Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2020-04-18 06:23:27
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Vodafone

Vodafone adategyeztetés telefonszám – 06707009618

Mi történik, ha elmulasztjuk az adategyeztetést?

Ha elmulasztjuk az adategyeztetés, a hatályos jogszabály értelmében a Vodafone az előfizetésünket törli. Azonban 2020. március 21-től ezt felfüggesztették a koronavírus járványra való tekintettel a vészintézkedések megszűnéséig. Nem kell hát attól tartanunk, hogy ebben az időszakban megszűnik a telefonszámunk. Az adategyeztetésre vonatkozó határidőt meghosszabbították, így a megszűnésekre nem kerül sor. A személyes ügyintézést is felfüggesztette a Vodafone, de az online és telefonos elérhetőségek továbbra is zavartalanul működnek.

Ha nem szeretnénk évente adategyeztetéssel bajlódni, akkor érdemes elgondolkodunk, hogy feltöltőkártyás szolgáltatás helyett havi díjas csomagot választunk, hiszen ebben az esetben erre egyáltalán nem lesz szükség. Persze ez évente csak egy egyszeri alkalom, amit könnyedén elintézhetünk. Az online felület változatlanul a rendelkezésünkre áll, ahogy a telefonos ügyfélszolgálat is, és pár adat megadásával percek alatt elintézhetjük az egyeztetést.

Mit kell tennünk, ha keresnek minket a Vodafone adategyeztetés telefonszámáról?

Akár hívnak minket, akár mi keressük a Vodafont telefonon vagy a holnapon keresztül az adategyeztetés a következőképpen zajlik. Szükségünk lesz valamilyen érvényes személyazonosító okmányra. Ez lehet a személyi igazolványunk, az útlevelünk vagy a jogosítványunk. Emellett a SIM-kártyánkat és a lakcímkártyánkat is elő kell készítenünk. Először egy SMS segítségével beazonosítják a telefonszámunkat, hogy tényleg hozzánk tartozik-e. Ha ez megvan, akkor jön a személyes adatok egyeztetése.

Az adataink megadások ügyeljünk, hogy pontosak legyünk, ne tévesszünk el semmit. Online adategyeztetés esetén még a születési dátum formátuma is lényeges lesz, erre is figyeljünk oda. Ha megtörtént az adategyeztetés, a Vodafone 48 órán belül SMS-ben értesít minket a sikerességéről. Azonban előfordulhat, hogy a SIM-kártya faxgépben vagy riasztóban van, így SMS azonosításra nincs lehetőség. Ebben az esetben csak a személyes egyeztetés jöhet szóba. Nagyon fontos, hogy ha a Vodafone adategyeztetés telefonszámáról, a 06707009618-ról hívnak minket, mindenképp vegyük fel, és éljünk a lehetőséggel, nehogy felfüggesztésre kerüljön a telefonszámunk.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!