Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-16 06:48:11
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Vodafone

A Social Pass Vodafone csomag a díjmentes közösségi élményt garantálja

Havonta 1000 forint megfizetése mellett a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Pinterest és a Snapchat is sokkal gyorsabban elérhető bárki számára, aki olyan szolgáltatást keres, amely nem fogyasztja az adatkeretet. A Vodafone ügyfeleknek igen egyszerű dolguk van, hiszen a már meglévő tarifák mellé ezt a csomagot igen könnyedén megrendelhetik.

A Social Pass Vodafone használatához nagyon minimális adat is elegendő, hogy használni tudjuk. A csomagot megvásárolhatjuk a bármely plusz adat opcióhoz és normál adatkeretekhez is. Kiegészítő adatvásárlással mindig újra lehetőség nyílik az applikációk használatára, így nem kell attól tartani, hogy adatfogyás esetén megszakad a közösségi kapcsolatunk. Érdemes odafigyelni arra, hogy a beágyazott tartalmak szintén adatforgalmat generálnak, ezáltal fogyasztják az adatkeretet.

Mit érdemes még tudni a Social Pass Vodafone csomagról?

Minden esetben a Vodafone lesz az, aki beállítja a forgalmat. Minden közvetlen forgalmat a Vodafone fog állni, így nyugodtan nézhetünk videókat, képeket tölthetünk fel az Instagramra, esetleg zenét hallgathatunk a Spotify-on. Elegendő egy minimális adat, és máris elérhető ez a számtalan kommunikációs és szórakozási lehetőség.

Amennyiben olyan díjkeretünk van, amely az EU-ban is ingyen használható, úgy a Social Pass Vodafone is ingyenes. Az applikációk használatakor figyeljünk oda, hogy ha bármilyen alkalmazáson belül megvásárolunk valamit, akkor az valószínűleg fizetős lesz. Tehát ha rendelkezünk egy ilyen csomaggal, az még nem jelenti automatikusan azt, hogy egy matrica vásárlás ingyenes lesz. Ott, ki kell fizetni az alkalmazás által közöl árat.

Mit tehetnek azok az ügyfelek, akik még nem rendelkeznek Vodafone előfizetéssel?

A Vodafone weboldalára belépve az online webshopba pár kattintással el lehet jutni, ahol pár perc alatt vásárolhatunk telefont és hozzá egy előfizetéses vagy feltöltkártyás megoldást. Amennyiben ezt megtesszük, úgy minden további nélkül meg tudjuk rendelni a Social Pass Vodafone csomagot is. Ezt a lehetőséget csak Vodafone ügyfelek vehetik igénybe, így érdemes minél előbb elindítani az igénylést.

Természetesen személyesen is be lehet fáradni bármelyik Vodafone szaküzletbe, ahol segítenek a készülék és a csomag kiválasztásában is. A cég weboldalán üzletkereső is működik, így bármikor meg tudjuk nézni, hogy melyik üzlet esik hozzánk a legközelebb. Például a Vodafone Red EU+ csomagokat az új Vodafone Red tarifacsomag váltja fel, amely már havi 20 GB-os adatkeretet biztosít az ügyfeleknek.

Egy Vodafone Red Platinum 24 hónapos szerződés megkötése mellett, e-pack csomag vásárlással havonta 14 990 Forintba kerül a leendő ügyfeleknek. Akik úgy érzik, hogy elegendő számukra a havi 8GB, azoknak érdemes a Vodafone Red Prime csomagot megvásárolniuk, ami havonta 12 900 forint. Azok, akik még ennél is olcsóbb csomagra vágynak bátran rendeljék meg a Red Smart csomagot, amely a Social Pass használatával együtt is csak 9990 Forint.

Milyen készülékeket kínál most a Vodafone?

Akik úgy érzik, hogy elérkezett a telefon lecserélésének ideje, azoknak most érdemes körbenézniük a Vodafone készülék kínálatában. Az egyik legolcsóbb készülék a Vodafone Smart Turbo, amely már 18 690 forintért megvásárolható. Természetesen lehetőség van részletfizetésre is, ebben az esetben havi 890 forintot szükséges befizetni.

A készülék 5 MP felbontású hátlapi kamerával és 5″ méretű kijelzővel rendelkezik. Közepes árfekvésben is kínál készülékeket a Vodafone, hiszen a Samsung Galaxy J5 6 690 forint. Ezt is megvásárolhatjuk részletre, ekkor 2400 forintot szükséges havonta fizetni. 13 MP felbontású hátlapi kamerával és 5,2" méretű kijelzővel rendelkezik a készülék.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!