Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2014-06-13 12:44:13
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Kereskedelem

Top 10 apróhirdetési oldal

top10 apróhirdetési oldal

A maxapro.hu is azt javasolja, hogy ha eladni, vásárolni kíván, apróhirdetés feladásán gondolkodik, akkor érdemes a legismertebb oldalak mellett dönteni, hiszen ezek garanciát jelentenek arra, hogy hirdetését sokan megtekintik majd.

Nézzük most, hogy jelenleg melyek azok a weboldalak, melyekre a legtöbbször kattintanak azok akik el szeretnének adni vagy jó és olcsó dolgokat kívánnak vásárolni!

1. A Jófogás.hu megyék, települések és kategóriák szerint igyekszik rendszerezni a feladott hirdetéseket, melyek között a legapróbb lakáskiegészítőktől kezdve a jutányos áron hirdetett lakásokon át egészen a mobiltelefonokig és a használt elektronikai cikkekig minden megtalálható.

2. A nemrégiben nevet változtatott, korábban Apród néven ismert OLX több mint kétmillió hirdetéssel szolgálja minden nap az érdeklődő internetezők kényelmét, hogy gyorsan és egyszerűen lelhessenek rá azokra a termékekre, ingatlanokra, vagy állásokra, melyek elképzeléseiknek megfelelőek.

3. A Startapró több ezer hirdetéssel várja az érdeklődőket, s ami egyáltalán nem elhanyagolható tényező, az az ingyenesség. Egyaránt díjmentesen adhatóak fel hirdetések ingatlan, állás, szolgáltatások, otthon, vagy például az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő társkereső kategóriában is.

4. A Maxapro Magyarország egyik legkedveltebb apróhirdetési portálja, ahol városok és megyék szerint is kereshet, hogy a környékén kínált legjobb ajánlatokat mihamarabb megtalálja.

Többek között is ezért szeretik sokan a Maxaprót:

- A hirdetések feladása a Maxaprón rendkívül egyszerű, éppúgy működik, mint egy helyi hirdető újság.

- Az előnye viszont az, amellett, hogy ingyenes, hogy a feladott hirdetés korlátlan ideig elérhető, korlátlan mennyiségű szöveg megjeleníthető,  minden hirdetéshez akár 30 db kép is csatolható, és van lehetőség HTML kódokat, weboldalára mutató linkeket is elhelyezni hirdetése szövegében felár nélkül.

- A hirdetését megoszthatja közösségi portálokon is Facebook, Twitter, Iwiw, hogy ismerősei is értesülhessenek róla. A cél, hogy megunt, nem használt dolgait a legjobb áron, költséghatékonyan és mielőbb készpénzre válthassa.

5. A Topapro hirdetési oldal a már megszokott kategóriákkal igyekszik az eladók és a vásárlók igényeit szolgálni, s akár megyék szerint is lehetővé teszi a kínálatban való gyors keresgélést.

6. Apróhirdetés Ingyen!- az oldal, miként neve is mutatja, egyértelműen ingyenes lehetőséget teremt arra, hogy megtalálja a szükséges járművet, bútort, régiséget, könyvet, elektronikai cikket, vagy mihamarabb ráleljen az ízlésének és pénztárcájának megfelelő ingatlanra.

7. A Bama hasznos információ mellett hirdetési lehetőséget is kínál többféle kategóriában.

8. A 88.hu cégek és magánszemélyek számára is teljesen ingyenes hirdetésfeladási lehetőséget biztosít. Regisztráció nem szükséges hozzá, de ha sűrűn szeretné használni az oldalt, akkor célszerű erre néhány másodpercet szánni.

9. Az Agroinform apróhirdetései között azok találják meg számításukat, akik kifejezetten mezőgazdaság témában keresgélnek akár faanyag, gépek, járművek, autók, vagy éppen állás téren.

10. Az Egyetemistak.hu kifejezetten a felsőoktatás e szegmensét célozza, s a számukra aktuális területeken igyekszik segítséget nyújtani akár albérlet találáshoz, tankönyvek kedvező áron történő beszerzéséhez, akár egyes szórakozási lehetőségeket illetően.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!