Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-13 07:24:29
Olvasási idő: 3 perc
Kategória: Vodafone

Mit tartalmaz a Vodafone Family csomag és a megújult You csomag?

Ezt tartalmazza a Vodafone Family You csomag

A választott csomagban ezen felül 2GB adatforgalom is benne foglaltatik. A Family csomagokat egészen 6 főig lehet bővíteni, így ha új családtag érkezik, az sem jelenthet akadályt a csatlakozásban. A Vodafone You kimondottan a diákoknak készült, akik éppen a Föld másik felén tanulnak, de szeretnének kapcsolatot ápolni családtagjaikkal. A Világ Napijegy kedvezményeket 30 napon keresztül vehetik igénybe, amennyiben megvásárolják az előfizetést.

A You érvényes Amerika, Afrika és Ázsia/Kelet-Európa viszonylatban. Mielőtt a tanulók útnak indulnak érdemes ezt az előfizetést megvásárolni számukra. A kedvezményes csomag segítségével nem jelenthet problémát a családtagokkal való kapcsolattartás.

A szállodát is nyugodtan fel tudják hívni, vagy esetleg bejelentkezhetnek a kollégiumba is. A hívás és az üzenet fogadás is teljesen díjmentes. A csomag tartalmaz adatkeretet, és ha ez elfogy, akkor lehet hozzá vásárolni további adatkeretet is. Erre a netinfo oldalt tudják használni a fiatalok. A Vodafone a You csomag reklámjában is egy új Vodafone reklám zenével hirdeti szolgáltatását. Természetesen itt is igénybe lehet venni a Vodafone Pass szolgáltatást, amelynek segítségével a fiatalok az applikációk segítségével szabadon szörfölhetnek a kedvenc közösségi oldalaikon.

Vodafone Pass felhasználási területei a világban

A Világ Napijegyet Amerika területén a következő helyeken lehet használni: Anguilla, Antigua és Barbuda, Aruba, Barbados, Bermuda, Bonaire, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Chile, Costa Rica, Curaçao, Dominikai Közösség, Dominikai Köztársaság, Egyesült Államok, El Salvador, Grenada, Guatemala, Guyana, Haiti, Honduras, Jamaica, Kajmán-szigetek, Kanada, Kolumbia, Mexikó, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Saint Kitts és Nevis, Saint Lucia, Suriname, Szt. Vincent és a Grenadine-szigetek, Trinidad és Tobago, Turks- és Caicos-szigetek, Uruguay.

Kelet-Európában és Ázsiában a következő országokban lehet használni a szolgáltatást: Albánia, Afganisztán, Ausztrália, Azerbajdzsán, Bosznia-Hercegovina, Dél-Korea, Egyesült Arab Emirátusok, Fülöp-szigetek, Grúzia, Hongkong, India, Indonézia, Izrael, Japán, Kambodzsa, Kazahsztán, Kína, Macedónia, Makaó, Malajzia, Oroszország, Örményország, Srí Lanka, Szaúd-Arábia, Szerbia, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Új-Zéland, Ukrajna.

Természetesen Afrika sem maradhat ki, így Dél-afrikai Köztársaság, Egyiptom, Ghána, Katar, Kenya, Mozambik területén használhatják fel a kedvezményes díjcsomagot.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!