Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2017-10-20 22:41:56
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Vodafone

Olcsó okostelefon vásárlás Vodafone Redel

A legújabb Iphone 8-as telefont 2 éves hűségnyilatkozattal és e-Packel akár havi 22 990 forintért is megvásárolhatjuk. A készüléket akár a Vodafone honlapján keresztül is emg lehet rendelni, hiszen a nyilatkozatot postai úton is el lehet juttatni a Vodafone-hoz. Red Smart XM 2 éves hűséggel és e-Pack csomaggal, 2 GB adatkerettel havonta már 9990 forintért is elérhető a kínálatban. Emellett a készülékért havonta 13000 forintot szükséges fizetni.

Red Prime, Red Platinum, Red Infinity, Gos Start és Go Extra csomag is választható a készülék mellé. Érdemes az egyes ajánlatok áttekinteni és eldönteni, hogy igényeinket mely csomag elégíti ki a legjobban. Fontos, hogy olyan megoldást találjunk, amely minden hónapban segít a kiadások mérséklésében.

A Vodafone Redes előfizetéssel együtt minden hónapban csak annyit fizetünk amennyit tényleg feltétlenül szükséges. A fentiekben említett csomagot tehát 77981 Ft ellenében hozhatjuk el, amely összeget a helyszínen szükséges kifizetni. Emellett havonta 22 990 Ft az, amelyet majd be kell fizetni és máris egy teljesen új iPhone készülék boldog tulajdonosai lehetünk egy számunkra tökéletes csomaggal együtt.

Akik körülbelül 10 000 forinttal a zsebükben szeretnének új telefonhoz jutni, azoknak javasoljuk a Huawei telefont, amely már 1 forinttól elérhető. Red Smart D 2 év, e-Pack tarifával 11 990 Ft/ hó teljes tarifával juthatunk egy új telefonhoz. Korlátlan perc és sms valamint 2GB adatmennyiség jár a csomaghoz. Átvételkor 11 990 forintot fizetünk és utána két éven keresztül szintén ugyanezt az összeget havonta.

Természetesen a telefonokat üzleti célra is meg lehet vásárolni. A Vodafone Redel minden egyszerűbb lesz és természetesen sokkal kiszámíthatóbb is. Az üzleti tarifa mellé jelenleg 1 000 000 MB adatforgalom jár ajándékba az első három hónapra. Az iPhone 8+ 64 GB 64 990 Ft befizetése mellett havonta 10 990 forintért hozható el. Ez a strapabíró telefon üvegborítással rendelkezik.

A gyártó cég egy teljesen új üveget fejlesztett ki, amely már lézeres hegesztést kapott acél alátéttel. Az oldalszegély űrtechnológiai minőségű alumíniumból készül, így használat közben sem lesz túl sérülékeny. Természetesen a Samsung Galaxy A5 is elérhető azoknak, akik nem szeretnének üzleti célra iPhone-t vásárolni a Vodafone Red-es csomag mellé. Kisebb cégeknek ez olcsóbb megoldást jelenthet.

Hiszen havonta 4990 forintba kerül és már 1 forinttól elhozható. Business Eu 500 MB csomaggal havonta 9990 forintot kell majd fizetni.

Pár hasznos szó a Vodafone hálózatról

A Vodafone Red-del rendelkező előfizetők a 4G hálózathoz tudnak csatlakozni az előfizetés megkötése után. A 4. generációs hálózat nagy sebességű internet hozzáférést garantál minden Vodafone ügyfél számára. A cég weboldalán meg lehet tekinteni, hogy mely országokban biztosítják ezt a sebességet.

A világon mintegy 100 országban elérhető a 4G hálózat, amely segítségével akár az üzleti utazásokon is ezt az internetes elérést lehet használni. Érdemes az előfizetéseket minél előbb elindítani, hiszen nem mindegy, hogy egy vállalkozás mekkora kiadással számol minden hónapban. A telefonálás és az internetezés is egy havi díjért megvásárolható, ráadásul az év legnagyobb részében kedvezményesen.

Mit kezdjünk a Vodafone 4G hálózatával?

A 4G segítségével Full HD tartalmakat tekinthetünk meg a telefonokon, a legjobb minőségű zenéket is meg lehet hallgatni úgy, hogy közben az élvezeti érték is rendben legyen, emellett nagy felbontású képeket is pillanatok alatt fel lehet tölteni a segítségével.

Ezt azoknak is ajánljuk akik webáruházat üzemeltetnek, hiszen így akár útközben is fel lehet tölteni a webáruházat az új árukészlettel és ehhez nem szükséges az, hogy egy íróasztal mellől végezzük el a tevékenységet. Az okostelefonra letöltött applikáció segítségével mindig pontosan nyomon követhetjük, hogy éppen az adott pillanatig mekkora adatmennyiséget használtunk fel. Amennyiben szükséges bármikor utána lehet tölteni, így biztosak lehetünk abban, hogy az internetes elérés a nap 24 órájában rendelkezésünkre fog állni.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!