Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-07-15 12:51:20
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Mire jó a Telekom tudakozó?

Telekom tudakozó telefonon

A Telekom Plusz szolgáltatás a 11824-es hívószámon elérhető belföldi és nemzetközi tudakozó szolgálat, amely nonstop, azaz a nap 24 órájában rendelkezésre áll és bárhonnan hívható. Ezzel a lehetőséggel nem csupán Telekom ügyfelekre kereshetünk rá, hanem akár külföldi szolgáltatókéra is. A Telekom Tudakozó Plusz lehetőséget kínál szolgáltatástípus vagy tevékenységi kör szerinti szűrésre a hagyományos név, irányítószám, lakcím stb mellett. Ezen kívül, mint említettük a külföldi előfizetőkre is lehetséges szűrni. Megtudhatjuk, hogy egy név és cím kombinációhoz tartozik-e előfizetői szerződés, valamint mely telefonszámot rendelték hozzá. Ez leginkább céges keresések esetén hasznos, hiszen a különböző cégneveknél legtöbbször ezek az információk nem titkosítottak és könnyű megtalálni őket, mert cégnévből nem lehet egynél több ugyanolyan.

Mire jó még a Telekom tudakozó?

A hívható Telekom tudakozó nem csupán előfizetői adatokat szolgáltat. Ez egy komplex szolgáltatás, melynek segítségével lehetőség van e-mail címeket, weboldalcímeket, tudományos információkat, technikai információkat megtudni, de még művészeti kérdéseket is fel lehet tenni. hatékony és gyors az ügyfélszolgálat, néha azonban itt is várakozni kell, mire eljutunk a kérdés feltevéséig.

Olyan technikai problémák megoldásában lehet nagy segítség a Telekom tudakozó Plusz, melyeket ma már az interneten is könnyedén orvosolhatunk, ám néha nincs kéznél internetkapcsolat. Sokan hagyatkoznak arra, hogy nincs szükségük okostelefonjukon saját internetre, mert úgyis van mindenhol wifi. Igen ám, de Budapest utcáin sétálva sokkal nehezebb dolgunk van. Itt lehet nagy segítség a Telekom Tudakozó Plusz, ami még azt is megmondja, hogy hol a legközelebbi SZÉP kártya elfogadó hely, a legközelebbi ATM vagy épp hol találjuk azt a bizonyos utcát, amit keresünk.

Nem csupán itthon, de külföldön is hatalmas hasznát vesszük ennek a szolgáltatásnak, hiszen egy ismeretlen országban, pláne, ha az adott hely nyelvét sem ismerjük elég jól, rendkívül nehéz tájékozódni. Ebben nagy segítség a Telekom Tudakozó Plusz, ami a saját nyelvünkön nyújt naprakész segítséget bárhol, bármikor.

Telekom online tudakozó

A Telekom online tudakozója nem ennyire sokrétű. A Telekom weboldalán a lakossági oldalon belül a tudakozó aloldalra navigálva láthatjuk, hogy milyen adatokkal tudunk szűrni és milyen adatokra. Három nagy keresési csoportot hozott létre a Telekom, mégpedig a Névre, Telefonszámra vagy Cégre történő szűréseket. Először ebből kell választanunk, majd pedig meg kell adnunk a kért paramétereket, paraméter kombinációkat és már indulhat is a keresés.

Fontos megjegyeznünk, hogy ez az Online Telekom tudakozó csak a nyilvános adatokkal rendelkező Telekom ügyfelek között keres, így más szolgáltatók ügyfeleit vagy azokat, akik titkosították telefonszámukat, nem fogjuk megtalálni. Amennyiben itt nem jártunk sikerrel, még mindig hívhatjuk a fenti Tudakozó Pluszt.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!