Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-22 10:31:44
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone Easy Rider alkalmazás sokaknak segítséget nyújt parkoláskor és autópálya matrica vásárláskor

Pontosan miben tud segítséget nyújtani a Vodafone Easy Rider alkalmazás?

Az alkalmazás a GPS segítségével képes felismerni a parkoló zónákat, azok helyzetét, így nem szükséges hosszú utat megtenni, hogy magát a parkolórát megkeressük az sms küldés miatt. Miután kijelöltük az alkalmazásban, hogy melyik parkolózónát választjuk, máris megmutatja az adott zónához tartozó díjszabást, sőt még azt is, hogy meddig díjköteles a parkolás.

Ezen a ponton lehetőségünk nyílik leellenőrizni, hogy mennyibe kerül a parkolás. Azok, akik eddig sms-ben fizették ki a parkolást sok esetben tévesen vitték be a jármű adatait, de olyan esetről is tudunk, amikor rossz parkolózónába fizették be a díjat. Az ügyfeleknek emiatt sem kell aggódniuk, hiszen a Vodafone easy rider alkalmazás eltárolja a jármű adatait, így annak megadására nincsen szükség. Az alkalmazás némi kényelmi díjat fel fog számolni, de pontosan annyit fogunk fizetni a parkolásért amennyit ténylegesen parkoltunk.

Autópálya matrica vásárlásnál is használható a Vodafone Easy Rider

Legyen szó havi, heti vagy akár megyei autópálya matricákról, a Vodafone Easy Rider alkalmazás segítségével ezt is meg tudjuk vásárolni. Az alkalmazás a céges ügyfeleknek is hatalmas segítséget nyújt, hiszen nem csak egy járművet képes kezelni, hanem többet is. Az adatokat minden egyes vásárláskor eltárolja, így nem szükséges azokat külön is kezelni.

Összesen 100 parkolást képes eltárolni az alkalmazás egy éven belül. Ennek a nagyszerű alkalmazásnak a használatához egyedül mobil adatkapcsolatra van szüksége és máris el lehet intézni a fent említett vásárlásokat. Ha véletlenül a vásárlás közben elfogyna az adatkapcsolat, akkor erről kiértesít bennünket az alkalmazás és automatikusan átkapcsol sms módra. Természetesen adatkapcsolatot ma már nagyon gyorsan újra vásárolhatunk a Vodafone applikációnk segítségével.

Mit érdemes még tudni az alkalmazásról?

Az angol és magyar nyelven is elérhető applikáció egy mozdulattal hozzásegít bennünket a parkolás kifizetéséhez és a matricák megvásárlásához. Képes a gépjárműflották kezelésére is, így szállítmányozással foglalkozó cégek számára is megoldást jelent. Az applikáció nagyon letisztult és könnyen kezelhető, csak adatkapcsolat szükséges használatához.

Feltöltőkártyás ügyfeleknél a Vodafone easy rider alkalmazás segítségével történt vásárlások összege az egyenlegből levonásra kerül, míg előfizetéses ügyfelek a havi számlában találják majd meg a vásárlás díját. Google Play Store-ból és App Store-ból is nagyon egyszerűen le lehet tölteni az alkalmazást, amely pár pillanat múlva máris készen áll a vásárlás elindítására. Ha menet közben gondoljuk meg magunkat, akkor is azonnal cselekedhetünk és letölthetjük a parkolás helyszínén is az alkalmazást.

Milyen előfizetések közül választhatunk, ha Vodafone ügyféllé szeretnénk válni?

A Vodafonnál egész évben érhetők el különféle kedvezmények, amelyet gyakorta az új ügyfelek számára nyújtanak. Érdemes többször is körülnézni a weboldalon vagy figyelni a hirdetéseket. Az olcsóbb megoldást keresők, most a Vodafone saját márkás készülékét a Smart E8-at 0 Ft kezdőrészlettel vásárolhatják meg. Jó hír, hogy mindösszesen 1 Ft-ot kell a készülékért fizetni, ha az előfizetést választjuk, amelynek ára havi 5990 Ft. A havidíjba 200 perc beszélgetés vagy sms és 2 GB adatkeret tartozik. A Go M szerződést 2 évre kell aláírni a

Vodafonnál és máris ingyen juthatunk hozzá a készülékhez. Egy Samsung Galaxy A8 készüléket 0 Ft kezdőrészlettel és havi 5590 Ft törlesztőrészlettel lehet most megvásárolni. A készülékhez a Red S tarifa havonta 7990 Ft, így havi 13 580 forintot kell fizetnünk és máris van egy új Samsung Galaxy telefonunk. A tarifa 1 GB adatkerettel bír, így a netezés is megoldható. A készüléket a Vodafone kamatmentes részletre adja minden új ügyfelének. A 21 hónap letelte után a tarifadíj változatlanul alacsony áron fizethető elő.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!