Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-03-16 11:24:57
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Így használd a telefonszám keresőt!

Telefonszám kereső az interneten

A felvázolt példa azonban nem az egyetlen, amikor használnunk kell, de sokkal inkább érdemes használnunk a telefonszám keresőt, ez az internetes szolgáltatás – ami optimális esetben mindenkinek ingyenes – ugyanis más esetekben is hasznos lehet. Tegyük fel például, hogy bár tudjuk a helyi virágüzlet, esetleg étterem vagy bolt nevét, de a telefonszámát értelemszerűen nem, és a hagyományos keresési módszerek – Google és társai – sem hoztak konkrét eredményeket. Ilyen esetekben a legjobb, amit tehetünk, hogy egy telefonszám kereső oldalra kattintunk, és azokból az adatokból próbálunk meg szűrni, ami a rendelkezésünkre áll. A legegyszerűbb dolgunk mindig akkor lesz, ha konkrét és pontos adatokat tudunk.

Ilyen például magának az üzletnek, illetve a szolgáltatásnak a neve! Ha például tudjuk, hogy a „Finométel” a keresett étterem neve, akkor egyszerűen csak beütjük azt és a város nevét a telefonszám kereső megfelelő helyére, és amennyiben szerencsénk van, illetve nincs titkosítva a szám – ez nyilvános szolgáltatók esetében nagyon ritka –, akkor hamarosan már intézhetjük is telefonon a vacsorát. Természetesen annál pontosabb találatra számíthatunk, minél pontosabbak a keresési eredményeink, ez pedig főként inkább magánszemélyek esetében igaz, hiszen szolgáltatások tekintetében többnyire nincs kettő „Finométel” nevű étterem egy és ugyanazon városban.

Mikor lehetünk bajban az telefonszám keresővel?

Amennyiben azonban például Kiss József budapesti lakos telefonszámát keressük, nagy valószínűséggel több tucatnyi találatot kapunk majd a telefonszám keresőben. Az ilyen esetben szerencsés, ha több adat is a rendelkezésünkre áll, hiszen bár megpróbálhatunk szűrni a sok-sok Kiss József között, azonban ez rendkívül időigényes feladat lesz. Sokat segíthet ilyen esetben például már az is, ha tudjuk, hogy melyik kerületben lakik az általunk keresett Kiss József, akinek a telefonszámát keressük, de igazán pontos találatra akkor számíthatunk, ha legalább utcanévvel is tudunk szolgálni a keresés során, hiszen a szolgáltatások jelentős része erre is lehetőséget biztosít.

A telefonszám kereső tehát összességében olyan, mint a tudakozó! Kereshetünk telefonszám alapján embereket, vagy név és egyéb részletek alapján telefonszámokat, azonban mindkét esetben kiemelkedően fontos, hogy ne csak fél információink legyenek az adott illetőről, mert amennyiben nincsenek konkrétumaink, így a keresés ideje elhúzódhat, ezen felül pedig természetesen meg is hiúsulhat.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!