Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2015-10-26 13:23:16
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Utazás

Repülőjegy Malagába, a Costa del Sol világába

Amennyiben a repülőjegy Malagába kerül megváltásra, úgy biztos lehet abban, hogy napsütéses idő fogadja majd. A partszakasz kiváltságos fekvésének köszönhetően hegyek védelmében van, így az évi középhőmérséklet 18 fok környékén mozog. A tengerbe nyúló sziklaszirtek, a szélesen elhúzódó homokos strandok mind vonzóak a turisták számára, akik szép számmal érkeznek is minden évben a területre.

Pezsgő éjszakai életű

Malaga területén bőven akad lehetőség a szórakozásra, hiszen a kulturális látnivalók és a strandolás mellett számos étterem és bár is megtalálható is. A helyi specialitások között a tenger gyümölcseiből készült finomságok, és a híres halfalatkák is megtalálhatók. Öblítse le a lakomát egy fenséges helyi borral, és azonnal ráérezhet a spanyol gasztronómia ízére. Az éjszakai bárokba érdemes a szokottnál kicsit később indulni, hiszen ezek általában éjfélre telnek meg, s ekkor indul az igazi éjszakai élet.

Aktív tengerparti pihenés

A repülőjegy Malagába nem csak a tengerparti lazítás miatt éri meg, de az ott rendelkezésre álló aktív kikapcsolódási lehetőségek apropóján is. Golfpályák, vízi parkok, botanikus kertek nyújtanak tökéletes szórakozást a család minden tagjának. A napfürdőzés mellett érdemes vízi sportokat is kipróbálni, de a környék gazdag kerékpárútjain is felfedezhetjük a vidék szépségeit.

Picasso Múzeum, a legfőbb látnivaló

Malagában 2004-ben nyitotta meg kapuit a város szülöttjéről elnevezett múzeum. A régi palotában kialakított komplexum teljes képet ad a művész festői korszakairól, ráadásul olyan környezetben, amely a hitelességről is gondoskodik. Egyébként Picasso szülőháza is látogatható a városban, itt múzeum, kiállítás és videó vetítések kalauzolják el az érdeklődőket a festő életében.

A repülőjegy Malagába gyakran keresett, ugyanis a legnagyobb spanyol reptérről könnyedén elérhető bármely üdülőhely a Costa del Sol területén. A légitársaságok előszeretettel használják a repteret, a korrekt árak pedig arról gondoskodnak, hogy kedvező feltételekkel lehessen felkeresni a mediterrán világ krémjének számító városokat.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!