Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-25 12:10:44
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Vodafone

Vodafone feltöltés ma már pár kattintással megoldható

A TutiNet és a TutiNet 5 GB szintén tökéletes megoldást nyújt a beszélgetésekhez és az internetezéshez is. Az alaptarifa 30 napra 1245 forintért 1 GB adatkeretet és fix 19 forintos percdíjat kínál. Az adatforgalom 4 G/LTE hálózaton. Akik már rendelkeznek Vodafone feltöltőkártyával azoknak egy sms küldés is elég ahhoz, hogy Tuti tarifát vásároljanak. TV TUTI és HAVI 1000 kód megküldésével máris aktiválni lehet a feltöltést. A 1270-es sms számra kell elküldeni az igényünket és máris szabadon telefonálhatunk és netezhetünk 30 napon keresztül a csomagban foglaltak szerint. A Tuti Net 5GB, ahogy a neve is sejteti, már 5 GB adatot tartalmaz, amely igen sok adatforgalomra elegendő. 3559 forintba kerül havonta és szintén megrendelhető sms-ben azoknak, akik már rendelkeznek feltöltőkártyával. A Vodafone feltöltés ilyen egyszerű.

A Vodafone feltöltés online is elintézhető

Ma már az sem okozhat problémát, ha online szeretnénk a Vodafone feltöltőkártyánkat feltölteni. A weboldalon a megfelelő linkre kattintva már el is kezdhetjük a feltöltést. A töltéshez a telefonszám megadása szükséges, majd, 1000-12000 forintig választhatunk a különféle lehetőségek közül. Minden adott tarifacsomag esetében meg lehet nézni, hogy mennyi időt kapunk a lebeszélhetőségre. Érdemes az ajánlatokat alaposan megfontolni és aszerint mérlegelni, hogy milyen adathasználat jellemző ránk egy hónapra, illetve mennyit telefonálunk.

Ha a megfelelő Vodafone feltöltést választjuk, akkor spórolhatunk is. A megadott adatokat természetesen meg kell erősíteni majd, következhet a fizetés. Az OTP Bank weboldalára irányít át minden érdeklődőt a rendszer, majd itt lehet feltölteni a számlát a kívánt adatmennyiséggel. A sikeres és a sikertelen tranzakciókról is kapunk visszaigazolást. Dombornyomott Visa, MasterCard és American Express is használható a feltöltéshez. Ezen felül a Maestro és bármely más elektronikus bankkártya jó. Amennyiben ezek ellenére sem sikerül a kifizetés, úgy saját bankunknál érdemes érdeklődni, hiszen pár bankkártya esetében nem engedélyezik az online fizetést.

A Vodafone You Világ napijeggyel korlátlan közösségi élményt biztosít

A Vodafone feltöltés mellett a Vodafone You ajánlatát is érdemes szem előtt tartani. A korlátlan közösségi és zenei élmény minden fiatal számára megoldást nyújt, hogy minél költségtakarékosabban tarthassa a kapcsolatot a nap bármely percében a közösségi oldalakon barátaival. A Világ Napijegy 30 napra díjmentes. Megvásárolhatjuk verhetetlen havi díjjal a Vodafone Familyben vagy 200 perc és beszélgetés, illetve 10 GB adathasználattal. Mindenki azt a csomagot választhatja, amely a neki leginkább megfelelő.

Mit kell tudni a feltöltőkártyás számlázásról?

Akik nincsenek egészen tisztába az adatforgalmukkal, azok kérhetnek segítséget az online ügyfélszolgálaton is, ahol a számlázás menüpontra kattintva a részletes bontás is megtekinthető. A hívásokat, az sms küldéseket, de még az elhasznált adatforgalmat is át lehet nagyon gyorsan tekinteni. Ha már látjuk, hogy miből mennyit használtunk el egy adott időszak alatt, akkor nagyon könnyedén átgondolhatjuk, hogy vajon melyik feltöltőkártyás csomag az igényeinknek legmegfelelőbb. Természetesen a feltöltőkártyás kifizetésekről is lehet számlát kérni, amely szintén az online ügyfélszolgálat segítségével intézhető. A számlázás almenüpontban lehet megkérni az adott időszakra az Áfa-s számlát.

Minden esetben az adott naptári hónapra készül el a számla és az elkészült számlát 15 naptári napon belül postai vagy elektronikus úton el is juttatják az ügyfelekhez. Figyeljünk oda, hogy minden egyes feltöltőkártya mind más érvényességi időt biztosít. Az alacsonyabb díjas feltöltések általában 30 napon keresztül használhatók fel, míg ha nagyobb összegben töltjük fel a kártyánkat, akkor 1 éven keresztül is fel lehet az adatmennyiséget használni. Talán érdemesebb hosszabb távon gondolkodni, hiszen sokkal jobban megéri, ha nem vagyunk biztosak abban, hogy 1 hónap alatt elhasználjuk az adott adatmennyiséget és perc- illetve sms díjat.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!