Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-18 16:11:19
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Vodafone

A my vodafone alkalmazás mindenkit lebilincsel

A my vodafone alkalmazást letöltve a továbbiakban nem lesz gondod sem a számlákkal, sem magával az előfizetéseddel. Bármikor le lehet ellenőrizni az éppen aktuális feltöltőkártya egyenlegünket, Lehetőség van az adatforgalom folyamatos nyomon követésére és még egyedi ajánlatokkal is megkínál a Vodafone. Ezek az ajánlatok igen egyediek, szinte személyre szólók, amellyel érdemes is élni.

Tarifacsomagok esetében a nyitott számlákat is folyamatosan nyomon lehet követni, emellett néhány gombnyomással akár PDF formátumban is lehet tölteni az éppen aktuális számlánkat. A továbbiakban akár pár kattintással bankkártyáról is kifizetheted számládat, vagy ha úgy hozza kedved, beállíthatsz ismétlődő fizetéseket is.

A my vodafone alkalmazás segítségével bármikor plusz adatot vásárolhatsz

A Vodafone által felkínált alkalmazás nagy segítséget jelent azoknak az ügyfeleknek, akik mindig adatmennyiség hiánnyal küszködnek. Már nem kell attól tartani, hogy ha elfogy az eddig előfizetett vagy megvásárolt adatmennyiség, akkor a továbbiakban nem tudunk majd netezni, hiszen a my vodafone alkalmazásban plusz adatot azonnal vásárolhatunk.

Szintén pár kattintással rendelhetjük meg a további szükséges adatmennyiséget, amelyet természetesen bankkártyával is kifizethetünk. Előfizetéses ügyfelek feltöltőkártyás egyenleg feltöltését is elintézhetik pár pillanat alatt.

A Vodafone az alkalmazásban eltöltött időt nem fogja levonni az adategyenlegünkből, így azt a pár percet nyugodtan és ingyen eltölthetjük az alkalmazásban. Nem sürget bennünket senki és teljesen ingyen vehetjük igénybe a my vodafone alkalmazást.

Milyen plusz adat megvásárlására van lehetőség?

Akik alkalmanként szeretnének szörfözni a neten azoknak érdemes az egyszeri adatopciót választaniuk, de akik szinte a nap minden szakában neteznek, azoknak érdemesebb a hetente ismétlődő verziót választaniuk. 150 MB, 300 MB, 1 GB és 5 GB választására van lehetőség. Természetesen a heti 150 MB megvásárlása a legolcsóbb, amely 266 forintba kerül és belföldi valamint EU adatforgalomra is felhasználható.

Ezt a csomagot 7 nap alatt fel kell használni. A 300 MB ismétlődő és egyszeri is lehet. Az ismétlődő 444 forint, míg az egyszeri valamivel drágább 667 forint. Ennek az érvényessége már jóval hosszabb, hiszen 30 napig fel lehet használni. Ha ez idő alatt nem használjuk fel, akkor elvész a megmaradt adatmennyiség.

Az 1 GB ismétlődőként 1245 forint, egyszeriként 1601 forintba kerül. Itt szintén 30 nap áll rendelkezésünkre, csak úgy, mint az 5 GB esetén. 5 GB adatmennyiséget egyszeri alkalomra 5338 forintért, míg ismétlődőként 3559 forintért vehetünk meg.

Kiknek ajánljuk az alkalmazást

Ma már szinte mindenkinek ajánljuk, hiszen a felpörgött élet, a rengeteg rohanás és a stressz senkinek sem tesz jót. Az alkalmazás segít egy kicsit ezeknek a stresszel teli hétköznapoknak a feloldásában, hiszen ha éppen egy fontos levelet írunk meg az ügyfélnek és adatfogyás miatt azt nem tudjuk elküldeni, akkor máris előállt egy eddig szinte kezelhetetlen stresszhelyzet.

Ma már nem szükséges azonnal beszaladni egy Vodafone kirendeltségbe, hanem kényelmesen irodánkból intézhetjük a további adatmennyiség vásárlást. Ez a praktikus alkalmazás ezen felül még sokaknak segítséget nyújt. Közeledik a nyár és biztosan sokan célba veszik a környező EU országokat. Itt is lehet vásárolni adatmennyiséget, hiszen nincsen országhatárhoz kötve.

Nem kell azért sem aggódni, hogy adatfogyás híján nem fogjuk elérni a családtagokat a kedvelt közösségi oldalainkon és nem fogjuk tudni megosztani a képeinket sem. Ez már a múlté, hiszen a Vodafone mindent megtesz annak érdekében, hogy az ügyfelek kényelmi szempontjait előtérbe helyezve évről-évre minőségibb szolgáltatást nyújtson.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!