Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-20 18:00:23
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone készülékek, telefonok folyamatosan megújuló készlettel várják az ügyfeleket

Vodafone készülékek és telefonok most is elérhetők akciós árakon

A cég weboldalára lépve a készülékek menüpont alatt máris láthatod az aktuális Vodafone készülékek, telefonok ajánlatokat. A telefonok mellett tabletek, modemek és egyéb kiegészítők is megvásárolhatók. Érdemes alaposan körülnézni a kínálatban, hiszen házhoz is szállítják a megrendelt termékeket, nem muszáj azt szaküzletben vagy értékesítő partnernél a helyszínen megvásárolni. A Vodafone saját márkás készülékei mellett, Samsung, Huawei, LG és Sony telefonok is elérhetők. Természetesen mindegyik telefonhoz találhatunk leírást a webshopban és az elérhető készülékek színe is szabadon választható.

Vodafone készülékek és telefonok közül a legolcsóbbak a saját márkás készülékek

A Vodafone saját márkás készülékei már 0 forinttól is elhozhatók. A jelenlegi akciós készülékek közül érdemes a Vodafone Smart E8 mellett letenni a voksunkat, amely érintőképernyős 5" méretű kijelzővel rendelkezik. Magyar nyelvű menü, e-mail kliens teszi még hasznosabbá számunkra ezt a készüléket. Mobilfény, digitális kamera és zoom mód, MMS fogadás és küldés lehetősége, MP3 lejátszás az, amely kiegészíti az amúgy is könnyedén kezelhető telefont. A tartozékok közül választhatunk hozzá selife botot, különféle méretű memóriakártyákat, mikrofont, autós tartót, kihangosítót és még sok hasznos terméket.

A Vodafone kínálatában megtalálható Samsung Galaxy S9+ sokak kedvence

A kedvelt telefon a Vodafone készülékek és telefonok kínálatában már havi 12 690 forinttól elérhető bárki számára. 0 Forintos kezdőrészlettel akár még ma meg lehet vásárolni. Amennyiben a készülék mellet döntünk, úgy lehetőségünk van azt részletre is megvásárolni. 21 hónapon keresztül 22 680 forint kifizetése mellett még egy RED M tarifát is kapunk hozzá, amely 4 GB adatkerettel rendelkezik. Az előfizetési díjban Korlátlan EU roaming és nemzetközi perc és SMS található. A kedvező havidíj a 21 hónap letelte után sem változik és továbbra is 9990 Forintba kerül havonta.

A kék és fekete színben elérhető készülék csodálatos fényképeket készít még gyenge fényviszonyok között is, így ha a fotózás kedvéért is, de érdemes ezt választani. Ezt a kamerát nem szükséges minden fényviszonyhoz külön-külön beállítani, hiszen magától reagál a külső körülményekre és a legjobb fotót lehet vele elkészíteni. Természetesen, akik nem szeretnének havi díjat fizetni, azok előtt a feltöltőkártyás lehetőség is nyitva áll. A Tuti tarifákkal biztosak lehetünk abban, hogy nem lesz túl drága a telefonunk havi fenntartása. A Vodafone Tuti Net 5GB már 4000 forintos feltöltéssel elérhető. Ennél a kondíciónál a percdíj 19 Ft és 5 GB adatforgalmat is kapunk mellé.

A Vodafonnál elérhető egyéb készülékek közül érdemes kiemelni a tableteket

Ma már talán nem is igen találunk olyan családot, akik nem vásároltak volna tabletet, de azért még sokan áhítoznak utána. Most a Vodafonnál a saját márkás Tab Prime 2590 Ft/hó áron vásárolható meg. A készülék teljes ára 54 390 Forint, amelyet havonta is lehet fizetni 2590 Ft-os törlesztőrészlet mellett. A szürke színben megvásárolható tablet igen letisztult formával és 9,6 hüvelykes kijelzővel várja az érdeklődőket, vásárlókat. A tablet olyannyira vékony, hogy oldalról szinte nem is lehet látni, hiszen mindösszesen 7,9 milliméter a vastagsága. A pihe könnyű és könnyen kezelhető készülék az elmúlt időszakban sokakat meghódított.

Választhatunk hozzá MobilNet Start tarifacsomagot és aláírhatunk 2 éves szerződést is, így megkaphatjuk a kedvező részletfizetéssel. Ha az e-pack tarifát választjuk és a készüléket együttesen, akkor havi 5580 forintért 5GB adatforgalmat is kapunk, amely belföldi és EU területen is felhasználható.

Bízunk abban, hogy a Vodafone széles telefon és készülék kínálatából mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb készülékeket. Érdemes a webshopon keresztül leadni a rendeléseket, hiszen nagyon gyorsan házhoz is szállítják. Pár napon belül már használhatjuk is új telefonunkat vagy tabletünket.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!