Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-10-05 12:53:46
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Kereskedelem

IKEA ügyfélszolgálata- teremts a terekből otthont!

A lakberendezési üzletek minden korábbinál szélesebb választékban vannak jelen napjainkban a nagyvárosokban. Az IKEA azonban nem véletlen számít még mindig sokak kedvencének. Aligha akadna olyan termék, bútor, kiegészítő, mely ne lenne megtalálható az IKEA áruházakban. Az otthon igényes és praktikus berendezése még soha nem volt ilyen egyszerű, mint manapság.

Még csak százezreket sem kell lakberendezőre költeni, hiszen saját elképzeléseinket megfizethető áron valósíthatjuk meg. Ehhez az IKEA biztosítja azokat a berendezési tárgyakat, tárolásra alkalmas elemeket, melyek egymással kiválóan kombinálhatóak, és egyedi stílus teremthető segítségükkel.

Stílusos terek bármely ingatlanba

A stílusteremtés ma már nem szigorú szabályokhoz kötött. Hasonlóan az art deco vagy az eklektika színes, izgalmas világához, saját fantáziánkra van bízva, hogy milyen végeredmény születik az otthon tereiben. Ahhoz azonban, hogy mindez korszerűséggel és praktikummal társuljon, nélkülözhetetlenek a megfelelő bútorok. Az IKEA egyik legnagyobb előnye, hogy az általa kínált bútorok kiválóan társíthatóak egymással, akár komplett szettek is elérhetőek az áruházban, s a stílus mellett a praktikum is kiemelt szerephez jut.

A designer bútorok sokunknak tetszenek, ám azok ára és tényleges használhatósága már hagy maga után némi kívánnivalót. Az IKEA ügyfélszolgálata gyakran találkozik kifejezetten olyan kérésekkel, melyek a praktikusságra fókuszálnak. Az csak további pozitívum, hogy a tényleges kihasználhatóság oltárán az igényes megjelenést és a stílusteremtést sem kell feladni.

Fenntartható otthon az IKEA segítségével

Az otthonteremtés és a lakberendezés során egyre nagyobb tér jut a fenntarthatóságnak. Globális szinten mind többen sürgetik a fenntartható fejlődés szükségességét, de akár saját szinteden, otthonoddal összefüggésben is sokat tehetsz ökológiai lábnyomod csökkentésének érdekében. A LED izzók rendkívül széles választékban elérhetőek, hosszú élettartamukhoz pedig kétség sem férhet. A speciális csapok, zuhanyfejek segítségével számodra észrevétlenül, mégis hatékonyan takarékoskodhatsz a vízfelhasználással.

Egyszer használatos műanyagok nélkül

Az IKEA élharcos a műanyag szemét termelésének megakadályozásában. Ennek érekében az egyszer használatos műanyagokat beszüntette, és megújuló forrásból származó termékekkel cseréli le ezeket. Igaz ez az evőeszközkökre, tányérokra, poharakra, vagy a nagy port kavart szívószálakra is. A megújuló anyagok nem csak a műanyagok esetében jutnak fontos szerephez, hanem a textíliáknál és lakás kiegészítőknél is. A tengerifű, a kókuszhéj, vagy a vízijácint egykor hulladéknak bizonyultak, ma azonban már ezek kreatív felhasználásával praktikus és stílusos kiegészítők születnek.

IKEA ügyfélszolgálata: ahol a fa bútorokról is tájékozódhatsz

A fa megújuló erőforrásnak számít, melyet az IKEA a megfelelő szabványoknak megfelelően használ fel. A természetes alapanyag időtálló minőséget biztosít, melyet tetszés szerint pácolhatsz, festhetsz, ezzel tovább növelve annak élettartamát. Az IKEA ügyfélszolgálata áll mindazok rendelkezésére, akik a fa bútorok széles választékáról tájékozódnának, és olyan megoldásokat keresnek, melyek beilleszthetőek az otthonuk szabta keretek közé.

Egyedi megoldások különleges terekbe

Az IKEA az egyedi megoldások zászlóvivője, melyek elsősorban az egymáshoz kiválóan passzoló bútordaraboknak köszönhető. Az IKEA ügyfélszolgálat telefonszáma az áruház weboldalán elérhető, így ha bármilyen kérdésed lenne egyéni elképzeléseiddel kapcsolatban, itt felteheted azt.

Egyébként személyesen is remek lehetőségekkel találkozhatsz, ugyanis szakemberek segítségével rendezheted be akár különleges adottságokkal bíró tereidet is. Nem ritka, hogy túl kis alapterület áll rendelkezésre, vagy az ingatlan speciális kialakításából adódóan merülnek fel egyéni igények.

Az IKEA segítségével mindez átláthatóvá és könnyen megoldhatóvá válik. Ebben persze a korszerű, és roppant praktikus bútoroknak is kiemelt szerepük van. Az IKEA ügyfélszolgálata várja mindazokat, akik a népszerű áruház termékeivel szeretnék otthonukat élhetővé és stílusossá varázsolni.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!