Mobil tudakozó és mobil telefonszám kereső egyben

 

Mobil tudakozó oldalunkkal szeretnénk elősegíteni, hogy a mobiltelefonszámot keresők a lehető legrövidebb idő alatt megtalálhassák a kívánt mobil telefonszámot, vagy a számhoz tartozó adatokat.

hirdetes

A mobil tudakozó és mobil telefonkönyv a jövőben is törekszik, hogy olyan plusz szolgáltatást nyújtson, mellyel tovább segítheti a látogatók kiszolgálását.

mobil tudakozó

mobil tudakozó

A Mobil tudakozó miben tud segíteni?

A Mobil tudakozó és mobil telefonszám kereső segít a magyarországi telefonos társaságok előfizetőinek felkutatásában. Itt több társaság előfizetői is elérhetők egy helyen, így nem kell hosszas kutatásokat végezni, ha éppen keressük valakinek az elérhetőségét.

Vodafone, Telenor, T-mobile számok is kereshetők a teljes adatbázisban. Bátran használja a keresőt a nap 24 órájában, hiszen csak internetkapcsolat szükséges, valamint okostelefon vagy laptop, Ipad, asztali számítógép.

Akár menet közben, amikor úton van egy tárgyalásra vagy éppen a munkahelyére tart, ekkor is tudja használni a keresőt. +70, +30, +20 előhívóval is kereshetünk a rendszerben.

T-Mobil telefonszám tudakozója

 • Név:
 • Település:
 • Utca, tér:
 • Irányítószám:
 • Telefonszám: 06

Telenor tudakozó – mobil tudakozó és mobil telefonszám kereső
Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

Telenor telefonszám tudakozója

 • Vezetéknév:
 • Keresztnév:
 • Település:
 • Utca, tér:
 • Irányítószám:
 • Telefonszám: 06

Vodafone tudakozó – mobil tudakozó és mobil telefonszám kereső

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra. Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

Vodafone telefonszám tudakozója

 • Név:
 • Település:
 • Utca, tér:
 • Irányítószám:
 • Telefonszám: 06

Ennél többet is nyújt a mobil tudakozó

A mobil tudakozó oldalán online telefonkönyv, NAV telefonszámok és a nagyobb városok előfizetői egy kattintással kereshetők. A nagyobb városokra kattintva még több információhoz jutunk, hiszen közérdekű telefonszámok is megtalálhatók. Ha érdekel bennünket egy városban a legközelebbi vonatok indulása, vagy éppen egy buszjárat menetrendjére vagyunk kíváncsiak, akkor is segít a kereső.

Ha a helyi polgármesteri hivatal vagy az önkormányzat telefonszámai után kutatunk, akkor azt is megtaláljuk. Ezen felül OTP bankfiókok elérhetősége is megtalálható az adatbázisban. A bankfiókoknál meg lehet tekinteni, hogy pontosan milyen szolgáltatásokkal várják az ügyfeleket, milyen nyitvatartási idővel és mely telefonszámon érhető el az adott bankfiók.

Ez nem egy egyszerű tudakozó, hanem egy folyamatosan fejlesztés alatt álló információs portál, amely számtalan információs igény kielégítésére törekszik. Akik belefáradtak abba, hogy csak a 30. oldalon tudnak hozzájutni az adott információhoz, azoknak ajánljuk a mobil tudakozót.

Kiknek segíthet a mobil tudakozó?

A tudakozó mindenkinek segíthet, hiszen számtalan olyan élethelyzet van, amikor egy-egy telefonszámra van sürgősen szükségünk. Az üzleti tárgyalásra igyekvők gyakorta otthon felejtik a tárgyaló fél elérhetőségét, amelyet pár másodperc alatt megtalálhat az oldalon. Ehhez nem kell más, mint legalább egy vagy két adat ismerete.

Azok is sokszor fordulnak a tudakozóhoz segítségért, akik úton vannak, és nem tudják, mikor van a legközelebbi vonatcsatlakozásuk, hiszen ezen az oldalon az információs telefonszámot is megtekinthetjük. Legyen szó bármiről, ami elérhetőségekkel kapcsolatos, itt biztosan jó helyen keresgélünk.

Ismeretlen számról hívják a mobilját?

Számtalan olyan nap van, amikor ismeretlen számokról érkezik hívás. Ilyenkor mindenki ideges lesz, hiszen sokan nem szeretik az ismeretlen hívásokat. Ez a hívás jöhet bárhonnan. Lehet, hogy éppen egy ismerős, de az is lehet, hogy valamilyen reklámcéllal keresnek bennünket.

Amikor naponta 5 alkalommal is befut a hívás ugyan arról a számról akkor érdemes a tudakozónál megnézni, hogy ki az előfizetője. Ha számunkra nem kívánatosak ezek a hívások, akkor tiltassuk le a számot és soha többet nem kell vele foglalkoznunk.

Mindig érdemes először a mobiltudakozónál kezdeni, hiszen itt még ennél több hasznos infó is feltöltésre kerül. Nagyon sok olyan információ érhető el, ami a mindennapokban sokunknak segítséget nyújt. Ha éppen egy nagyobb vidéki városban az önkormányzat ügyfélfogadási idejére vagyunk kíváncsiak, akkor pár kattintás múlva ez is elérhetővé válik.

Gyakorta érdemes felkeresni a mobil tudakozót

Mivel az oldal folyamatos fejlesztés alatt áll, így érdemes többször is benézni. A telefonszámok keresgélése mellett egyéb hasznos információt is rejt az oldal. Az elérhető bankfiókok nemsokára feltöltésre kerülnek.

Itt olyan hasznos információkat is megtudhatunk, mint például a bankfiókok nyitvatartása, az elérhető hitelkonstrukciók és a telefonszámok is. Ha éppen hitelfelvétel előtt állunk, akkor a tudakozó pontosan nekünk szolgáltat fontos adatokat és információkat.

Share Button