Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2017-05-10 10:32:15
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Divat

Személyiségünk is nagyban felel megjelenésünkért!

Az extrovertáltak nyitottak és közvetlenek az emberekkel. Ők azok, akik nem félnek a megújulástól, és az újdonságoktól. Nyitottak nem csak az emberek felé, hanem új feladatokat is szívesen megoldanak, és nem félnek a kihívásoktól. A munkaerőpiacon a multinacionális vállalatok előszeretettel alkalmazzák az extrovertált személyiséggel rendelkező munkaerőt. A tárgyalásokon is szükség van határozott, és egyben megnyerő személyiségre, az extrovertáltak a legtöbb esetben rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal. A társasági életükre az jellemző, hogy szeretnek emberek között lenni, és igazán kedvelik azt a helyzetet, amikor ők a társaság középpontjai.

A legtöbbjük a nagyvárosi életet részesíti előnyben, és a legtöbb esetben szeretik, ha mindig történik velük valami. A közvetlenségük, és nyitottságuk öltözködésükben is megjelenik különösen a hölgyeknél, hiszen a női ruhák, amelyeket választanak többnyire színesek és kihívóak. Az öltözéküket szeretik színesebbé tenni különböző kiegészítőkkel, mint például egy táskával, vagy karlánccal, egy cipővel, esetleg egy divatos fülbevalóval.

Előfordulhat, hogy mindezeket kellő gondossággal választják ki, hiszen számukra egyáltalán nem mindegy milyen eseményhez milyen ruha és kiegészítő illik. Az introvertált személyiséggel rendelkezők teljes ellentétei az extrovertáltaknak, hiszen ők inkább zárkózottabbak a kelleténél. Az introvertáltak többsége nem kedveli a nagy társasági életet, ők azok, akik nagyon megválogatják a barátaikat, és több idő kell nekik, hogy feloldódjanak egy adott közegben, például a munkahelyen.

Szakmai életükre jellemző lehet, hogy inkább a monotonitást kedvelik jobban, mert az új helyzetekre akár váratlanul is reagálhatnak. Amennyiben egyedül végzik munkájukat, többnyire jobban is teljesíthetnek munkahelyükön. Szabadidejükben szívesebben olvashatnak könyvet otthon, minthogy eljárjanak szórakozóhelyekre. Számukra a felületes beszélgetés többnyire elítélendő. Egyáltalán nem hívei annak, hogy pár szót váltsanak olyan emberekkel, vagy ismerősökkel, akiket már rég nem láttak.

Az extrovertált személyiséggel rendelkező emberek a tartalmas és mély beszélgetésekben érzik magukat jól igazán. Ez persze nem azt jelenti, hogy unalmas személyiségek lennének, csupán ők többnyire az olyan beszélgetéseket kedvelik, amelyeknek értelmét látják. Azonban személyiségtől függetlenül eseményekre, amelyekre meghívják az embert illő elmenni, és meg kell jelenni. Az alkalmi ruhák ilyen ballagásra, esküvőre, és hasonló eseményekre lettek kitalálva.

Az extrovertáltak válogathatnak különböző koktélruhákból, akik viszont nem szeretik a rövidebb ruhákat, azok választhatnak a hosszabb ruhákból is. Divatos ruhák, és estélyik egyaránt megtalálhatóak a honlapon. Ha felkeltette érdeklődését az oldal, és szívesen értesülne a legújabb ruhákról, vagy kollekciókról, iratkozzon fel a hírlevélre, így e-mail címére fognak érkezni a legújabb termékajánlatok. Amennyiben jobban aktív a közösségi oldalon, akkor kövesse a weboldal facebook oldalát, így ott is értesülhet a legújabb termékekről.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!