeni, így fontos, hogy azt az email címet nézzük meg, amelyet a regisztrációkor is megadtunk a bankban.

Miért érdemes használni az appot, a K&h szép kártya applikációt, ha a K&h szép kártya egyenleg lekérdezés telefonon lehetőséggel nem kívánunk élni?

A K&h szép kártya applikáció sokaknak segítséget nyújthat. Akik már gyakorlott applikáció használók, azoknak nem nagyon kell ecsetelni az előnyeit. Az applikációt nagyon egyszerűen fel lehet telepíteni az okostelefonokra és minden olyan funkciót elérhetünk rajta, amelyet a webes felületen keresztül is. Az appon tudunk egyenleget lekérdezni, tudunk vele kifizetéseket elindítani, módosíthatjuk a személyes adatainkat és még a jelszót is meg lehet változtatni.

Milyen fontos információkhoz juthatunk még hozzá a weboldalon keresztül?

A https://www.kh.hu/szep-kartya-elfogadohely-kereso linkre kattintva pár perc alatt lekérdezhetjük, hogy az országban hol fogadják el a szép kártyát. Név, üzemeltető és cím szerint lehet keresni, így, ha szűréskor a várost beállítjuk, akkor pontosan látni fogjuk, hogy például egy nyaralás alkalmával az adott városban hol és milyen szolgáltatásokért tudunk szép kártyával fizetni. A szűrő segítségével tovább szűkíthetjük a keresést például az egyes zsebekre, illetve arra, hogy a helyszínen POS terminállal húzzák le a kártyát vagy a weben keresztül tudunk vele fizetni. Egy belföldi nyaralás során, ha apartmanban pihenünk érdemes a helyi üzletláncoknál is használni a kh szép kártyát, hiszen a SPAR, TESCO, ALDI, PENNY, AUCHAN, COOP, CBA, REÁL ÉLELMISZER, LIDL üzletláncok mind elfogadják fizetéskor a kártyát.

Lehet-e a kártyához társkártyát igényelni?

Természetesen igen. Bármely családtagnak lehet társkártyát igényelni a kh bármelyik bankfiókjában. A kártya névre szóló és azt csak a tulajdonos használhatja, ezért van szükség a társkártyára, ha más családtag szeretné használni a számlát anélkül, hogy a főkártya tulajdonosa a helyszínen legyen vásárláskor.

Probléma esetén hol lehet segítséget kérni?

Bármilyen probléma adódik a kártya használata során a K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálat a hét minden napján segítő kezet nyújt a kártya tulajdonosoknak 7 és 22 óra között. A fent időszakon túl igénybe lehet venni a sürgősségi ügyintézést a nap 24 órájában. Ilyen lehet egy kártya letiltása, ha illetéktelen kezekbe került. Igény esetén leveleket a szepkartya@kh.hu email címre lehet küldeni.

Miként lehet fizetési tranzakciót indítani, ha például egy nyaralás előlegét szeretnénk befizetni?

Minden ügyfélnek lehetősége van a kártya terhére fizetési tranzakciót kezdeményezni a webes felületen keresztül. A tranzakciót az elfogadóhely pontos adatainak birtokában lehet elindítani. Szállás foglaláskor, ha már előre tudjuk, hogy szép kártyával szeretnénk fizetni, akkor érdemes időben elkérni az elfogadóhely számát és pontos nevét. A tranzakció elindításakor a terhelendő alszámlát és a tranzakció összegét szükséges még megadni. Ha a fizetési tranzakció rendben lezajlott, akkor helyesbítésre már nem lesz lehetőség és az összeg vissza nem hívható.

Milyen lehetőségek vannak a kártyás fizetésre?

A szép kártyával banki POS terminálon, internetes oldalakon, valamint telefonon keresztül is lehet fizetni. A nyaralás előlegét az előzőekben említett módon lehet a webes felületen keresztül elindítani. Ezekhez a kártyákhoz nem rendeltek hozzá PIN kódokat, így fizetéskor az aláírásunkat fogják kérni, valamint egy fényképes igazolványt. Ezzel lehet a helyszíni fizetés esetén a személyazonosságot igazolni. A telefonos ügyfélszolgálat segítségével is lehet fizetéseket indítani, itt jellemzően biztonsági kérdéseket fognak feltenni a személyazonosság igazolása érdekében. A kártyával készpénzt felvenni nem lehet és nagyon oda kell figyelni, hogy mindig a megfelelő zsebből kerüljön levonásra az összeg. Szállás, vendéglátás, valamint szabadidő zsebekből lehet finanszírozni az egyes kiadásokat.

Mitől függ, hogy mekkora összeg kerülhet az egyes zsebekbe?

A cégek által biztosított cafeteria keretet maguk a munkáltatók oszthatják el azokba a zsebekbe, amelyekbe szeretnék, de a munkaadók is meghatározhatják. Ez utóbbi lehetőség azonban nagyon ritkán történik meg. A munkáltatók általában a munkavállalókra bízzák, hogy melyik zsebbe mekkora összeget kérjenek. Az egyes zsebeknél a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény (Szja tv.) írja elő, hogy maximálisan mekkora összeg kerülhet rá. A szálláshely zsebre maximum évi 225 000 Ft, a vendéglátás zsebre maximum évi 150 000 Ft és a szabadidő zsebre maximum évi 75 000 Ft kerülhet. Minden év elején lehet benyújtani az igénylést. Az igénylést illetően kellő pontossággal kell eljárni, hiszen a megadott információkon év közben változtatni már nem lehet. A K&h szép kártya egyenleg lekérdezés telefonon lehetőséggel egész évben folyamatosan ellenőrizhetők az egyes zsebek egyenlegei.

Share Button