Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-05-30 16:32:37
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: tudakozó

Telefonszámla fizetési lehetőségek

Telefonszámla fizetés – Hol? Hogyan?

A telefonszámla fizetés lehetőségei szolgáltatónként változnak. Míg a Telekom csupán a banki átutalást, csekkes befizetést, és csoportos beszedést támogatja, addig a Telenornál bőven van miből válogatni. Telenorosként befizethetjük számláinkat csekken postai úton, de akár a magyar Lapterjesztő Zrt. üzleteiben is. A Magyar Lapterjesztő Zrt üzletei a jól ismert Immedio és Relay üzletek, melyeknél egyre bővül a szolgáltatások száma, hiszen a telefonbefizetésen kívül a feltöltős, előrefizetős villanyórák „áramvásárlása” is itt történik. A telefonszámla fizetés megoldható még a Kuponportfólió Partner üzleteiben is.

Ha készpénzzel szeretnénk rendezni telefonszámlánkat, a Tesco-Global Áruházak Zrt. üzleteiben, tehát a Tescokban is van erre lehetőségünk. A Telenornál is él a csoportos beszedési megbízás, valamint az egyszeri banki átutalás lehetősége. A Telenornál applikáción keresztül is fizethetünk, ez nem más, mint a Mytelenor. Bakkártyával online fizethetünk a MyTelenor applikációban vagy az internetes ügyfélszolgálaton. Ezen kívül ATM-nél és a Telenor Wallet-tel is rendezhetjük számláinkat.

A Vodafone szintén lehetőséget kínál a Relay és Immedio üzletekben történő számlabefizetésre. Ezen kívül ennél a szolgáltatónál még van mód az üzletekben, a teljes nyitvatartási időben telefonszámlát befizetni.

Telefonszámla fizetés online

Az online telefonszámla fizetés nagyon népszerű, sőt egyre népszerűbb. Minden szolgáltató ad erre lehetőséget, hiszen ahogy a lakosságnak, úgy magának a szolgáltatónak is így kényelmesebb, hasznosabb. A cégek, vállalkozások vagy közületek számára is egy kiváló könnyítő lehetőség az online számlabefizetés, hiszen így egy online felületen is részletesen nyilván lehet tartani a befizetéseket, valamint az ügyintézőnek is csupán pár kattintás az aktuális számlák befizetése.

Az online fizetéstől még mindig akad olyan, aki tart. Pedig a bakkártyaadatok védelme ma már nagyon komoly előírásoknak felel meg és többkapus belépéssel teljesen kivédhető az adatlopás. Nem kell tehát semmi gondtól tartani. Az különösek nagy könnyítő tényező, ha szolgáltatónk regisztrációhoz kötött online fizetési lehetőséget kínál föl, de az otthoni sms-kódos banki átutalásnál sincs rizikó, hiszen adatainkat a bankunk köteles védeni. A különböző online felületek használata pillanatok alatt elsajátítható, így mindenki számára rendkívüli könnyebbséget jelent ez az annyira nem is újkeletű telefonszámla befizetés.

Gondoljunk csak bele, nincs sorban állás, nincs hosszadalmas ügyintézés, a lábunkat még csak ki sem kell tennünk otthonról ma már ahhoz, hogy egy banki átutalást elindítsunk. ha a szolgáltatónk felkínál egyéb alternatív lehetőségeket a telefonszámla fizetés megkönnyítésére, érdemes élni velük, hiszen így nem is kell külön belépnünk a saját banki felületünkre. A telefonszámla fizetéshez segítséget az interneten vagy a szolgáltatónk ügyfélszolgálatán, üzleteiben kaphatunk.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!