Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-12-11 17:04:32
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

DIGI tv ügyfélszolgálat telefonszám és egyéb tudnivalók

Melyik DIGI tv ügyfélszolgálat telefonszám kell nekem?

Két külön DIGI tv ügyfélszolgálat telefonszám és két külön telefax szám áll a rendelkezésére annak, aki fel szeretné venni a kapcsolatot a DIGI távközlési szolgáltatóval. Az egyik telefonszám, a hazákban jól ismert rövid gyorshívószám, a 1272, mely a belföldről érkező hívásokat fogadja a cég ügyfeleitől. Ez a telefonszám az év minden egyes napján, a nap minden egyes órájában rendelkezésre áll, amennyiben hibabejelentésről van szó.

Ez a telefonszám a DIGI hálózatából díjmentesen hívható, más hálózatokból a helyi tarifáknak megfelelően alakul. Ha külföldről szeretnénk telefonálni, akkor a +36 1 707 0707-es számot hívhatjuk szolgáltatónkat.

A 1272-es DIGI tv ügyfélszolgálat telefonszám automata menürendszere rendkívül pontos útvonalat fest föl mindennemű ügyintézéshez. Tárcsázás előtt érdemes vetni egy pillantást a DIGI hivatalos weboldalán (www.digi.hu) található telefonos menütérképre, mert így sokkal könnyebben és gyorsabban igazodunk el a lehetőségek között. ha tudjuk mely gombok megnyomásával hová juthatunk el, akkor nem kell végigvárnunk a teljes felsorolást, azonnal a megfelelő gombokat megnyomva intézhetjük ügyeinket.

Természetesen itt is van csúcsidő, mikor a vonal leterheltsége magas, így sokszor előfordulhat, hogy az ügyintéző kapcsolásáig sokat kell várakoznunk.

Egy kis segítség a menühöz:

Először meg kell várnunk az automatikus tájékoztatás, majd kérhetjük az ügyintéző jelentkezésér, ezt követően az automatikus ügyintézéshez megadhatjuk a PIN kódunkat, mely nem más, mint a szerződésszám és egy egyéni, hatjegyű azonosító, végül az azonosítás következik a szerződésszámunk megadásával.

1-es gomb - Szolgáltatás előfizetőknek, ezen belül:

1.1. Műholdas előfizetés

1.2.Kábelen keresztül nyújtott televízió, internet, telefon szolgáltatások

2-es gomb – Tájékoztatás meglévő előfizetőknek, ezen belül:

2.1. Műholdas televízió

2.2. Kábeles szolgáltatás

3-as gomb – Angolnyelvű ügyfélszolgálat

4-es gomb – DIGI Film bemutatása, megrendelése

5-ös gomb – Ügyintéző kapcsolása

9-es gomb – Beazonosítás lehetősége

Egyéb DIGI elérhetőségek

A két DIGI tv ügyfélszolgálat telefonszám mellett elérhetjük a szolgáltatót faxon, ügyfélként a +36 1 707 6700-ás számon, partnerként pedig a +36 1 707 0009-es számra küldhetünk dokumentumot.

Természetesen a telefonos elérhetőségen kívül online elérhetőséget és személyes ügyfélszolgálatot is biztosít Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltatója.

Ha elektronikus úton szeretnénk kapcsolatba lépni a Digivel, akkor ezt megtehetjük a „Kapcsolat” menüpont alatt az ÍRJON NEKÜNK online levelező szolgáltatás segítségével, ahol választhatunk a műholdas e-mail, a kábeles e-mail, a műholdas hibabejelentő és kébeles hibabejelentő közül.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!