Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-05-31 12:20:08
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Telenor

Amit a MyTelenor-ról tudni érdemes

MyTelenor regisztráció lépésről lépésre

A MyTelenor szolgáltatás használata regisztrációhoz kötött. Ez néhány egyszerű lépés csupán és nem kér olyan plusz adatokat, amelyeket a készülék vagy szolgáltatás vásárlásakor ne adtunk volna meg. Menjünk fel a szolgáltató weboldalára és a felső, világoskék fejlécben kattintsunk a „MyTelenor” gombra! Átnavigálunk a „Bejelentkezem”/ „Regisztrálok” felületre, ahol az „Intézd ügyeidet online, a MyTelenorban!” mondat fogad minket, alul pedig két gombot találunk. Értelem szerűen a „Regisztrálok” nevű sárga színű gombra kell kattintanunk.

A regisztráció első lépéseként ki kell választanunk előfizetésünk típusát. Két lehetőségünk van. A bal oldali boksz a lakossági ügyfeleké, a jobboldali pedig az üzleti tarifákhoz való. Ha lakossági ügyfelek vagyunk, kattintsunk a „Lakossági előfizetőként regisztrálok” sárga gombra! Ezt követően a regisztráció módjáról dönthetünk. Van lehetőség e-mail címünkkel regisztrálni, amelyhez e-mail cím, név és egy egyedi jelszó szükséges. Ezen kívül van mód facebook fiókkal és Google azonosítóval való regisztrációra, a jobb oldali részen. Válasszuk ki, melyik megoldás a szimpatikus számunkra. Ezt követően már csak aktiválnunk kell a fiókunkat és máris rendelkezünk MyTelenor profillal.

A MyTelenor belépés is rendkívül egyszerű. Ugyanott kell kezdenünk, a Telenor főoldalán, ahol kiválasztjuk a MyTelenor aloldalt és a „Regisztrálok” helyett a „Bejelentkezem” gombra kattintunk, ahol csak meg kell adnunk e-mail címünket és jelszavunkat, vagy pedig a Facebook vagy Google fiókhoz tartozó jelszavunkat és máris bent vagyunk profilunkban.

MyTelenor applikáció a mobilodra

A Mytelenor nem csak asztali gépről vagy laptopról érhető el, de már régóta okostelefonunkról is intézhetjük telenoros ügyeinket. Ehhez nincs más dolgunk, mint az AppStore-ban vagy a Google Play Áruházban megkeresni a MyTelenor applikációt, majd letölteni és telepíteni telefonunkra. Ha előzetesen már regisztráltunk, a telefonunkról is azonnal be tudunk lépni, de a regisztráció menete is éppoly egyszerű minden eszközről.

Ha telefonunkról bármikor, bárhonnan tudjuk fizetni számláinkat, fel tudjuk tölteni egyenlegünket, adatjegyet tudunk vásárolni, csomagot tudunk váltani és készüléket vásárolhatunk vagy kikalkuláltathatjuk a számunkra kínált árát, sok időt spórolunk meg. Az is nagyon fontos, hogy sajátfogyasztási információinkhoz is hozzájuthatunk, így folyamatosan nyomon követhetjük magunkat.

Ráadásul segítséget nyújt a közelünkben lévő Telenor üzletek kereséséhez és még online számhúzást is biztosít, így már az üzlet felé tartva sorban állhatunk, ha valamilyen oknál fogva még a MyTelenorunk ellenére is be kell fáradnunk szolgáltatónkhoz. Nagyon hasznos lehet a MyTelenor applikáció roaming vásárláshoz is, mert azt is azonnal, pár kattintással intézhetjük.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!