Online telefonkönyv

Szeretnénk mindenkinek segítséget adni, akinek szüksége van az online telefonkönyv által nyújtott szolgáltatásokra.
Matáv, T-mobil, T-com, Telenor és Vodafone szolgáltatókon túl, már lehetőség van Invitel és reméljük a többi alternatív szolgáltató telefonszámokra is keresni.

hirdetes

Reméljük az Online telefonkönyv sokak segítségére lesz és könnyen és gyorsan meg fogja találni a keresett telefonszámot vagy annak tulajdonosát, esetleg a hozzá kapcsolódó adatokat.

T-Com online telefonkönyv

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja a T-com online telefonkönyvében adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

T-Com telefonszám kereső

Invitel telefonszám kereső

 • Név:
 • Település:
 • Irányítószám:
 • Utca, tér:
 • Telefonszám:
 • Keresés

T-mobil online telefonkönyv

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja a T-mobil online telefonkönyvében: adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

T-Mobil telefonszám kereső

 • Név:
 • Település:
 • Utca, tér:
 • Irányítószám:
 • Telefonszám: 06

Telenor online telefonkönyv

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja a Telenor online telefonkönyvében: adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

Telenor telefonszám kereső

 • Vezetéknév:
 • Keresztnév:
 • Település:
 • Utca, tér:
 • Irányítószám:
 • Telefonszám: 06

Vodafone online telefonkönyv

Ahhoz a keresett személy nevét megtalálja a Vodafone online telefonkönyvében: adja meg a nevét, ehhez a név mező kitöltése szükséges, majd kattintson a keresés gombra.Ha telefonszámot tudja csak a személy nevét akkor, adja meg a telefonszámot vagyis töltse ki a telefonszám mezőjét és klikkeljen a keresés gombra.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a körzetszám és egyéb paraméterek megadásával pontosabb eredményhez juthat.

Vodafone telefonszám kereső

 • Név:
 • Település:
 • Utca, tér:
 • Irányítószám:
 • Telefonszám: 06

Az online telefonkönyv, amelynek egyszerű a használata mindenki előtt nyitva áll

Semmilyen regisztráció nem szükséges ahhoz, hogy elkezdjük a keresést. Elég csak a nevet vagy a címet beütni az adott szolgáltató keresőjébe és máris láthatjuk, hogy kihez tartozik az adott telefonszám. Emellett a tudakozó a nap 24 órájában nyitva áll bárki előtt.

online telefonkönyv működése

online telefonkönyv működése

Nem érdemes olyan oldalakon keresgélni, ahol bonyolult regisztrációs folyamat után tudunk csak bármilyen szolgáltatást elérni, hiszen az idő mindenkinek pénz. Ide csak egy kattintással belépünk és akkor is tudunk keresni, ha éppen úton vagyunk. Már több szolgáltató előfizetései után érdeklődhetünk a nap 24 órájában az online telefonkönyv adatbázisában.

Milyen információkat találhatunk még az online telefonkönyv oldalán?

Nagyon sok témakörben számtalan információ és hír is olvasható, amelyeket folyamatosan frissítenek. A kereskedelem, a bankok, a közlekedés és az utazás területéről is érkeznek információk. Aki minden nap fellátogat az oldalra, az minden fontosabb hírről értesülni fog, emellett természetesen használhatja több telefontársaság telefonkönyvét is. Itt a Telenor, a Vodafone, a T-mobile, sőt még a UPC telefonszámok is elérhetők.

Nagyon sokszor kerülünk olyan helyzetbe, amikor szükségünk van egy telefonszámra vagy esetleg egy címre, ilyenkor érdemes először az Online telefonkönyv oldalán elindítani a keresést. Itt kereshetünk névre, vagy címre és akkor az előfizető nevét adjuk meg. Ha tudunk egy nevet és egy irányítószámot, akkor is tud segíteni a tudakozó.

Milyen helyzetekben segít az online telefonkönyv

Manapság mindig mindenki szalad valahová. Vagy egy tárgyalásra, vagy a kicsiket visszük oviba és isibe, esetleg a munkahelyünkre igyekszünk. Mi történik akkor, ha otthon felejtjük a telefonszámot, amely pontosan azon a napon nagyon fontos lett volna, hogy nálunk legyen?

Ekkor, ha van a környékünkön wifi kapcsolat, vagy az okostelefonunk rendelkezik internet hozzáféréssel, akkor érdemes az online telefonkönyvet használni. Minden helyzetben segít, hiszen a Magyarországon megtalálható mobil előfizetések mindegyike kereshető rajta.

Csak azoknak az ügyfeleknek nem tudja megadni a tudakozó az elérhetőségét, akik kifejezetten letiltották az adataik nyilvánosságra hozatalát. Érdemes mindig magunknál tartani a nap 24 órájában elérhető tudakozó elérhetőségét, hiszen láthatjuk, hogy sok helyzetben jelenthet megoldást.

Nem kell hazaszaladni vagy visszamenni az irodába a telefonszámért vagy a pontos címért, hiszen ezeket az információkat itt mind megtudhatjuk. A nagyobb városokon belül még a közérdekű telefonszámok is elérhetők, amely szintén sokaknak jól jön, ha éppen egy önkormányzati ügyintézés előtt áll. A telefonszám azonnal látható az adott város oldalán és még keresgélni sem kell.

Ugyanígy a NAV elérhetőségei és az OTP bankfiókok közvetlen elérhetőségei is megtalálhatók. A bankfiókoknál még a nyitvatartási időt és az éppen aktuális hitelkínálatot is megtekinthetjük.

Ha éppen most állunk hitelfelvétel előtt, akkor tájékozódjunk előbb az oldalon és csak utána induljunk útnak, ha már minden információ a birtokunkban van. Nyugodtan osszuk meg ismerőseinkkel az oldal elérhetőségét, hiszen mindenkinek jól jön egy ilyen non-stop információs adatbázis.

Csökkentse cégének áram felhasználását a Hunyadi Kft. energiagazdálkodás és fázisjavítás szolgáltatásaival.

Share Button