Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-13 06:04:45
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone Go extra verhetetlen tarifákat kínál

Mit nyújt a Vodafone go extra csomag?

A 10 GB adatcsomagot nem csak Magyarországon, hanem az EU területén is felhasználhatjuk és mindezt alig 6000 forintért. A Vodafone Go extra csomagokhoz teljesen díjmentes EU Roaming szolgáltatás jár. Azoknak, akik sokat utaznak, ez lesz a legegyszerűbb és legköltségtakarékosabb megoldás. Lassan itt a nyár és biztosan sokan útra kelnek más országokba, ahol szintén fontos, hogy mindig telefon vagy net közelében legyenek.

Ezzel a szolgáltatással ez is könnyedén megoldható. A Vodafone EU Roaming szolgáltatás természetesen a Go csomag részét képezi. Az alap csomag a Go S, amely 1 GB adatforgalom mellett 100 perc beszélgetést vagy sms szolgálatást kínál. 2990 forintért havonta már egy alapszolgáltatást is igénybe vehetünk, amely még a nagyinak is tökéletes megoldást nyújt, hogy kapcsolatot tarthasson a családdal.

Gyerekeknek is jó a Go Extra

Ezt a csomagot megvásárolhatjuk a gyerekeknek is, hiszen a kapcsolattartás minden nap fontos. A közepes, azaz a Go M csomag 5999 Ft havonta és már 2 GB adatforgalmat kínál. Az sms és a beszélgetés azonban itt már korlátlan. Ez az a csomag, amely már szinte teljes szabadságot kínál. A maxi vodafone go extra L csomagja szintén ugyanebben az árban érhető el, de ez inkább az internethasználóknak kedvez. Itt nem a perc és sms a korlátlan, hanem az internethasználat.

Plusz előnye, hogy az EU területén 10 GB ebből is felhasználható, így ha éppen utazásra készülődünk, akkor ezt válasszuk. Emellett 100 perc vagy sms is a csomagárban foglaltatik. Természetesen mindegyik csomaghoz jár, a már említett Social Pass, amely szinte korlátlan közösségi élményt kínál. Az applikációk segítségével pillanatok alatt kedvenc közösségi oldalunkon találhatjuk magunkat már a legminimálisabb adatkerettel is. Indulhat a lájkolás, a tagelés és a mindennapos tartalommegosztás is.

Adatfogyás esetén számtalan kiegészítő csomag áll mindenkinek a rendelkezésére, hiszen plusz kiegészítő adatopciókat is vásárolhatunk. 300 MB adatot már 750 forintért vásárolhatunk, de ha 1 GB adatforgalomra vágyunk, akkor az is elérhető már 1800 forintért.

Milyen telefonok közül válogathatunk, ha a Vodafone go extra mellett tesszük le a voksunkat?

A legkisebb csomaghoz Huawei, Samsung, LG, Vodafone, iPhone, Sony vagy akár Samsung készülékek közül is válogathatunk. Egy iPhone8 Plus már havonta 11 700 Forint megfizetése mellett a miénk lehet. A mai üzleti életben nagyon sokan az iPhone mellett döntenek, ezért ha kis csomagot is választunk, ne hagyjuk ki ezt a kedvező telefonvásárlási lehetőséget.

Természetesen az első törlesztőrészlet bármely telefon választása esetén egy kicsit magasabb, mint az utána következő törlesztőrészletek, de még így is nagyon jó áron kaphatunk iPhone-t. A törlesztést 21 hónapon keresztül kell fizetni a Vodafonnak, de ha figyelembe vesszük egy-egy készülék élettartamát, akkor rájöhetünk arra is, hogy még sokkal tovább is kitart mellettünk kedvenc telefonunk.

Választhatunk független telefont is?

Természetesen erre is lehetőség van, így aki nem szeretne élni a Vodafone go extra csomaggal, az megvásárolhatja csak a telefonkészüléket is. A telefonok mellett lehetőség van tabletek és modemek megvásárlására is. Egy Apple iPad 199 290 forintos áron hozható el, míg egy Alcatel Plus 10 tab 104 790 forinttól elérhető.

Érdemes a kicsikre is gondolni és az olcsóbb készülékekből választani számukra egyet, főleg ha iskolás korban van, hiszen egy ilyen tablet még a tanulásban is segítségére lehet. Azok, akik előfizetői szerződéssel együtt vásárolták meg régebben a készülékeket, most élhetnek a díjmentes függetlenítés lehetőségével is.

Egyéb esetekben is megoldható, hogy egy kártyafüggetlen telefon boldog tulajdonosai legyünk, de ekkor 10 000 forintot kell fizetnünk a szolgáltatásért. A függetlenítést akár telefonon keresztül, az ügyfélszolgálat segítségével is elindíthatjuk.

A Vodafone ma már az online shopban, a márkaüzleteiben és a viszonteladó partnerek segítségével is az ügyfelek rendelkezésére áll. Ma már nem kell túl sokat utazni azért, hogy egy Vodafone partnert vagy üzletet találjunk, hiszen a főváros több pontján is várják az érdeklődőket.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!