Petőfi rádió telefonszám – Melyiket hívjam?

4/5 - (1 vote)

Ma már kevésbé lehet konkrét dalt kérni rádiókban, de a Petőfi rádió telefonszám még ma is igazán sokszor kerül tárcsázásra. Számos nyereményjáték, üzenetküldő műsor vagy csak egyszerűen beszélgetős műsor tarkítja a különböző slágerlistákat, zenei órákat, így a lelkesebb hangadók akár egy nap többször is megszólalhatnak a telefon túloldalán. Természetesen egy rádiót nem csak ezek miatt hívhatunk föl.

hirdetes

Üzleti ügyben, marketing ügyben is számtalanszor keresik meg a különböző médiákat, de ezeket a megkereséséket természetesen nem a hallgatók füle hallatára szeretnék intézni. A különböző ügyintézésre vagy csak egyszerű betelefonálásra különböző Petőfi rádió telefonszám él, melyekről a rádió hivatalos weboldalán tájékozódhatunk. Most ezeket a telefonszámokat szedtük össze, listáztuk ki, hátha valakinek épp ezek közül lesz szüksége egyre.

Petőfi rádió telefonszám, ha üzenetet küldenél valakinek

A Petőfi rádió egyik legnépszerűbb műsora az Iller Bálint által vezetett „Eszembe jutottál”, melyet minden hétköznap 10:00-tól 13:00-ig hallgathatunk. Ebben az adásban a zene mellett a különböző üzeneteké a főszerep, de az sem ritka, hogy valaki örömét, bánatát vagy véleményét osztja meg. Lényegében egy betelefonálós, „azt mondunk, amit szeretnénk” jellegű műsorról van szó, melybe mindenki megszólalhat, aki tárcsázza a +36 1/ 759-6060-as telefonszámot.

A bátortalanabbaknak is kínálnak közlési lehetőséget, mégpedig SMS-ben. Ha nem szeretnél megszólalni, de nagyon elmondanál valamit vagy üzenetet küldenél valakinek, akkor ezt írásban megteheted a +36 30/ 3030-380-as telefonszámra küldött SMS-sel. Naponta több százan döntenek úgy, hogy közölnek valamit országgal-világgal, így a műsor igencsak mozgalmas, érdekes és természetesen a zene sem maradhat ki ebből a három órán át tartó blokkból.

A Petőfi rádió Magyarország legnépszerűbb rádiója, mely főleg a jelenlegi magyar zenei palettáról válogat, de természetesen a külföldi slágerek is megszólalnak. A magyar zenei élet képviselőt számtalanszor hívják meg beszélgetős műsoraikba, mutatják be munkásságukat, ahogy a Petőfi TV is teszi.

Néhány egyéb fontos Petőfi rádió telefonszám

Négy Petőfi rádió telefonszám van jelenleg, amelyen a rádiót, illetve működtetőjét elérhetjük. Ezeken kívül, ami a rádióval kapcsolatban még fontos lehet, az a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, amely felügyeleti szervként van jelen. Az NMHH a +36 1/ 457-7100-ás telefonszámon érhető el, személyesen pedig Budapesten az I. kerületben, az Ostrom utca 23-25-ös házszám alatt.

Amennyiben a Petőfi rádiót tartalomértékesítéssel kapcsolatban keresnénk, esetleg a sajtótól hívnánk, akkor ezt munkaidőben, reggel 9:00 és délután 18:00 között tehetjük meg a +36 1/ 759-5050-es számon. Munkaidőn kívül is hívható a szám, azonban csupán üzenetrögzítőnek mondhatjuk el megkeresésünk okát.

Ha az MTVA Közönségszolgálatot keressük a Petőfi rádióval kapcsolatban, akkor is egy külön számot kell hívnunk, mégpedig a +36 1/ 759-5050-es hívószámot. Ez a telefonszám is az említett 9:00-tól 18:00-ig tartó munkaidőben érhető el hétköznaponként és ezen az időn kívül üzenetrögzítő kapcsol be.

A Petőfi rádió természetesen nem csak telefonon érhető el, de a weboldalukon megadott e-mail címekre is el lehet juttatni az észrevételeket, kérdéseket, kéréseket. A rádiónak van online verziója is, ahol nem csak hallgathatjuk a sugárzott adást, de rengeteg plusz információt kaphatunk. vannak élő video bejelentkezések és természetesen az éppen hallott dalról vagy az egész slágerlistáról is informálódhatunk.

Share Button