Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2019-04-28 13:03:00
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

Számhordozási tudakozó: 5 ok, amiért érdemes megtartani a saját számot

Kép forrása: Pixabay

1. Kedvező ajánlatok változatlan szám mellett

A szolgáltatóknál megtalálható számhordozási tudakozó iránt sokan azért döntenek, mert váltani szeretnének. Nem ritka, hogy az ügyfélszolgálattal való elégedetlenség áll a háttérben, és akár egy rossz tapasztalat is elég ahhoz, hogy úgy döntsünk, máshol szeretnénk a jövőben hagyni a pénzünket. Persze ennél sokkal gyakrabban előfordul, hogy az konkurens szolgáltató kihagyhatatlan ajánlattal rendelkezik.

Mindegy, hogy valamelyik csúcskategóriás mobilt kínálja meglepően olcsón elvitelre, vagy egyéb készüléket, tabletet ad az újonnan belépők számára, a korszerű technika vívmányai a mai kor embere számára igencsak vonzónak tűnik.

2. Kevesebb havi kiadás egy jobb lehetőséggel

Nem csak a készülékajánlatok bizonyulhatnak csábítónak, hanem a kedvező árkategóriába tartozó csomagajánlatok is. Napjaink okostelefon felhasználói a telefonálás mellett internetezésre is nap mint nap használják a készüléket. A megfelelő csomagajánlat mellett döntve akár korlátlan adatforgalom mellett dönthetünk, ami korántsem elhanyagolható szempont akkor, ha az internet például elengedhetetlen a munkavégzéshez.

Az okoskészülékről megoszthatjuk az internetet egyéb készülékeinkkel, de akár olyan modemet is választhatunk, amely a mobil internet minden szabadságát kínálja. Egyéni preferenciánk tehát jelentősen befolyásolják azt, hogy akár egy másik szolgáltató mellett döntsünk, változatlan telefonszámmal.

3. Hivatalos ügyintézés elkerülése

A telefonszámot ma már szinte minden ügyintézésnél meg kell adni. A dolog csak bonyolódik akkor, ha vállalkozás is képbe kerül. Ilyenkor a legkevésbé vágyunk arra, hogy minden helyen adatmódosítást kérjünk egy megváltozott telefonszám miatt. A számhordozás előnyeihez tehát kétség sem férhet, ráadásul az ügyfélnek csak annyi dolga van legtöbbször, hogy tájékoztatja a szolgáltatókat szándékáról, és helyette mindent elintéznek.

4. Elérhetőség a barátoknak

Bár barátaink nagy része a közösségi portálokon elérhetőek, de nem szívesen zaklatjuk őket azzal, hogy megváltozott a telefonszámunk. Ott vannak még azok az elfekvő számok, ismeretségek, melyek nem feltétlenül fontosak mindennapjainkhoz, de mégsem szeretnénk elveszíteni a kapcsolattartás lehetőségét. Hívjuk fel ezeket az embereket? Kellemetlenkedjünk egy olyan technikai jellegű információval, ami leginkább kínos beszélgetéseknek ágyaz meg? A számhordozás ezt is megelőzi.

5. Számhordozási tudakozó a megszokás kedvelőinek

A szolgáltatóknál elérhető számhordozási tudakozó végül azok számára is remek választás, akik egészen egyszerűen a megszokás miatt nem szeretnének változtatni és korábbi telefonszámukat tudnák magukénak akkor is, ha az aktuális ajánlatok miatt már más szolgáltató mellett tennék le voksukat.

Természetesen a szám megőrzéséhez nagyon fontos, hogy ne legyen fizetési elmaradás, ugyanis ez kizáró oknak számíthat. Törekedjünk tehát arra, hogy a hétköznapi rohanás közepette is tartsuk a fizetési határidőket, legyen bármennyi dolgunk is.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!