Currently set to Index
Currently set to Follow

A meglévő adatmennyiséget a netinfo Vodafone belépéssel ellenőrizhetjük

Rate this post

A netinfo Vodafone belépés a cég oldalán érhető el. Az elfogyott vagy túl kevés adatforgalmat bármikor le lehet ellenőrizni a Netinfon. Ha az adott hónapban kicsivel nagyobb adatmennyiségre van szükségünk, akkor ezáltal jól tervezhetővé válik az adatmennyiség fogyása. Ahogy elhasználjuk a csomagunkban foglalt adatmennyiséget a Netinfo automatikusa meg tud jelenni a telefonon vagy akár a számítógépünk böngészőjén.

hirdetes

A Netinfo Vodafone belépés oldalán adatopciót is vásárolhatunk

A Netinfo Vodafone belépés oldalán adatopciót is vásárolhatunk

A netinfo további segítséget is nyújt, hiszen nem csak az adatmennyiséget lehet itt ellenőrizni, hanem további adatmennyiségeket is lehet vásárolni. Az oldalon egyszerűen ki lehet választani a számunkra éppen szükséges adatmennyiséget és egy kattintással meg is rendelhetjük. Számlazáráskor ezt a mennyiséget is felszámítja a Vodafone, de addig nem szükséges kifizetni semmit sem, csak szabadon felhasználni a további adatmennyiségeket.

A netinfo.vodafone.hu címet kell a böngészőbe beütni és máris elérhetjük netinfo Vodafone belépés oldalt, ahol az adatbővítést intézhetjük. Bejelentkezéskor a telefonszámunk és a jelszó megadásával tudunk tovább menni a főoldalra. Ha elfelejtettük a jelszót, akkor kérhetünk jelszóemlékeztetőt, amelyet nagyon gyorsan megküldenek számunkra, így könnyedén elintézhetjük a lekérdezést.

Lehetőség van a netinfo Vodafone belépés oldalon automatikus extra adatot is vásárolni

A mobilinternet előfizetésekhez lehetőség van ExtraAdat kiegészítő opciót is vásárolni, amely ahogy a neve is utal rá, automatikusan adatokkal lát el, ha véletlenül kifogynál belőle és szintén a netinfo vodafone belépés oldalon intézhető. Ez azért jó, mert ha éppen egy fontos ügyet intéznél vagy egy fontos levelet szeretnél elküldeni, akkor a rendszer automatikusan engedélyezi azt számodra, hiszen további extra adatot bocsájt a rendelkezésedre.

A Netinfo vagy a My Vodafone applikációban is meg lehet ezt rendelni, így akinek már eleve van applikációja, az nagyon gyorsan intézheti az extra adat feltöltést. Havonta 930 forintért 1 GB plusz adathoz juthatunk, ha élesítjük a szolgáltatást. Minden esetben számlazáráskor fog ez az összeg megjelenni a havonta megküldött számlakivonatban, így azonnali kiadással egyáltalán nem jár.

Természetesen emellett további adatokat is lehet rendelni a már említett két lehetőség valamelyikével. Elsőként mindig az egyéb adatvásárlás kerete az, amit fel tudsz használni, az extra adatot csak a végén engedélyezi a rendszer. Ezt az extra adatmennyiséget mással nem tudod megosztani, csak te magad használhatod fel, így át sem ruházható. Mindig adott előfizetéshez van rendelve.

Üzleti ügyfelek is élhetnek ezzel a lehetőséggel

Üzleti ügyfelek is élhetnek ezzel a lehetőséggel

Kiegészítő adatmennyiséget hangelőfizetéshez is lehet vásárolni. A netinfo vodafone belépés oldalon ezt is könnyedén el lehet intézni. 500 MB kiegészítő adat 890 Ft, amely a következő csomagokhoz várásolható meg: Business EU 500MB, Business EU 2GB, Business EU 10GB, Business RED EU 2GB, Business RED EU 10GB, Business RED EU 30GB. 2 GB kiegészítő adat 2670 forintba kerül a következő csomagokhoz: Business EU 2GB, Business EU 10GB, Business RED EU 2GB, Business RED EU 10GB, Business RED EU 30GB. 10 GB kiegészítőt vásárolhatsz a Business EU 10GB, Business RED EU 10GB, Business RED EU 30GB csomagjaidhoz egyszeri 5339 forint megfizetése mellett. Akiknek ez sem elég és 30 GB adatmennyiségre van szükségük, azok 10 678 forintért tudják megvásárolni, de csak a Business RED EU 30GB csomaghoz.

A mobilneteseknek is megoldást kínál a netinfo, ha RedS Smart csomagod van

Ehhez a csomagokhoz is lehet extra adatot vásárolni. 300 MB 500 Ft/hó, 1 GB 1400 Ft/hó, 3 GB 3000 Ft/hó, 10 GB 5000 Ft/hó áron. Jó tudni, hogy a Plusz Adat és ugyanennek a Megújuló változata a Go S, Go M, Go L valamint Red S és Red M tarifákkal is igénybe vehető.

Akik osztható adatot szeretnének vásárolni, azoknak a megosztható verzió is rendelkezésükre áll. Ilyenkor a hangkártyán és a SIM kártyán és a hang kártyán is fel lehet használni a plusz adatmennyiségeket. Tableteken és telefonon is felhasználható, így amikor éppen elfogy az adat akkor elég csak az egyikre megkérni az osztható adatmennyiséget és máris mind a kettő készüléket tovább lehet használni.

A feltöltést bármikor el lehet intézni az applikáción vagy a netinfo oldalon keresztül.

Share Button