Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-03-19 15:51:39
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Kereskedelem

Újra jó dolog Samsung telefont venni

Az előlapi és a hátlapi hajlított üvegborítás rendkívül stílusossá teszi a készüléket, amit a fémes keret tesz igazán egyedivé és igényessé. A Galaxy S9 5.8 colos, a Galaxy S9+ pedig 6.2 colos képátlóval rendelkezik, ami lehetőséget jelent a választásra, ha fontos számunkra a méret.

A Samsung komoly erőforrásokat volt kénytelen áldozni a hardveres fejlesztésekre. Az utóbbi időszakban sok kritika érte a gyártót, amiért nem volt képes minden esetben azt a hardveres támogatást biztosítani, amit a rajongók elvártak tőle. A csúcsmobil azonban komoly előrelépést követelt ezen a téren is. A S9 készülékekben a Snapdragon 845-ös variánsa ketyeg, azonban nem minden piacon ezzel a lapkával kerülnek forgalomba. Többek között Magyarországon sem, ahol az Exynos 9810 biztosítja a hardveres támogatást.

A két megoldás között nem tapasztalhatunk mérvadó erőkülönbségeket, így a teljesítményben nem várható változás. Sokkal inkább az a kérdés foglalkoztathat bennünket, az új hardveres csomag mekkora teljesítménybeli előrelépést eredményez a tavalyi készülékekhez képest. A sima S9 és az S9 Plus közötti különbség nem csak a képernyőméretben, hanem a memória mennyiségében is megmutatkozik. Az S9 4GB, a Plus 6GB RAM-ot kapott, ami kimagaslónak nem tekinthető, de alkalmassá teszi a készülékeket az akadásmentes zavartalan használatra.

Az S9 nagy dobása a kamera tulajdonságaiban és felszereltségében mutatkozik meg.

A 12MP-es Super Speed Dual Pixel szenzornak és a variálható rekeszértéknek köszönhetően a kamerák kivételes teljesítményre képesek. Az optikai képstabilizátor még egyszerűbb fényképezést tesz lehetővé, ami a Galaxy S9+-nál mindkét hátlapi kamera esetében megtalálható. A gyártó számos speciális kamerafunkciót alkalmazott annak érdekében, hogy a fényképezés még nagyobb örömöt okozzon.

A speciális kamerafunkciók között érdemes megemlíteni a szuperlassítás lehetőségét, ami lélegzetelállító slow-mo videókat eredményez számunkra. Mindenképpen szót érdemel az ultraintelligens tárgyfelismerő és tárgyfeltérképező funkciót, ami a Bixby nevet kapta.

Elsőként a nagy webáruház termékkínálatát érdemes megismerni, ha a Samsung Galaxy S9 megvásárlását tervezzük.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!