Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-04-05 06:19:14
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: tudakozó

Provident ügyfélszolgálat telefonszáma – 06208808898

Mikor hívjuk az Provident ügyfélszolgálat telefonszámát?

Az ügyfélszolgálatot több esetben is kereshetjük. Ha még nincs hitelünk, de szeretnénk velük kölcsönszerződést kötni, akkor kereshetjük a Providentet telefonon. Persze, ha csak érdeklődünk a lehetőségeinkről, ebben az esetben is bátran hívhatjuk a 06 80 40 60 60-t. A Provident munkatárai felmérik az igényeinket és a lehetőségeinket is. Azt jó, ha tudjuk, hogy a központi ügyfélszolgálaton keresztül hitelt nem fogunk tudni kötni, ehhez mindenképpen személyes tanácsadás szükséges.

Emellett panasztétel esetén is segítségünkre lehet az ügyfélszolgálat. Előfordulhat, hogy nem a termékkel kapcsolatban van problémánk, hanem az üzletkötő személyével, esetleg viselkedésével. Ha úgy érezzük etikátlanul vagy nem korrekten jár el a hitelünkkel, vagy közeli hozzátartozónk hitelével kapcsolatban, és ezt jelenteni szeretnénk, mindenképp az központi ügyfélszolgálatot keressük meg. Ha a hitelünkkel kapcsolatos a panasz, abban az esetben is fordulhatunk hozzájuk bizalommal.

Mikor keressük inkább a saját üzletkötőnket?

Ha a Providenttől szeretnék kölcsönt felvenni, minden esetben egy üzletkötőre lesz szükségünk. Kérhetjük telefonon, de a Provindent holnapján keresztül is, hogy keressen fel minket a cég munkatársa. Ezután a pénzintézet a körzetünkben tevékenykedő üzletkötőnek fogja továbbítani az igényünket, és ő fog minket keresni telefonon, majd személyesen is. Ezért ne lepődjünk meg, ha a Provident központi telefonszáma helyett egy privát mobilszám fog minket keresni, mint a 06208808898.

Amennyiben már élő szerződésünk van, akkor bármilyen gondunk vagy problémánk van a hitelünkkel kapcsolatban, nyugodtan hívhatjuk a saját üzletkötőnket is, és csak aztán az ügyfélszolgálatot. Az üzletkötők általában a hitelügylet módosításban, vagy végtörlesztésében is tudnak segíteni, de egyéb panaszainkkal is kereshetjük őket. A Provindent egy olyan hitelintézet, ami főként rövid lejáratú kölcsönökkel foglalkozik, és az üzletkötőnk meg fogja keresni a legjobb megoldást a problémánkra. Nemcsak a hitelkötésnél, de az esetleges módosításnál is szükség lehet rá, de azért nem árt ha tudjuk a Provident ügyfélszolgálat telefonszámát is.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!