Okos utazás? – Oszkár telekocsi telefonszám, elérhetőségek

Rate this post

Az Oszkár Telekocsi telefonszám cseppet körülményesen található meg, ám a Google cégem szolgáltatás ma már minden fontos adatok kilistáz nekünk a képernyő jobb oldalára, így a keresőbe beírva azonnal megtalálhatjuk. Természetesen felmerül a kérdés, hogy kinek hasznos az Oszkár telekocsi telefonszáma, mikor általában a regisztráció, hirdetés és autófoglalás is rendkívül egyszerűen, gyorsan és főleg online intézhető. Nos, akadhat néha fennakadás, lehet kérdésünk számos dologgal kapcsolatban, plusz mivel egy szolgáltatásról, egy rendelkezésre bocsátott online „piactérről” van szó, ahol autósok és autó nélküli utazók megtalálhatják egymást.

hirdetes

Oszkár Telekocsi telefonszám és más elérhetőségek

Az Oszkár telekocsi telefonon keresztül, elektronikus úton is elérhető, valamint személyesen felkereshető. Ha telefonon szeretnénk felvenni velük a kapcsolatot, akkor ezt megtehetjük a 06 1/ 633 3696-os telefonszámon, általában hétköznaponként reggel 9:00-tól délután 18:00-ig. Az ügyfélszolgálat segítőkész, ám előfordulhat, hogy az általános csúcsidőszakban várnunk kell a kapcsolásra.

Ezen a telefonszámon az Oszkár rendszerrel kapcsolatos ügyekben kérhetünk felvilágosítást vagy segítséget. Ha a választott vagy kiválasztani kívánt autóval és sofőrrel kapcsolatosan vannak kérdéseink, akkor itt abban nem tudnak segíteni. Utóbbi esetben mindenképpen a kiválasztott sofőrrel kell felvenni a kapcsolatot.

Amennyiben munkaidőn kívül, bármikor valamilyen sürgető problémánk adódott, az Oszkár Telekocsi egy 0-24-es SOS telefonos elérhetőséget is kínál. Az SOS Oszkár telekocsi telefonszám: 06 1/ 633 3697. Ezt a számot bármikor hívhatjuk, de itt is csaupán az Oszkárral kapcsolatos ügyekben tudnak nekünk segítséget nyújtani.

Az Oszkár telekocsi telefonszám mellett kiváló kapcsolatfelvételi mód, amennyiben nem SOS-ben van szükségünk a válaszokra, az elektronikus út. Az Oszkárnak az info@oszkar.com e-mail címre írhatjuk meg kérdéseinket, szólhatunk, ha problémánk adódott.

Az Oszkár Telekocsi székhelye Budapesten a XIII. kerületben található, pontos címe: 1133, Budapest, Hegedűs gyula utca 67.

Mit kell Tudni az Oszkár Telekocsiról?

Az Oszkár Telekocsi egy olyan szolgáltatás, mely főleg platformot kínál autósok és utasok számára, hogy költségeik csökkentésével, a sokszor lassú és körülményes, valamint nem a pontos címre vívő tömegközlekedés helyett vagy annak kiegészítésére közösen találjanak egy sokkal jobb megoldást.

Az Oszkár 2007-ben jött létre, neve pedig egy kiegészített betűszó: Online Személyfuvar Közvetítő Rendszer. Valójában a közvetítést csupán a hirdetések és keresések számra alapul szolgáló csatorna megteremtése jelenti, ami azóta már mobilos applikációként is kiválóan segíti az autósokat és utazókat. Az Oszkár hatalmas népszerűségre tette szert, ami nem is csoda, hiszen rengeteg előnye van.

Mit nyerünk az Oszkárral? Pénzt, időt, kényelmet és lutri ugyan, de akár Pazar társasági élményt is. Az Oszkárral az autó tulajdonosa és a becsatlakozó utas is jelentős összeget spórolhat meg. Az autósnak a benzinköltség töredékét kell csak fizetnie, a csatlakozók pedig olcsóbban ússzák meg a távot, mint amennyibe a jelenleg igazán borsos áron kínált tömegközlekedési jegyek kerülnek.

A kényelem is fontos szempont, ami kéz a kézben jár a gyorsasággal. Számos autó közül választhatunk, és sok esetben találhatunk olyan lehetőséget, amely számunkra sokkal jobb indulási időt és érkezési vagy indulási pontot ad. A tömegközlekedéshez sokszor más tömegközlekedést is igénybe kell vennünk és a menetend könyörtelen, sokszor kedvezőtlen is.

Share Button