Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-08-24 12:12:48
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

IKEA telefonszám – Miben kapunk segítséget?

Hiszen egyetlen IKEA telefonszám áll az érdeklődők rendelkezésére, így nem kell a vállalat weboldalán böngészni a különböző szekciókat, osztályokat, ügytípusokat. Egyszerűen csak felhívjuk a fent említett telefonszámot és minden kérdésünkkel, panaszunkkal, igényünkkel a megfelelő ügyintézőhöz irányítanak minket.

Mikor hasznos az IKEA telefonszám?

Az IKEA telefonszám tárcsázásával szinte minden IKEA termékkel, házhozszállítással, garanciával, IKEA Family tagsággal kapcsolatos kérdésünkre választ kaphatunk és amennyiben probléma merülne fel, az ügyfélszolgálat igyekszik megoldást találni a fennálló helyzetre. Lényegében mindennel, ami a nagyvállalattal kapcsolatos, ezt a számot kell tárcsázni, ez a központi ügyfélszolgálat hivatalos és egyetlen telefonszáma.

Az IKEA weboldalán számos kérdésre választ kaphatunk, így amennyiben gépközelben vagyunk és időnk engedi, érdemes először ott informálódni. Természetesen az IKEA is összegyűjtötte a legyakoribb kérdéseket, melyeket az ügyfeleik, vásárlóik tettek föl, így a GYIK-ból nagyon sok mindent megtudhatunk.

Ha érdeklődni szeretnék bizonyos áruval kapcsolatban, akár a raktárkészletet, akár az üzletekben az elérhetőséget vagy garanciát, esetleg paramétereket illetően, az IKEA ügyfélszolgálat minden információval ellát minket. Ugyanígy érdemes telefonálnunk, ha a termékgaranciát szeretnénk érvényesíteni, vagy pedig szeretnénk konyhánkat egyedi IKEA konyabútorral ellátni.

Az IKEA online is elérhetővé tette a konyhatervezés menüpontot, ahol a berendezendő helyiség paramétereit megadva virtuálisan elhelyezhetjük a különböző, általunk válogatott bútorokat. Ha nem tudunk élni ezzel a lehetőséggel, az IKEA telefonszám lesz a nagy segítség, hiszen az ügyfélszolgálat elmonda, mi a teendő, miként tudunk konyhát tervezni az IKEA termékeiből.

Amennyiben IKEA Family klubtagságival rendelkezünk, rengeteg újabb kérdés merülhet fel, amelyek megválaszolását szintén a megadott IKEA telefonszámom várhatjuk, vagy esetleg online.

IKEA telefonszám üzleti megkeresésekhez

Az üzleti jellegű megkeresésekhez is ugyanaz az IKEA telefonszám használatos, mint amit fentebb említettünk. Amennyiben irodát, tárgyalót, várót vagy bármi mást szeretnénk berendezni, újragondolni, az IKEA remek ajánlataival érdemes számolni. Az IKEA BUSINESS osztályán a legkülönfélébb irodaszékek, főnökszékek, íróasztalok, iratszekrények, tárgyalóasztalok, és egyéb irodai bútorok valamint irodai kiegészítők találhatóak.

Szintén érdemes még az irodai, munkahelyi mosdók, mellékhelyiségek vagy konyhák kialakításánál is szemügyre venni az IKEA kínálatát. Ajánlatok, lehetőségek, házhozszállítások és garancia ügyben minden munkanapon délután 13:00 és 17:00 között érdemes telefonálni. 12:00 és 13:00, valamint 17:00 és 21:00 között nem pont az IKEA BUSINESS osztály, de a telefonos ügyfélszolgálat még fogadja a hívásokat.

A reggel 9:00-tól délig tartó időszakban azonban nem érdemes tárcsázni a +36 1/460-31-61-as IKEA telefonszámot.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!