Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-24 12:20:35
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone Budapest több kerületében is elérhető

A Vodafone Budapest területén kívül több városban is megnyitotta szaküzleteit

A vidéki városokban is bárki elérheti a Vodafone szolgáltatásait, hiszen itt is több saját üzlettel valamint partnerek segítségével kínálja termékeit és szolgáltatásait. A Vodafone Budapest területén kívül minden megyében képviselteti magát. Több üzletet nyitottak a Balatonnál is és a határmenti városokban is elérhető a kínálatuk. Szombathelyen, Győrben, Veszprémben, szinte minden nagyobb városban saját üzlettel rendelkezik, de emellett természetesen igen sok a partnere is.

Budapesten az elmúlt időszakban szinte minden nagyobb bevásárlóközpontban megnyitotta üzleteit, hiszen az ügyfelek zöme a hétvégéket a bevásárlóközpontokban töltik, ahol természetesen szabadidős elfoglaltságokat is találnak a család összes tagjának. Ezen a két napon mindenki jobban ráér és talán a telefonok és egyéb kiegészítők megtekintésére is több idő jut.

A Vodafone Budapest összes kerületében megnyitotta üzleteit

A budapesti üzletek bármelyikébe is teszünk látogatást, minden szolgáltatást elérünk. Az új RED csomagok sokakat vonzanak és a Vodafone Family is egyre népszerűbb a családok körében. A Vodafone Budapest több pontján is elérhetővé teszi megújult kínálatát. Az új Red tarifákkal már EU számokat is hívhatunk teljesen korlátlanul. A RED asszisztens a 1270-es telefonszámon a nap 24 órájában bárkinek segítségére lehet. Már készülék vásárlása nélkül is elérhető a Vodafone Red e-Pac-kel. Jelenleg összesen 3 csomag közül választhatunk. A csomagok 1 GB, 4GB és 10 GB adatforgalmat kínálnak és minden csomag esetében lehetséges a készüléket is biztosítani. A 4 és 10 GB adatforgalom esetén a biztosítás értéke már benne van a csomag árában. Az 1 és a 4 GB esetében az adatforgalom az EU-ban is felhasználható, míg a 10 GB adatforgalom esetében ez az adat osztható is.

A Vodafone Family segítségével az egész család ingyen beszélhet egymással, így ezt a lehetőséget nem igazán érdemes kihagyni. Azonos ügyfélszámon 3 vagy 4 személy is bonyolíthatja egész hónapban az ingyenes hívásokat. Ma már lehetőség van hűségidő aláírása nélkül is igénybe venni a szolgáltatást. Family csomagot már két csatlakozó esetén is adnak, és később lehetőség van még több családtagot csatlakoztatni a csomaghoz. Lehetőség van 2 GB adatforgalom és 200 perc és SMS vagy korlátlan perc és sms valamint 4 GB adatforgalom közül választani. A kétféle csomag megfizethető áron érhető el, hiszen 13 970 forint és 21 970 forint a havi előfizetési díja. A csomagárak 3 fő esetén érvényesek. A Vodafone Budapest területén is egyre több helyen kínálja a Family csomagokat, hiszen fontos számukra, hogy a családok megfizethető áron tarthassák egymással a kapcsolatot hónapról-hónapra.

A különféle csomagokhoz megfizethető árakon kínálják a készülékeket is

A telefonok közül érdemes kiemelnünk a teljes Huawei kínálatot, hiszen ez a márka is egyre több ügyfél kedvence. Huawei P Smart, Huawei P9 lite, Huawei Y6, Huawei P20, Huawei P20 Pro és Huawei Mate 10 Pro is elérhető a széles készülékkínálatban. A Huawei Mate 10 Pro RED M 2 év hűségnyilatkozattal és e-Pack tarifával havonta 19980 forinttól elérhető. A 128 GB háttértárral rendelkező telefon lebilincselő vizuális élményt nyújt. Az ergonómikus kialakítású készülék nagyon kényelmesen tartható a kézben, emellett nagyon kifinomult a megjelenése. Üzleti tárgyalásaink során biztosan nem vallunk szégyent egy ilyen telefonnal. A készülék már 21 havi részletre is megvásárolható. A Huawei P20 készülék jelenleg kék színben vásárolható meg, amely az egyik legújabb modell. Szintén 128 GB háttértárral, 21 havi részletre vásárolható meg, havi 18 480 Forintos törlesztőrészlet mellett. Magáért a készülékért havonta 8490 forintot fizetünk, míg a tarifa 9990 Forint/hó. Természetesen ezt a készüléket is meg lehet vásárolni a Vodafone Family csomaghoz, ebben a Vodafone üzletben elérhető kollégák segítséget nyújtanak. Aki nem szeretne személyesen befáradni az üzletbe, annak lehetősége nyílik a weboldalon keresztül leadni rendelését.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!