Szerző: telefonszam-tudakozo.hu
Dátum: 2018-04-28 11:55:10
Olvasási idő: 5 perc
Kategória: Vodafone

A Vodafone Red ajánlata minden korosztálynak megoldást nyújt a hétköznapokban

A Vodafone Red készülékkínálata is lenyűgöző

Vodafone Red szerződéssel rendelkezők széles készülékkínálatból válogathatnak megfizethető árakon. A Vodafone Smart E8 már 1 Forinttól elhozható, amely 5 MP felbontású hátlapi kamerával és 5" méretű kijelzővel rendelkezik. A saját márkás készüléket sokan kedvelik megbízhatósága miatt. Az iPhone kedvelőinek az iPhone 8-at ajánljuk, amely szürke, arany és ezüst színben is megvásárolható. A RED M 2 év, e-Pack tarifával megrendelt készüléket 22 480 forint havi díjfizetés mellett rendelhetjük meg. Az üvegborítású és igen strapabíró készülék már egy újfajta üvegezéssel készült, amely lézeres hegesztésű acél alátéttel is meg lett erősítve. A telefon oldalán egy űrtechnológiai minőségű alumínium oldalszegély található, amely szintén nagy védelmet nyújt a telefonnak.

A közepes árfekvésben lévő készülékek közül talán érdemes egy Huawei mellett dönteni. A Huawei P10 fekete színben kapható és ugyanezzel az előfizetéssel már havi 17180 forintért megvásárolható. Ezt a készüléket a Huawei a Leicával együtt tervezte, így az előlapi és a hátlapi kamera csodálatos fotók készítésére alkalmas. 3D megvilágítási effektus, egyedi monokróm portrék, fekete-fehér bokeh funkció teszi még különlegesebbé. Az előlapi kamera segítségével igen jó minőségű szelfiket lehet készíteni.

A Samsung Galaxy kedvelőire vár a Note 8-as verziója, amely havi 23 580 forintért megvásárolható Vodafone Red előfizetéssel. A szintén fekete színben elérhető készülék kétszeres optikai zoommal nagyon tiszta képek elkészítését teszi lehetővé. Az előlapi és a hátlapi kamera is optikai képstabilizátorral lett felszerelve, így ha rázkódás közben szeretnénk képet készíteni az is tökéletesen fog sikerülni. Ezzel a telefonnal már sötétben is lehet kiváló minőségű képeket készíteni, hiszen megnövelt fény erejű objektívvel és képérzékelő szenzorral szerelték fel.

Milyen Tarifákat kínál a Vodafone Red?

A Vodafone Red 12 hónapos határozott időre e-Packel vásárolható meg. Red S, Red M és Red L csomagok közül választhatunk. Az előfizetések havi ára 7990, 9990 és 12 990 Ft, amely a telefonhívásokat és az adatforgalmat is lehetővé teszi. A csomagok eltérő adatmennyiséget biztosítanak, hiszen választhatunk 1 GB, 4 GB és 10 GB adatforgalmak közül. Az adatforgalom kiválasztása előtt érdemes áttekinteni az elmúlt időszakban történt adatforgalmainkat és ennek fényében kiválasztani a megfelelő adatmennyiséget. Az M és L csomagok már alapból tartalmazzák a készülékbiztosítást, míg az S csomaghoz meg lehet vásárolni. A Vodafone weboldalán minden egyes csomaghoz magunk választhatjuk ki a szükséges készüléket, amelyet igen kedvezően vásárolhatunk meg az előfizetés mellé.

Mit érdemes tudni a Vodafone Pass-ról?

A tematikus csomagok többféle változata is elérhető. A Vodafone Social Pass 1000 Ft/hó áron vásárolhat meg, amely segítségével a közösségi élményünk garantált lesz. A csomag segítségével könnyedén elérhetjük a kedvelt közösségi oldalakat, úgy, mint a Facebook, az Instagram, a Twitter, a Pinterest és a Snapchat szolgáltatásait is. A Connect Pass havi 3000 Forintért a Massanger, a Viber és a WhatsApp szolgáltatásokat nyújtja. A Video Pass segítségével prémium funkciók is elérhetővé válnak a Netflixen, a Youtube-on, a HBO-n és az Amazon Videon. Ennek havi díja 5000 Ft.

A Music pass havi 1000 Ft megfizetése esetén prémium hozzáférést biztosít a következőkhöz: Apple Music, Soundcloud, Spotify, Deezer, Tidal és Class FM. A Vodafone emellett még számos hasznos információt is nyújt ügyfeleinek weboldalán keresztül, hiszen számos kényelmi szolgáltatás is elérhető. ma már nem kell egy Vodafone szaküzletbe sem befáradnunk, ha új készülékre vagy előfizetésre vágyunk, hiszen azt a weboldalon és a webshopon keresztül is elintézhetjük. Ugyanitt igényelhetünk új kártyát, vagy kérhetünk elektronikus számlát, tudakozódhatunk és még a sebességet is megmérhetjük.

Tetszett? Osszd meg másokkal is!