Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-04-03 06:17:23
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Google ADS telefonszám tudakozó - 0680-983-840

Mire való a Google ADS Súgóközpont?

Mielőtt azonban a telefon után nyúlnánk, így hogy már a telefonszámot is tudjuk, érdemes lehet megkeresni a Googel ADS Súgóközpontját. Itt különböző témaköröket találunk, amiknek a segítségével megkereshetjük, hol is akadtunk el a hirdetés folyamatában. A témakörök végigvezetnek minket a hirdetésfeladás lépésein egészen a kezdéstől a számlázásig. Mindegyik pont részletes leírást tartalmaz, így nagy segítség lehet a problémán megoldásában. Természetesen, ha nem találunk megoldást, a Google további segítséget nyújt nekünk.

A rendszer fel fogja ajánlani a Súgó közösség támogatását, ami szintén nagy segítség lehet. Ha ez sem felel meg, felvehetjük a kapcsolatot közvetlenül is a Google Support-tal. Ehhez minden esetben be kell jelentkeznünk a Google fiókunkba, csak ezután lesz lehetőségünk üzenetet írni. Jó, ha tudjuk, hogy erre mindössze 100 karakter áll a rendelkezésünkre, hogy a problémánkat megfogalmazzuk. Ha ez megtörtént, a megfelelő probléma kiválasztása után, három intézési mód közül választatunk, hogyan akarunk a Google Ügyfélszolgálattal kapcsolatba lépni: telefonon, csevegéssel vagy e-mail formájába.

Mikor hívjuk a Google Ads telefonszámát?

Ha a telefonos ügyintézést választottuk, a Google telefonszámát általában meg fogjuk találni az oldalon. Ez a szám a 0680-983-840, amit sok online felülettel ellentétben a Google nem jelenít meg túl sok helyen. Ha nem találtunk megoldást a problémánkra sem a Google Súgóközpontban, sem a Súgó közösség támogatás használata során, akkor a Google Ügyfélszolgálatát nyugodtan kereshetjük. Természetesen ennek is van nyitvatartási ideje, hétfőtől péntekig 9:00 és 13:00 óra között tudunk telefonon keresztül is segítséget kapni.

A hívás során két mellék közül választhatunk. Az 1-es melléken a Google AdWords-öt vagyis, a Google ADS-t fogjuk elérni, a 2-es melléken pedig a Google Analytics-szel tudjuk felvenni a kapcsolatot. Azt hogy melyik melléket válasszuk, a problémánk mibenléte fogja meghatározni. Az is előfordulhat, hogy a Googel ADS munkatársai fognak hívni minket, mivel az e-mailes kapcsolatfelvétel során kérhetjük, hogy egy Google-szakértő vegye fel velünk a kapcsolatot, ami lehet telefonos megkeresés is. Szóval, ha a 0680-983-840-ról keresnek minket, akkor az csak Google telefonszáma.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!