Panda Piac telefonszám tudakozó – 06213344028

Rate this post

A Panda Piac telefonszáma, a 06213344028 egy valós telefonszám, tényleg egy webshophoz tartozik. Sokan megijednek, ha egy ismeretlen szám hívja őket, de ebben az esetben nem kell aggódnunk. Ha nem vagyunk biztosak a szám valódiságában vagy hogy kihez is tartozik, ma már számos weboldal létezik, ahol ennek utána járhatunk, mint például a telefonszam-tudakozo.hu. De számos véleményező oldal is van, ahol elolvashatjuk mások tapasztalatát. A Panda Piac számához rengeteg pozitív vélemény tartozik, ezért ha hívnak, nem kell félnünk, hogy adathalász hívásról van szó.

hirdetes

A Panda Piac egyébként több más webshophoz hasonlóan széles termékpalettával rendelkezik a háztartási gépektől, a ruházaton át, a gyermekjátékokig. Minden naphoz tartozik akció, de vannak szezonális vagy hosszabb ideig tartó kedvezmények is. A szállítás tejesen ingyenes, bár azt jó, ha tudjuk, hogy a rendelésnek van egy minimális értéke, amit el kell érnünk, különben a cég nem szállítja ki a terméket. Ez azonban nem egy nagy összeg, mindössze 3000 Ft értékben elég vásárolunk, és a szállítás ingyenessé válik.

Mikor hívjuk a Panda Piac telefonszámát, a 06213344028-at?

A Panda Piac telefonszámát, a 06213344028-at minden olyan esetben hívhatjuk, ha a termékkel kapcsolatban kérdés vagy gond merült fel. Előfordulhat, hogy hibás terméket kapunk, ilyenkor a cég 10 napon belül garanciálisan kicseréli nekünk a terméket. Ráadásul a legtöbb termékre él a 14 napos pénz visszafizetési garancia, így ezt is választhatjuk, ha nem megfelelő az áru, amit kaptunk. De bármilyen egyéb panasszal is fordulhatunk a cég munkatársaihoz, és a netes vélemények alapján segítségünkre is lesznek.

Mindezt telefonon tudjuk intézni, hiszen a Panda Piac online áruház, saját bolttal nem rendelkeznek, így minden esetben telefonon vagy e-mailen keresztül tudunk intézkedni. A telefonos ügyintézés talán kicsit gyorsabb, és sokak számára megnyugtatóbb, hogy személyes kapcsolatfelvétellel tudják intézni a panaszukat, ráadásul hatékonyabb is tud lenni, hiszen a feltett kérdésekre azonnal kapunk választ, nem kell több levelet váltani egy panasz megoldásához. A cég munkatársai nagyon segítőkészek, bátran forduljunk hozzájuk.

Milyen ügyben kereshetnek minket a Panda Piac telefonszámáról?

Az is előfordulhat, hogy a Panda Piac munkatársai keresnek minket. Ez főként akkor történhet meg, ha rendeltünk tőlük, és a szállítással kapcsolatos adatokat és időpontokat akarják velünk egyeztetni. Magát a szállítást nem ők fogják intézni, hanem a GLS futárszolgálat, így ha a szállítás pontos idejével van problémánk, azt a futárszolgálat ügyfélszolgálatán tudjuk jelezni, akár telefonon, akár a weboldalukon keresztül. A Panda Piac a szállítás várható napjával, vagy épp a csomag méretével kapcsolatban keres.

Természetesen akkor is hívhatnak minket, ha az e-mailes panaszbejelentés során megadtuk a számunkat, és telefonos visszahívást kértünk, vagy maga az ügyintéző látja jobbnak a telefonos megkeresést. A Panda Piac a hívásokat ügyfélszolgálati időben, 9:00 és 17:30 között fogja bonyolítani. Attól nem kell tartanunk, hogy más ügyben, esetleg termékajánlás vagy piackutatás céljából keresnek meg minket. Ha a Panda Piac számról, a 06213344028-ról hívnak minket, bátran vegyük fel.

Share Button