Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-10-02 19:11:56
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Utazás

Reptéri parkolás a Terminál közelében- milyen lehetőségeink vannak?

Prémium Parkoló közvetlenül a bejáratnál

A kényelmes és gyors megoldások kedvelője? Esetleg csak egy pár perces parkolás erejéig keresi az ideális lehetőséget? A Prémium Parkoló kifejezetten azoknak bizonyul jó választásnak, akik egyetlen percet sem kívánnak gyalogolni a csomagokkal, és közvetlen a bejáratnál szállnának ki az autóból. Jó hír, hogy amennyiben öt percen belül kihajt, úgy ingyenesen veheti igénybe a Prémium Parkoló kínálta előnyöket.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy gyakran esik a választás erre a lehetőségre akkor, ha az utasokat kiszállító, valamint az értük érkező gépjárművekről van szó. Rövid ideig tartó várakozás esetén is elérhető árkategóriát képvisel a megoldás, valóban a legnagyobb kényelmet biztosítva.

Terminál Parkoló már extra méretű parkolóhelyekkel is!

Reptéri parkolás kapcsán a kényelem és az elérhető árak tökéletes kombinációját kínálja a Terminál Parkoló, mely mindössze 25 méterre helyezkedik el a Terminál bejáratától. A 771 parkolóhely üzleti utasok, városlátogatásra, hosszú hétvégére utazók számára is remek választásnak bizonyul, napidíjai rendkívül kedvezően alakulnak.

A parkoló újdonsága, hogy már a minibusszal, vagy egyterűvel érkezők is kényelmesen igénybe vehetik szolgáltatásait, ugyanis XXL-es méretű parkolóhelyek is kialakításra kerültek.

Business Parkoló ingyenes busztranszferrel

A maximális kényelemhez szokott? Szereti, ha az igénybe vett szolgáltatások kapcsán mindig a legmagasabb minőséget kapja? Ez esetben a 204 hellyel rendelkező Business Parkoló lehet a legjobb döntés reptéri parkolás során.

A létesítmény fokozott biztonságot tesz lehetővé a gépjárművek számára, tulajdonosaik pedig ingyenes minibusszal közelíthetik meg a mindössze kétpercnyire levő Terminált. Érkezésekor szintén azonnal rendelkezésére áll ez a lehetőség, hogy mihamarabb elérje autóját.

Holiday Plus Parkoló három percre a Termináltól

A Terminál épületétől 175 méterre helyezkedik el a Holiday Plus parkoló, mely- miként nevéből is adódik-, a hosszabb utazásra indulók részére javasolt. Kedvező árai mellett gyors megközelíthetősége is előnyei közé sorolható, hiszen csupán három-öt perces séta szükséges ahhoz, hogy elérje a Terminált. A takarékos, mégis kényelmes megoldások kedvelőinek körében reptéri parkolás kapcsán a Holiday Plus Parkoló töretlen népszerűségnek örvend.

Holiday Parkoló az alacsony árak kedvelőinek

400 méterre, azaz körülbelül 6-10 perces sétányira helyezkedik el a Termináltól a Holiday Parkoló, amely a Budapest Airport által kínált lehetőségek közül a leginkább pénztárcabarátnak mondható. Reptéri parkolás során elsősorban azok az utasok szokták mellette letenni a voksot, akik hosszú időre utaznak, és a legkedvezőbb napi-, illetve heti árakat kínáló lehetőséget választanák. Amennyiben 4 órát meghaladó ideig szeretne itt parkolni, akkor napi egységek fizetendőek, amelyek még kedvezőbbnek bizonyulnak.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!