Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-03-15 11:57:24
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

10 telefonszám android alkalmazás

1. 3G Watchdog: A 3G Watchdog telepítése mindig az első teendők közé tartozzon egy új Androidos telefon beüzemelése során, aminek a lényege nem lesz más, mint a forgalomszámlálás. Az applikáció ugyanis az adatforgalmunkat méri, ami az új lehetőségek miatt hasznos társunk lesz, hiszen érdemes megelőzni a magasabb számlát, és inkább folyamatosan nyomon követni, hogy mennyit használtunk eddig és miből.

2. APN OnOff: A legtöbb Androidos mobiltelefonon alapvetően nincs a beállítások listáján az a lehetőség, aminek köszönhetően képesek lennénk ki- és bekapcsolgatni a mobilinternetet. Ez márpedig nagyon fontos lehet ahhoz, hogy ne fogyasszunk többet a havi keretnél, és ne kínozzuk feleslegesen akkumulátorunk töltöttségét. Ezzel az applikációval ezt szabályozhatjuk nagyon egyszerűen!

3. Facebook: A Facebook Androidos applikációja több dolog miatt is nagyon hasznos, ha telepítve van a telefonra! Az egyik ilyen, hogy bármikor jelen lehetünk a közösségi oldalon, és mivel a modul beépül a teljes operációs rendszerbe, a jövőben bármelyik képünket vagy videónkat egyetlen kattintással közzé tehetjük a közösségi oldalon, amelynek chat szolgáltatásával akár teljes egészében felválthatjuk az SMS-funkciót, hiszen valós időben üzenhetünk, chatelhetünk bárkinek az ismerőseink közül, amivel akár több ezer forintot is megspórolhatunk egy hónapban.

4. Viber: Hasonló célt szolgál a Viber is, ami egy egyre népszerűbb Androidos applikáció, népszerűségét pedig annak köszönheti, hogy a szöveget üzenetek mellett hívásokat is lebonyolíthatunk vele, ehhez pedig még csak regisztrálnunk sem kell, ergo megfelelő mobilhálózat mellett az alapdíjon felül akár semmit sem kell fizetnünk, ha ezt használjuk.

5. Skype: A Viber melletti kiváló alternatíva a Skype, ami szöveges üzenetek mellett hívásokat, sőt mi több, videó hívásokat is tud kezdeményezni, illetve fogadni. Előnye, hogy szinte mindenki használja, illetve sokkal bensőségesebb kapcsolatot lehet létesíteni vele, sőt mi több, akár otthoni számítógépre is hazatelefonálhatunk vele – méghozzá teljesen ingyen.

6. SMS Backup+: Amennyiben sokat SMS-eznénk ez az applikáció biztosan kedvencünk lesz, hiszen lényege, hogy akár manuálisan, akár automatikusan, de képes kimenteni SMS üzeneteinket Gmail fiókunkba, ezáltal nem kell aggódnunk azon, hogy üzeneteink valaha is elvesznek.

7. Evernote: Sokan keresnek egy megfelelő szövegszerkesztőt Androidos telefonra. Az egyik legjobb alternatíva az Evernote, ami képes számítógépen rögzített jegyzetek elérésére, szerkesztésére és így tovább.

8. Winamp: Mindenki szeret zenét hallgatni a mobilján. Ha te is így vagy ezzel, érdemes a számítógépeken jól bejáratott Winampot használni Androidon is, ami ugyanolyan kényelmes és egyszerű zenelejátszást tesz lehetővé mobilon, mint PC-n

9. Advanced Task Killer: Ha sok alkalmazást használunk telefonunkon, ezt a kis segédprogramot érdemes feltennünk, hiszen segítségével bezárhatjuk felesleges és futó alkalmazásainkat. Hogy ez miért jó? Egyrészt tovább bírja majd az akkumulátor, másrészt pedig gyorsabb marad tőle a telefon is!

10. Astro File Manager: Ha szeretnénk Windows-módjára áttekinteni Androidos telefonunk fájlrendszerét, akkor érdemes még a közérthetőség, illetve a fájlok mozgathatóságának érdekében feltennünk ezt a kis programot, ami megkönnyítheti életünket.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!