Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-29 11:08:37
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone belépés a weboldalon keresztül számos funkciót tesz elérhetővé

A Vodafone belépés után megrendelhetjük a telefonunkat, amelyet házhoz is szállítanak

Minden telefont letiltott SIM kártyával szállít ki a Vodafone ügyfelei biztonsága érdekében. Amint megérkezik, a telefon máris regisztrálhatunk az oldalon és segítenek a kártya aktiválásában. A Vodafone belépés után azonban első körben a telefont kell kiválasztanunk a hozzá tartozó előfizetéses vagy feltöltőkártyás megoldással. Természetesen SIM kártya nélkül csak a készüléket is megvásárolhatjuk, amelyet legtöbbször akkor vesznek igénybe az ügyfelek, ha a Vodafone akciót hirdet.

A készülékek széles skálája áll az ügyfelek rendelkezésére. Saját márkás készülékei mellett a Vodafonnál elérhető az iPhone, a Huawei, a Samsung, de még a Sony is. A Huawei P9 Lite 2017-ben került először forgalomba és azóta is töretlen a népszerűsége. A fekete és arany színben megvásárolható készülék az üzleti életben is megállja helyét szép és elegáns íveivel valamint körvonalával. Az áramvonalas és kecses készülék 2,5D üveg kijelzővel tökéletesen belesimul a tenyerünkbe. A készülék modern háza hátlapi kamerát is rejt, amellyel tökéletes fényképeket készíthetünk.

A Samsung Galaxy A8 idén került az üzletekbe és már sokan haza is vitték, hiszen a Galaxy kedvelők ezt a lehetőséget nem igazán tudják kihagyni. Vodafone belépés után akár azonnal meg is lehet rendelni. A szintén arany és fekete színben elérhető készülék jelenleg 21 000 forint kedvezménnyel vásárolható meg. A határtalan és hatalmas kijelző minden teret kitölt az előalapon, így akik videókat szeretnének nézni rajta ezt is megtehetik. A Duál előlapi kamera segítségével lenyűgöző fotókat készíthetünk, de természetesen a szelfik is tökéletesen fognak sikerülni. A Live focus segítségével már bokeh hatású szelfik készíthetők, így nem csak mi, hanem barátaink is tökéletesen fognak látszódni a szelfin. Akik szeretnek fotogének látszódni a képeken azoknak érdemes a Szép arc módos is bekapcsolni mielőtt elkészítik életük legjobb szelfijét. A Sony XPeria XA1 11 380 forintos havi díj mellett megvásárolható, amelyhez egy Red-S előfizetés is társul 2 év hűségidővel.

A fekete színben elérhető készülékkel a Sony minőségének megfelelő képeket készíthetünk. A 23 megapixel felbontású kamera, az Exmor RS™ mobilérzékelő és az F2.0 objektív tökéletes képek elkészítését teszi lehetővé. Maga a telefon vékony és könnyű és belesimul a kezünkbe. A Vodafone belépés után érdemes ezek közül az ajánlatok közül kiválasztani az igényeinknek leginkább megfelelőt.

Vodafone belépés után vár mindenkire a számtalan kényelmi szolgáltatás

A Vodafone nem csak a készülékkínálatban jeleskedik, hanem a kényelmi szolgáltatásokban is. Ma már nem kell feltétlenül egy üzletbe elmennünk ahhoz, hogy ügyes-bajos dolgainkat elintézzük, hiszen mindezt a Vodafone belépés után a weboldalon keresztül is megtehetjük. A kényelmi szolgáltatások közül érdemes felsorolni párat. Az ügyfélszolgálat segítségével bármikor aktiválhatjuk a SIM kártyánkat, megnézhetjük, hogy mekkora az egyenlegünk, de le is ellenőrizhetjük, hogy mekkora adatmennyiség áll még rendelkezésünkre az internetezéshez. A weboldalon keresztül elintézhetjük a számla befizetéseket, elindíthatjuk a kártyák feltöltését, de még számlamásolatot is igényelhetünk. Ugyanitt rendelkezésre áll egy tudakozó is ahol bármikor rákereshetünk a Vodafone ügyfelekre.

Természetesen csak azoknak az adatait kaphatjtuk meg, akik előtte erről kitöltöttek egy beleegyező nyilatkozatot. A számlák kiegyenlítése és a különféle pénzügyi tranzakciók a legbiztonságosabban bonyolódnak le az OTP Bank rendszerén keresztül. Ma már nem kell, hogy bemenjünk egy bankba a számláinkat kiegyenlíteni, hiszen pár kattintással ezt is el lehet intézni. Legyen nálunk a bankkártyánk és minden kifizetést online elintézhetünk.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!