Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2016-12-23 15:22:35
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

Okos utazás? - Oszkár telekocsi telefonszám, elérhetőségek

Az Oszkár telekocsi telefonon keresztül, elektronikus úton is elérhető, valamint személyesen felkereshető. Ha telefonon szeretnénk felvenni velük a kapcsolatot, akkor ezt megtehetjük a 06 1/ 633 3696-os telefonszámon, általában hétköznaponként reggel 9:00-tól délután 18:00-ig. Az ügyfélszolgálat segítőkész, ám előfordulhat, hogy az általános csúcsidőszakban várnunk kell a kapcsolásra.

Ezen a telefonszámon az Oszkár rendszerrel kapcsolatos ügyekben kérhetünk felvilágosítást vagy segítséget. Ha a választott vagy kiválasztani kívánt autóval és sofőrrel kapcsolatosan vannak kérdéseink, akkor itt abban nem tudnak segíteni. Utóbbi esetben mindenképpen a kiválasztott sofőrrel kell felvenni a kapcsolatot.

Amennyiben munkaidőn kívül, bármikor valamilyen sürgető problémánk adódott, az Oszkár Telekocsi egy 0-24-es SOS telefonos elérhetőséget is kínál. Az SOS Oszkár telekocsi telefonszám: 06 1/ 633 3697. Ezt a számot bármikor hívhatjuk, de itt is csaupán az Oszkárral kapcsolatos ügyekben tudnak nekünk segítséget nyújtani.

Az Oszkár telekocsi telefonszám mellett kiváló kapcsolatfelvételi mód, amennyiben nem SOS-ben van szükségünk a válaszokra, az elektronikus út. Az Oszkárnak az info@oszkar.com e-mail címre írhatjuk meg kérdéseinket, szólhatunk, ha problémánk adódott.

Az Oszkár Telekocsi székhelye Budapesten a XIII. kerületben található, pontos címe: 1133, Budapest, Hegedűs gyula utca 67.

Mit kell Tudni az Oszkár Telekocsiról?

Az Oszkár Telekocsi egy olyan szolgáltatás, mely főleg platformot kínál autósok és utasok számára, hogy költségeik csökkentésével, a sokszor lassú és körülményes, valamint nem a pontos címre vívő tömegközlekedés helyett vagy annak kiegészítésére közösen találjanak egy sokkal jobb megoldást.

Az Oszkár 2007-ben jött létre, neve pedig egy kiegészített betűszó: Online Személyfuvar Közvetítő Rendszer. Valójában a közvetítést csupán a hirdetések és keresések számra alapul szolgáló csatorna megteremtése jelenti, ami azóta már mobilos applikációként is kiválóan segíti az autósokat és utazókat. Az Oszkár hatalmas népszerűségre tette szert, ami nem is csoda, hiszen rengeteg előnye van.

Mit nyerünk az Oszkárral? Pénzt, időt, kényelmet és lutri ugyan, de akár Pazar társasági élményt is. Az Oszkárral az autó tulajdonosa és a becsatlakozó utas is jelentős összeget spórolhat meg. Az autósnak a benzinköltség töredékét kell csak fizetnie, a csatlakozók pedig olcsóbban ússzák meg a távot, mint amennyibe a jelenleg igazán borsos áron kínált tömegközlekedési jegyek kerülnek.

A kényelem is fontos szempont, ami kéz a kézben jár a gyorsasággal. Számos autó közül választhatunk, és sok esetben találhatunk olyan lehetőséget, amely számunkra sokkal jobb indulási időt és érkezési vagy indulási pontot ad. A tömegközlekedéshez sokszor más tömegközlekedést is igénybe kell vennünk és a menetend könyörtelen, sokszor kedvezőtlen is.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!