Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2014-01-04 16:15:04
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Ünnepek

Valentin napi különleges ajándékok készítése

A romantikus hangulatról persze nem csak meglepetéssel gondoskodhatunk, hiszen számos olyan programmal is kedveskedhetünk párunknak, amely garantáltan elnyeri majd tetszését.

Lepje meg kedvenc finomságával, egy gyertyafényes vacsorával, fürdővel, vagy ha némi kézügyességgel is rendelkezik, akár saját készítésű ajándékkal is előrukkolhat. Az origami remek kikapcsolódás, és olyan szívet is készíthet papírból, mely a megfelelő mozdulatra dobogást imitál.

Nem mozog otthonosan a papírhajtogatás világában? Jól jönne némi útmutató ahhoz, hogy igazán egyedi aprósággal készülhessen a nagy napra? A youtube-on számos videó várja az érdeklődőket, melyek segítségével lépésről-lépésre haladhat a papírszív hajtogatás terén, hogy végül egy ízléses, mutatós és persze nem utolsó sorban saját készítésű meglepetést gyártson.

Akár gyerekekkel is remek időtöltésnek bizonyul a hajtogatás, és a kicsik, látva a végeredményt, egy újabb sikerélménnyel gazdagodnak majd.

Mivel a Valentin-nap nem feltétlen csak a szerelmesek ünnepe, ezért jó választás lehet a család tagjait egy közös hajtogatás erejéig összehozni, hogy legalább ezen az ünnepen együtt legyenek.

Azok, akik megtapasztalták már a szerelem semmihez sem fogható erejét, jól tudják, hogy sokszor a legapróbb ajándékok, melyeket a szeretett személy saját kezével készített, képes arra, hogy a legnagyobb örömet okozza. Lepje meg idén kedvesét hajtogatott papírszívvel, melynek elkészítése egyáltalán nem bonyolult.

A videós anyagot lépésről-lépésre követve nem sikerülhet félre az alkotás, már csak azért sem, mert közben végig arra az eseményre fog gondolni, akiért a szíve dobog.

A sokak által giccsesnek tartott ajándéktárgyak helyett válasszon idén igazi különlegességet- akár webáruházon keresztül- , és egészítse azt ki egy személyre szóló, egyedi, saját készítésű darabbal!

Tetszett? Osszd meg másokkal is!