Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2017-10-25 23:46:20
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

Minden, amit a Vodafone netinforól tudnod kell!

Mind minden más, ez a lehetőség is mobilról a legkényelmesebb, hiszen csak a linket kell begépelni és a készülékünk érzékeli, hogy a Vodafone adathálózatra kapcsolódtunk és már automatikusan el is indítja a beléptetést a netinfo felületére.

Csak és kizárólag Vodafone hálózatról történik meg az automatikus felcsatlakozás. Asztali gépekről wifi hálózattal csak úgy lehet belépni, hogy a felhasználónevet és a jelszót is megadjuk. Az oldal tetején kaptak helyet a kiemelt adat opciók. Amennyiben ez nekünk nem jó, úgy az oldalon lefelé görgetve elérkezünk a többi választható lehetőséghez. Itt választhatjuk ki az Adatvásárlás opciót.

Osztható adat csomagok esetében a Netinfo kétféle vásárlási lehetőséget is felkínál. Az osztható adatvásárlás az egyik, amelyet olyan esetekben kell választani, amikor mobilon és neten is fel szeretnénk majd használni a megvásárlandó adatmennyiséget.

Ha nem ezt választjuk, hanem az alap adatcsomag vásárlást, akkor csak azzal a SIM kártyával lehet majd felhasználni, amelyről a vásárlást intézzük. A Vodafone netinfo oldal tetején ilyenkor érdemes ellenőrizni a SIM kártya számát. Számlás előfizetéseknél a kiegészítő adat opciók csak a számlázási ciklus végéig használhatók fel, így érdemes vásárlás előtt átgondolni, hogy mennyi adatot fogunk majd elhasználni az időszak végéig.

Netinfo az asztali gépekről is elérhető

Az otthoni asztali gépekről is be tudunk jelentkezni a Vodafone netinfós oldalra. A cég honlapján keresztül tudunk belépni, a telefonszám és a jelszó megadása után. Ez azért szükséges, mert az otthoni net nem a Vodafone hálózatáról működik. Azok, akik még nem rendelkeznek jelszóval, előtte az online ügyfélszolgálat oldalán regisztrálni kell. Itt is az oldal tetején találhatjuk meg a kiemelt adat opciókat és itt is az „Adatvásárlás” opciót kell kiválasztani. A szükséges csomag kiválasztása után nem marad más teendőnk, mint a Megrendelem gombra kattintva befejezni a vásárlást.

Miért jó a Vodafone netinfó?

A felhasznált adatmennyiség maximumának kihasználása után a netinfo oldal automatikusan meg fog jelenni a számítógép böngészőjében vagy a telefonon. Itt már ki is lehet választani azt a mennyiséget, amire szükségünk van. Ezzel a könnyed vásárlási lehetőséggel megkíméljük magunkat a sorban állásoktól és sokkal több szabadidőnk marad.

Ha éppen külföldön tartózkodunk és a családdal szükséges a kapcsolatot tartani, akkor is fel tudjuk tölteni az egyenlegünket minden különösebb gond nélkül. Természetesen a netezési szolgáltatások is teljesen eltérők, de itt teljesen mindegy, hogy éppen mennyit használunk fel, hiszen bármikor újra tudjuk tölteni. A netinfo segítségével természetesen azok is jól járnak, akik szeretik kordában tartani a havi kiadásokat. A netinfón mindig csak azt az adatmennyiséget szükséges megvásárolni, amelyre ténylegesen szükségünk van.

Family csomag a családok nagy kedvence

A netinfó a családoknak is segítséget nyújt, amikor éppen hétvégén fogy el az adatmennyiség. A Family csomag vásárlói is természetesen élhetnek az adatfeltöltés lehetőségével. Sokszor éppen az ünnepi időszakokban, amikor amúgy is sokat használjuk a netet, elfogy az adatmennyiség. Ilyenkor a telefonra azonnal megérkezik a jelzés, hogy adatmennyiség feltöltésére van szükség.

A szabadon összeválogatható tarifák mellett a Family csomag lehetőséget nyújt, hogy további családtagok is csatlakozzanak a csomaghoz. Maximálisan 6 fő csatlakozhat egy csomaghoz. Mobilinternetnél minden hónapban 1000 Ft kedvezmény is jár és az adatvásárlást is könnyedén megoldhatjuk. A netinfo oldalán minden esetben a tarifához elérhető Plusz Adat típusokat fogjuk megtalálni.

Itt láthatjuk az egyes opciók árát, amely majd a soron következő számlán fog megjelenni. Az Egyszeri Plusz Adat megvásárlásával a megrendeléstől számítva egészen a számlazárás napjáig felhasználhatjuk az adatmennyiséget. Ha megmarad valamennyi adat, azt számlazárás után már nem lehet felhasználni, ezért érdemes ezt okosan betervezni. A Megújuló Plusz Adat opció ugyanígy működik azzal a különbséggel, hogy ha mi magunk nem mondjuk le, akkor automatikusan a következő ciklusban megújul és fel lehet használni az előző hónapról megmaradt adatmennyiséget is.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!