Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2017-10-25 22:29:56
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

Vodafone RED családi csomag kiknek való

Go Extra Vodafone Redes csomag

A csomag havi díja 5990 Ft, amely készülék nélkül 1 évre e-Packel vásárolható meg. Korlátlan hálózaton belüli beszélgetést és közösségi élményt garantálnak. Vodafone hívásokat korlátlanul lehet vele folytatni, emellett 200 perc teljesen ingyenes. Természetesen a 200 perc sms-ben is letölthető. A csomag segítségével telefonálhatunk bármely belföldi normál díjas hálózatba, illetve ha aktív Vodafone EU Roaming van, akkor az EU területén belül is használható.

A GB adatforgalmat garantálnak belföldön és ugyanúgy aktív EU Roaming esetén már az EU területén belül is fel lehet használni. 4G/LTE hálózaton keresztül a lefedettség függvényében és a Vodafone meghatározott partnerhálózatain. A csomaggal együtt járnak a népszerű Social Pass közösségi média applikációk, amelyek egészen addig nem terhelik az adatkeretet, ameddig rendelkezünk tarifális vagy vásárolt adatopcióval. A 3 GO Extra előfizetés most 13 970 Forintért vásárolható meg Vodafone Red Family szerződéssel.

Red Smart csomag, egy okos húzás

9990 forintos havi díjért vásárolhatjuk meg az egyre népszerűbb csomagot. Készülék nélkül 1 évre e-Packkal rendelhetjük meg. Ebben a csomagban 2 GB adatforgalom, korlátlan beszélgetés minden belföldi illetve nem emelt díjas hálózatba, díjmentes SMS és Vodafone Eu Roamig, valamint Social & Connect Pass közösségi média és chat applikációk találhatók. Azok a családok, akik most 3 RED Smart előfizetést vásárolnak, havonta 21 970 forintból megoldhatják a teljes család telefonköltségét.

A Family kedvezményeket mindig az első havi számlában írják jóvá, így amikor a vásárlás történik még a teljes összeget szükséges megfizetni, nem a kedvezménnyel csökkentett díjat. Már két előfizetéssel meg lehet kezdeni a Family csomagot és később tovább bővíthető egyéb szolgáltatásokkal.

Mit érdemes tudni a szolgáltatásról?

Az csomaghoz, mint már írtuk két előfizetést kell minimum választani. Ez lehet Go Start, Go Extra, Red Smart, Red Prime, Red Platinum, Red Infinity. Mobilinternetes előfizetés választására is lehetőséget biztosítanak, de ezt legkorábban 2 havi díjas hangalapú előfizetés után lehet csak megtenni. A Vodafone Red csomagoknál is csak egyéni előfizetők, családtagok kaphatják meg a kedvezményeket. Egy csomagban maximum 6 előfizetést lehet megvásárolni és azonos névvel és címmel kell rendelkezniük a családtagoknak. Havidíj kedvezmény, hangalapú havidíj kedvezmény adható a csomag megvásárlása esetén. A Go Start tarifa választása esetén az összes családtaggal ingyen beszélhetünk belföldön és az EU-ban egyaránt, ám havi díjkedvezményt nem adnak rá.

Amennyiben 2 éves e-Pack havidíj kerül kiválasztásra, úgy minden hónapban az aktuális tarifák figyelembevételével történik a számlázás és a kedvezményes árak kalkulálása. Egy különleges kártyaajánlattal is megkínálja a családokat a Vodafone, hiszen a Kid Gyerekkártya segítségével feltöltés nélkül is díjmentesen hívhatják fel szüleiket a gyerekek. Magyarországon korlátlan beszélgetést biztosít, míg külföldön 30 naponként 60 perc beszélgetést ígérnek.

Családoknak is jó a Red a Vodafontól

Ez nagyon jó lehet azoknak a családoknak, ahol a gyermek egész nap távol van otthonról és a szülők szeretnék tudni, hogy minden rendben van-e velük. Ez vonatkozik arra is, ha a gyermek külföldön tanul vagy nyári táborozik, hiszen ilyenkor is elengedhetetlen az, hogy néha lejelentkezzen a szülőknél. Amennyiben a kicsi nem családtagot hív, úgy 49 Ft kerül percenként levonásra.

Hangalapú előfizetésenként a Vodafone Rednél maximum két darab gyerekkártyát lehet igényelni. 25 éven aluli családtagoknak emellett +2GB internetet adnak, amely szintén nagyon jól jöhet, ha a gyermek távol van otthonától. Érdemes minél előbb az előfizetéseket elindítani, hiszen már javában tart az iskolaszezon. Főleg vidéken fontos, ahol a gyerekek busszal járnak át, egy másik városba az iskolájukba. Minden szülő számára fontos gyermeke biztonsága. A Vodafonos családi csomagok segítségével minden család biztonságban érezheti magát.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!