Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-08-30 11:32:42
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

E-jegyiroda telefonszám

Nem kell mást tenni, csupán kiválasztani az Önnek tetsző rendezvényt, legyen az családi esemény, koncert, vagy fesztivál. Az adott programra kattintva minden információt megtalál róla, olvashat a rendezvény helyszínéről, időpontjából, típusáról, fellépőkről, avagy a jegyárakról.

Ha valóban tetszik az adott program, a jegyvásárlás fülre kattintva egy-két kattintással elintézheti azt online, így nem kell jegyátvételi helyszíneket keresnie, könnyedén megszerezheti otthona kényelméből is.

JEGYTÍPUSOK

Koncertek esetében különböző jegytípusokból válogathat, ez függhet a nézőhelytől, a jegyre vonatkozó kedvezményektől, mint a rokkant jegy vagy a diákjegy; a vásárlás idejétől. Az interaktív ülésrend funkció nagyban segít a megfelelő nézőtéri hely kiválasztásában, hiszen felülnézeti képből mutatja a koncert elhelyezkedését, a szektorokat, az ülő és az állóhelyeket. Ezen szolgáltatáson belül szűrheti a lehetséges helyeket árkategória alapján is.

AJÁNLATOK

Ha valamiféle szórakozásra vágyik, érdemes nézelődni a weboldalon, hiszen különböző kategóriák alapján csoportosított számos programajánlat közül válogathat, melyekre kattintva minden leírást megtalálhat az adott rendezvényről.

Magyarországon a cég közel 350, míg külföldön több száz alvállalkozóval dolgozik együtt. Magasan képzett és tapasztalt szakemberek dolgoznak azon, hogy a rendszer folyamatosan megfeleljen az elvárásoknak.

Törekednek arra, hogy a különböző műfajok minél szélesebb skáláját (pop/rock koncertek, próza, opera, operett, musical, jazz, blues, népzene, balett, kortárs tánc, klasszikus koncert, kiállítás, sport, egyéb) kínálja a nagyközönség számára.

Erre számos platformot biztosít, így az internetes áruház, kiterjedt jegyértékesítő hálózat, vagy call center. (06 30 505 0666)

Választhat kulturális programok, mint például színház, kabaré, vagy tánc előadások; minden zenei műfaj koncertjei; sportesemények és családi rendezvények; vagy egyéb könnyed szórakozási lehetőségek közül. Ha viszont már kinézett másutt magának egy programot, itt arra is könnyedén rákereshet és megvásárolhatja rá a jegyeket.

KÜLFÖLDI PROGRAMAJÁNLATOK

Nem csupán belföldi programajánlatokat tüntet fel az oldal, rengeteg határon túli, változatosabbnál változatosabb rendezvények közül válogathat a felhasználó. (Ausztria, Horvátország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Szerbia és Montenegró) Neves énekesek, együttesek eseményeire találhat jegyet bel- és külföldre egyaránt, mint többek között a Metallica, Ed Sheeran, Elton John, vagy Lana Del Rey koncertjeire is vásárolhat belépőt.

MEGTALÁLHATÓ FACEBOOKON IS

Az e-jegyiroda honlapja mellett facebookon is elérhető az oldal, így könnyedebben elérhető mindenki számára a felület, akár a közösségi oldalon történő szörfözés során is. Facebookon meghirdetett programokra kattintva bőséges leírást találhat róluk, ajánlhatja barátainak, meghívhatja őket az eseményekre, vagy jelezheti ismerősei számára, hogy ott lesz a rendezvényen. Az eseményen természetesen megtalálhatja az e-jegyiroda linket, ahol a belépőjegyeket megvásárolhatja.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Ha nem szeretne lemaradni a legfrissebb programajánlatokról, iratkozzon fel hírlevelükre, ahol akár hetente kaphat újabbnál újabb javaslatot és válogathat közülük kedvére.

Ha elnyerte a tetszését a szolgáltatás és bármilyen kérdése van vele kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a +36-30 505 0666 telefonszámon.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!