Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-23 15:00:50
Olvasási idő: 4 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone mobilnet többfaja adatforgalommal is elérhető

A Vodafone mobilnet ajánlatai közül sokan választják a kártyás mobilinternetet

Már havidíj és hűségidő nélkül is elérhetők a különféle csomagok, így egyáltalán nem kell elköteleznünk magunkat hosszabb távon. A Vodafone netjegy 7 napon keresztül biztosítja a mobilnetezést 2558 Forint értékben. A csomag 1 GB adatkeretet foglal magába, amely akkor jár le, amikor elhasználjuk az 1 GB adatmennyiséget vagy letelik a 7 nap. Ez az előfizetés csak belföldi internetezésre alkalmas, EU tagországokban ezt nem lehet felhasználni. Mit tehetünk akkor, ha elfogy az adatmennyiség. Természetesen fel lehet tölteni a kártyánkat, és ha ez a feltöltés 2000 Ft feletti összeg lesz, akkor már a felhasználás időpontja is változik. Ebben az esetben már 365 nap áll rendelkezésünkre az adatok felhasználására. A Vodafone mobilnet feltöltését a cég weboldalán keresztül pár kattintással el is intézhetjük. Kérni fogják a telefonszámot, a feltöltés összegét. Az internetezésünket természetesen okos alkalmazásokkal is segíti a Vodafone. Az alkalmazások segítségével nyomon követhetjük az egyenlegünket és az adatforgalmunkat is.

A Vodafone mobilnet előfizetéses megoldással is kérhető

1 GB adatforgalomtól egészen 10 GB adatforgalomig lehet megrendelni a vodafone mobilnetet, ha előfizetéssel szeretnénk fizetni. A Digitális Jólét Alapcsomag 990 Forintba kerül havonta és 1 GB adatforgalmat biztosít belföldön és az EU területén egyaránt. A MobilNet Start+ csomag már 5 GB adatforgalmat biztosít és szintén felhasználható belföldön valamint az EU területén is. Ennek havi díja 2990 Forint. A MobilNet Medium+ azoknak nyújt tökéletes megoldást, akik nagyobb adatforgalomra vágynak, hiszen itt már 10 GB adat áll rendelkezésre, amelyet fel lehet használni. A PluszAdat kiegészítő csomag természetesen itt is rendelkezésre áll, azaz ha a csomagban foglalt adat elfogy, akkor bármikor utána lehet rendelni és máris lehet tovább folytatni az internetezést.

Otthoni internet előfizetés is elérhető a Vodafone-nál

A vodafone mobilnet otthoni előfizetéssel már 2 éves határozott idejű szerződés megkötése esetén is rendelhető. A HomeNet+ havi 5330 forintért 50 GB havi szinten felhasználható adatmennyiséget biztosít. Emellett ha csúcsidőn kívül használjuk az internetet, akkor további 150 GB adatkeretet biztosítanak számunkra. Az otthoni internet csomag igen rugalmas megoldást nyújt, hiszen MiFi-vel vagy akár routerrel is lehet használni. Hordozható, emellett az országban bárhol használható, ahol a lefedettség biztosított. 4G internet már 95 százalékos országos lefedettséggel érhető el a Vodafonnál.

Digitális Jólét Alapcsomag azoknak, akik az elmúlt 12 hónapban nem rendelkeztek internet-előfizetéssel

A csomagban havi szinten 1 GB adatforgalom található és a letöltési sebessége 75 Mbit/s. A csomag már 990 forintos áron megvásárolható akár most azonnal is a Vodafone weboldalán keresztül. Az alacsony havidíjas internetezési lehetőség már 1 éves határozott idejű szerződéssel kérhető. A havi díjban a készülék ára nincsen benne, de természetesen a Vodafonnál nagyon jó készülék ajánlatokat is találunk. A hazai adatkeretet az EU területén is korlátlanul fel lehet használni, így akik éppen külföldi utazásra készülődnek, azok is bátran használhatják az EU teljes területén az internetet.

Bármelyik mobil internet lehetőséget is választjuk már nem szükséges befáradni a Vodafone üzletekbe, hiszen a Vodafone weboldalán a nap 24 órájában le tudjuk adni megrendelésünket. Akiknek plusz adatra van szükségük azok az alkalmazás segítségével pillanatok alatt új adatmennyiséget vásárolhatnak. A készülékkel nem rendelkező ügyfelek a weboldalon keresztül szintén megtekinthetik a legfrissebb készülék ajánlatokat, amelyek szinte hetente változnak a készlet mennyiségétől függően. A Vodafone mindig új készülékekkel lép piacra ezért érdemes mindig megnézni az adott kínálatot.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!