Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-30 13:25:01
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone online ügyintézést is elérhetővé tesz ügyfeleinek

Az Vodafone Online ügyfélszolgálat díjmentes egyenleginformációt nyújt, hiszen saját fiókunkban ellenőrizhetjük az aktuális egyenlegünket és a meglévő és felhasználható bónuszainkat, perceinket. Az ügyfélszolgálaton elintézhetjük a kártya aktiválásokat és a lemondásokat is. Előfizetésünket pár kattintással személyre szabhatjuk és nem is kell sorban állni ezért a Vodafone üzletekben.

Az ügyfélszolgálat nem csak a megszokott nyitvatartási időben áll rendelkezésünkre, hanem a nap 24 órájában, a hét minden napján, hétvégén is. Az éppen aktuális készülékcserék esetén itt tudjuk leellenőrizni, hogy a Köszönet-Program szintünk szerint mikor érkezik el a kedvezményes készülékvásárlás időpontja, és hogy jelenleg milyen szolgáltatások vannak aktivizálva.

Nagy segítséget nyújthat a Vodafone online e-számla

A Vodafone online e-számla szolgáltatás egy igen környezetbarát megoldás, hiszen a papírszámla helyett egy hitelesített és időbélyegzővel ellátott elektronikus számlát állítanak ki nekünk. Az online tárolás azért s előnyös, mert a papír alapú számlával ellentétben ez nem foglal helyet. Ezt az e-számlát bárhonnan el lehet érni és bármikor le lehet tölteni. Az időtakarékos csoportos beszedési megbízás segítségével számlabefizetéseket is intézhetünk. A díjmentes szolgáltatás keretein belül az e-számlát nagyon gyorsan kézhez kaphatjuk, így várni sem kell több napot a postásra, hogy kézbesítse azt. A havidíjas előfizetéssel rendelkezők bármikor átállhatnak az e-számla szolgáltatásra. Az elkészült számlákról minden esetben sms vagy e-mail értesítő érkezik, így biztosan tudni fogjuk, ha ki kell egyenlíteni a számlát.

Hogyan tudunk számlát befizetni és egyenleget feltölteni?

Roppant egyszerűen, a Vodafone online felületén keresztül intézhetjük a számlákkal kapcsolatos fizetési teendőinket. Az egyszerű és egyben biztonságos felületen a számlát pár kattintással kifizethetjük, vagy igény esetén feltölthetjük egyenlegünket. Nem kell sorban állnunk és az sem jelent gondot, ha éppen nincsen a közelünkben egyetlen ATM sem. Azok az ügyfelek, akik ezt a számlakiegyenlítési módot választják jutalomban is részesülnek, hiszen Jutalom Net, Perc vagy SMS is jár a szolgáltatás mellé. A számlák kiegyenlítését a nap 24 órájában el tudjuk intézni, a hét bármely napján, így nem vagyunk nyitvatartási időhöz sem kötve.

Ha éppen éjszaka van időnk az ügyintézésre, akkor éjszaka is kiegyenlíthetjük számlánkat. A honlapon keresztül meg kell adni a telefonszámunkat és azt az összeget, amivel éppen fel akarjuk tölteni az egyenlegünket, vagy azt az összeget, amit be szeretnénk fizetni. Itt kell majd a jutalom típusát is kiválasztani és már csak egy ellenőrzés marad hátra. Amint végzett vele a rendszer úgy átirányítanak bennünket az OTP Bank oldalára, ahol bankkártyánkkal végrehajthatjuk a tranzakciót. A számlák befizetéséről és az egyenleg feltöltéséről is minden esetben visszaigazolást küldenek.

A Vodafone további online szolgáltatásokkal is segíti ügyfeleit

A Vodafone online szolgáltatásai között megtaláljuk a VitaMax instant SIM kártya és a Netjegy aktiválásának lehetőségét, melyet szintén a honlapon keresztül gyorsan el lehet intézni. A cég további segítséget is nyújt, hiszen egy videós segédlet is megtalálható ugyanitt. Aktiválni lehet az előfizetéses SIM kártyákat, hiszen azokat szolgáltatás tiltással kapjuk kézhez. Azok az ügyfelek, akik kíváncsiak az internet sebességére, már sebességmérést is végezhetnek a honlapon keresztül. Sebességmérő alkalmazásokat lehet elérni, amelyeket még a mobil telefonokon is lehet használni.

A lefedettségtérkép segít az országos lefedettség áttekintésében, hiszen itt láthatjuk, hogy a 2G63G lefedettség hol érhető el, mely városokban, illetve mely városrészekben. Az üzletkereső gyors megoldást nyújt, ha hirtelen egy adott városban elérhető üzletet keresünk. Az üzletekben történő ügyintézéshez ugyanitt be is lehet jelentkezni, azaz lehet online időpontot foglalni. A Vodafone online tudakozó névre, telefonszámra, lakcímre is tud keresni, így bármelyik adat is legyen nálunk a rendszer segíteni fog a keresett személy elérésében.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!