Currently set to Index
Currently set to Follow

Amit a MyTelenor-ról tudni érdemes

Rate this post

A MyTelenor lényegében egy online ügyfélszolgálat a Telenor jóvoltából, amelynél a szolgáltatóhoz tartozó ügyfelek könnyű és gyors ügyintézéssel, a nap 24 órájában kiválthatják a hosszú sorban állást, nem kell igazodniuk az üzletek nyitvatartási idejéhez és a telefonos ügyfélszolgálat munkaidejéhez. Hozd létre fiókodat és követni tudod számlaadataidat, befizethetsz számlát vagy adatjegyet vásárolhatsz és még sok más dologban is könnyebben intézkedhetsz, mint ha be kellene fáradnod személyesen az üzletekbe vagy ügyfélszolgálatra. A Telenornál kimondottan komplex és könnyen használható megoldást kínálnak neked erre az online ügyfélszolgálaton keresztül.

hirdetes

Amit a MyTelenor-ról érdemes tudni

MyTelenor regisztráció lépésről lépésre

A MyTelenor szolgáltatás használata regisztrációhoz kötött. Ez néhány egyszerű lépés csupán és nem kér olyan plusz adatokat, amelyeket a készülék vagy szolgáltatás vásárlásakor ne adtunk volna meg. Menjünk fel a szolgáltató weboldalára és a felső, világoskék fejlécben kattintsunk a „MyTelenor” gombra! Átnavigálunk a „Bejelentkezem”/ „Regisztrálok” felületre, ahol az „Intézd ügyeidet online, a MyTelenorban!” mondat fogad minket, alul pedig két gombot találunk. Értelem szerűen a „Regisztrálok” nevű sárga színű gombra kell kattintanunk.

A regisztráció első lépéseként ki kell választanunk előfizetésünk típusát. Két lehetőségünk van. A bal oldali boksz a lakossági ügyfeleké, a jobboldali pedig az üzleti tarifákhoz való. Ha lakossági ügyfelek vagyunk, kattintsunk a „Lakossági előfizetőként regisztrálok” sárga gombra! Ezt követően a regisztráció módjáról dönthetünk. Van lehetőség e-mail címünkkel regisztrálni, amelyhez e-mail cím, név és egy egyedi jelszó szükséges. Ezen kívül van mód facebook fiókkal és Google azonosítóval való regisztrációra, a jobb oldali részen. Válasszuk ki, melyik megoldás a szimpatikus számunkra. Ezt követően már csak aktiválnunk kell a fiókunkat és máris rendelkezünk MyTelenor profillal.

A MyTelenor belépés is rendkívül egyszerű. Ugyanott kell kezdenünk, a Telenor főoldalán, ahol kiválasztjuk a MyTelenor aloldalt és a „Regisztrálok” helyett a „Bejelentkezem” gombra kattintunk, ahol csak meg kell adnunk e-mail címünket és jelszavunkat, vagy pedig a Facebook vagy Google fiókhoz tartozó jelszavunkat és máris bent vagyunk profilunkban.

MyTelenor applikáció a mobilodra

A Mytelenor nem csak asztali gépről vagy laptopról érhető el, de már régóta okostelefonunkról is intézhetjük telenoros ügyeinket. Ehhez nincs más dolgunk, mint az AppStore-ban vagy a Google Play Áruházban megkeresni a MyTelenor applikációt, majd letölteni és telepíteni telefonunkra. Ha előzetesen már regisztráltunk, a telefonunkról is azonnal be tudunk lépni, de a regisztráció menete is éppoly egyszerű minden eszközről.

Ha telefonunkról bármikor, bárhonnan tudjuk fizetni számláinkat, fel tudjuk tölteni egyenlegünket, adatjegyet tudunk vásárolni, csomagot tudunk váltani és készüléket vásárolhatunk vagy kikalkuláltathatjuk a számunkra kínált árát, sok időt spórolunk meg. Az is nagyon fontos, hogy sajátfogyasztási információinkhoz is hozzájuthatunk, így folyamatosan nyomon követhetjük magunkat.

Ráadásul segítséget nyújt a közelünkben lévő Telenor üzletek kereséséhez és még online számhúzást is biztosít, így már az üzlet felé tartva sorban állhatunk, ha valamilyen oknál fogva még a MyTelenorunk ellenére is be kell fáradnunk szolgáltatónkhoz. Nagyon hasznos lehet a MyTelenor applikáció roaming vásárláshoz is, mert azt is azonnal, pár kattintással intézhetjük.

Share Button