Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2017-10-26 06:37:27
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

Ki spórol sokat a Vodafone Red-el?

Az Új Business Eu csomagok a kisvállalkozások számára kínálnak megoldást, hiszen a cég igényei szerint lehet összeállítani a csomagokat. A beszélgetési szokásoknak megfelelő csomagválasztással nagyon sokat spórolhatnak a kisebb cégek is havi kiadásaikon. A Business EU csomag más mobil hálózatba és vezetékes irányba is 150 perc beszélgetést kínál.

A Vodafone hálózataiba és a céges telefonokra pedig korlátlan beszélgetést tartalmaz. 500 MB, 2GB vagy 5 GB adatmennyiség választható a csomaghoz. A csomag havi díja 5990 Ft. A havi csomagban foglalt beszélgetésen felüli beszélgetések percenként 20 forintba kerülnek. A havi díjakból kedvezményt is biztosít a Vodafone Red-es csomagoknál a Vodafone, ahogy azt már eddig is megszokhattuk tőlük. Amennyiben minimum 2 előfizetéssel rendelkezik a cég e-Packel és aláírt hűségnyilatkozattal, úgy 500 Ft kedvezményt kapunk az előfizetésekből minden hónapban. 3 előfizetéstől már növelik a tétet, hiszen 1000 Ft-os havi kedvezményt kínálnak.

Láthatjuk, hogy megéri több telefont is csatlakoztatni, hiszen annál nagyobb kedvezményben részesülünk. A Business RedEU csomag korlátlan mobil és vezetékes telefonbeszélgetést foglal magába, emellett 2GB, 10 GB és 30 GB adatmennyiség közül választhatunk.

A havi díja 10 990 Ft, amely szintén csökkenthető, ha több előfizetést is vásárolunk. 2000 illetve 3000 forintot takaríthatunk meg előfizetésenként havi szinten. Díjmentes aktiválással, most október 31-ig 1 000 000 MB adatforgalmat adnak 3 hónapig. Most érdemes csak igazán csatlakozni a Vodafone Red-hez.

Közép- és nagyvállalati Red csomagok

Mobil kommunikáció, felhő megoldások, adathálózati megoldások, M2m érhető el a nagyobb vállalatoknak. A Business Red EU csomagok a következőt kínálják: korlátlan perc és SMS az EU-n belül nem emelt díjas hívásokra, személyi és utazási célú használatra, nemzetközi beszélgetés korlátlanul az EU irányába, valamint a Vodafone EU Roaming díjmentesen aktiválható. 2,10 és 30 GB adatcsomagban fizethető elő.

A Ready Business csomagok egyszerű szerződéskötési folyamattal, extra költségek nélkül várják az érdeklődőket. A vállalati szintekhez igazodó csomagok kiszámítható költségek mellett vehetők igénybe. Teljes IT adatbiztonságot és készülékbiztosítást is tartalmaznak ezek a csomagok. A Business Multi Net előnye, hogy optimális adatfelhasználás mellett akár az egymástól távol eső készülékeken is felhasználható adatmennyiséget biztosítanak.

Felhőben oldhatja meg az adatok tárolását

A csomag mellé igen kedvező tablet és okostelefon ajánlatok várnak mindenkire a Vodafone Red-nél. A Netinfón keresztül az adatforgalmat éjjel-nappal nyomon lehet követni, és ha szükséges kiegészítő adatvásárlást is el lehet indítani bármikor. Az Office 365 felhőcsomag egy felhő alapú szolgáltatáscsomag, amely igen alacsony havi díj mellett különösebb beruházás nélkül a legújabb verziójú Office szoftverekhez biztosítja a hozzáférést.

Egy igen biztonságos szerverközpontban történik meg az adatok mentése, így a céges adatok is a legnagyobb biztonságban lesznek. Az adathálózati megoldások közül a bérelt vonal, a bérelt vonali internet és a virtuális magánhálózat is említésre méltó. A Vodafone már komplett irodai megoldásokat is kínál, amelyek segítségével, sokkal hatékonyabban és költségtudatosabban lehet az irodákat üzemeltetni.

Fejlett bejövő híváskezeléssel, interaktív hangmenüvel beruházás nélküli megoldást kínál a Vodafone. Az M2M megoldások akkor jelent segítséget, ha több partnerrel szükséges együtt dolgozni egyszerre, hiszen ebben segít ez a csomagajánlat. Itt mindössze egy beszállítóval kell majd egyeztetni, hiszen a megfelelő partnereket már a Vodafone keresi meg.

Online kezelőfelület, előre tesztelt eszközök, a Vodafone által is ellenőrzött M2M kapcsolat áll az ügyfelek rendelkezésére. A Vodafone ajánlatait a kis-, a közép- és a nagyvállalatoknak is érdemes átgondolniuk, hiszen számtalan esetben igen költséghatékony megoldásokat nyújtanak. Havonta akár több 10 vagy akár 100 ezer forint is megtakarítható, ha tényleg azt a megoldást választjuk, amely az igényeinkhez a legközelebb áll.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!